Pa jebo te, na cemu si ti?KOMESAR wrote: 05 Jan 2020, 23:17Svako vrijeme nosi svoje breme!Krokodil Behko wrote: 05 Jan 2020, 22:56
Ali ih ne mogu potamaniti.
Razlog je dosta prost, jer su nenadjebivo bogati, imaju najveće resurse svega, veoma organizovanu ekonomiju, itd..
Primjera radi, da ne bi Amerikanaca, u ww2, Rusi bi do Berlina mogli samo pješke.
Jesi li znao, čak 2/3 vozila u Crvenoj armiji, američke je proizvodnje bilo i sve gratis, samo da Rusi nekako izginu, umjesto njihove vojske,. Zauzvrat, Staljin na poklon dobio Rumuniju i ostatak istočne Evrope.
Ovo ti govorim, kako bi shvatio, da je američka strategija odavno, da im vojska ne gine bez potrebe.
Primjera radi, pobili su milione Vijetnamaca, ali svejedno, oni tamo i dalje misle da su pobijedili Ameriku.
Jednom kad krene ubijaće ih svuda gdje stignu.Važno je samo početi.
Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
- Status: Offline
Re: Iran
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3059 times
Tesko je Amerikance poraziti ne sto su jaki nego sto su odijeljeni morem, jedino kako iz Meksika Kolombije sa Juga ih nekako napasti.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9652 times
- Been thanked: 11389 times
Mutevelija wrote: 06 Jan 2020, 00:09 Tesko je Amerikance poraziti ne sto su jaki nego sto su odijeljeni morem, jedino kako iz Meksika Kolombije sa Juga ih nekako napasti.
Pa napadaju ih oni već decenijama - kokainom, pa opet ništa.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13945 times
- Been thanked: 23014 times
Jest, kopnena invazija bi bas upalila.Mutevelija wrote: 06 Jan 2020, 00:09 Tesko je Amerikance poraziti ne sto su jaki nego sto su odijeljeni morem, jedino kako iz Meksika Kolombije sa Juga ih nekako napasti.
Svak ziv u kuci ima top.

Dozvolite da se obratimo
- Mirelam
- Forum [Bot]
Sacko@ sta ti imas od arsenala? (osim zajebane zene)Fuddo wrote: 06 Jan 2020, 01:05Jest, kopnena invazija bi bas upalila.Mutevelija wrote: 06 Jan 2020, 00:09 Tesko je Amerikance poraziti ne sto su jaki nego sto su odijeljeni morem, jedino kako iz Meksika Kolombije sa Juga ih nekako napasti.
Svak ziv u kuci ima top.![]()

- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8860 times
- Been thanked: 5615 times
Nije njih tesko poraziti nego nemoguce. Ako bi doslo do njihovog poraza to bi znacilo kraj svijeta usljed atomskog rataMutevelija wrote: 06 Jan 2020, 00:09 Tesko je Amerikance poraziti ne sto su jaki nego sto su odijeljeni morem, jedino kako iz Meksika Kolombije sa Juga ih nekako napasti.
Na njihovom tlu se zadnji put ratovalo u doba gradjanskog rata i tako ce i ostati.
Oni u sukobu sa Iranom ne mogu biti porazeni jer ce se raketirati gradovi i industrija Irana a ne Amerike.
Kad im sukob dopizdi povuce se kao i iz Sirije sto su a u pobjedbickom Iranu ce tad ostati ispravne 2 trokolice i jedna volovska zaprega.
Vratice se ekoloskom uzgoju hrane, bez koristenja mehanizacije.
Budaletine.
The Dark Side Of The Forum...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Jaci sam od mupa kantona sarajevo.

Zezam se, sica.
Al zato ove budale okolo sto znam imaju budalastina za dva rata. Budale bolan, meni je trebalo dugo da skontam da je to njima isto nama lopte na male.
Vole jebes ih lude. Folklor.
Dozvolite da se obratimo
- shark-attack
- Inventar foruma
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
josh nisi haubicu parkir'o u avliji?Fuddo wrote: 06 Jan 2020, 01:14![]()
![]()
Zezam se, sica.
Al zato ove budale okolo sto znam imaju budalastina za dva rata. Budale bolan, meni je trebalo dugo da skontam da je to njima isto nama lopte na male.
eeeeee fuaDe
KIAORA
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3900 times
- Been thanked: 2933 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Stigao je očekivani odgovor.
Američki predsjednik Donald Trump zaprijetio je Iraku velikim sankcijama u slučaju da ne vrati milijarde dolara za zračnu bazu ako američke trupe budu prisiljene na povlačenje iz te zemlje.
"Imamo izuzetno skupu zračnu bazu koja je tamo. Izgradnja je koštala milijarde dolara, mnogo prije mog mandata. Ne odlazimo ako nam ne vrate", rekao je Trump.
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Oh dear. Let's remind ourselves once for all times....
"The numbers are so large that it doesn't seem possible that they're true. Who in their right mind would send 363 tonnes of cash into a war zone?"
https://www.theguardian.com/world/2007/feb/08/usa.iraq1The memorandum concludes: "Many of the funds appear to have been lost to corruption and waste ... thousands of 'ghost employees' were receiving pay cheques from Iraqi ministries under the CPA's control. Some of the funds could have enriched both criminals and insurgents fighting the United States."
- Mirelam
- Forum [Bot]
Ne valja to nista kod tebe, a da ti kakav Franosoa Mitar(an) sutra dodje pred kucu, sta's onda? Luga u oci?Fuddo wrote: 06 Jan 2020, 01:14![]()
![]()
Zezam se, sica.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Jasta ceMirelam wrote: 06 Jan 2020, 12:15Ne valja to nista kod tebe, a da ti kakav Franosoa Mitar(an) sutra dodje pred kucu, sta's onda? Luga u oci?Fuddo wrote: 06 Jan 2020, 01:14
![]()
![]()
Zezam se, sica.

Dozvolite da se obratimo
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3059 times
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iran ... /200106144
Iranski hakeri oborili stranicu američke agencije, postavili fotografiju Trumpa koji krvari

CYBER NAPAD 49
Iranski hakeri oborili stranicu američke agencije, postavili fotografiju Trumpa koji krvari
S
SRNA/Klix.ba
53min
46
ScreenshotIranski hakeri oborili stranicu američke agencije, postavili fotografiju Trumpa koji krvari
Grupa hakera koji tvrde da su iz Irana na stranici američke državne agencije objavili su proiransku poruku.
Hakeri su na stranici Federalnog programa za biblioteke objavili fotografiju okrvavljenog američkog predsjednika Donalda Trumpa, prenosi Washington Post.
U poruci su hakeri naveli da djeluju kao odgovor na ubistvo iranskog generala Qassema Soleimanija.
"Mučeništvo je nagrada za višegodišnje napore generala Soleimanija. Njegovim odlaskom uz Božiju pomoć njegov rad i put neće nestati i teška osveta čeka kriminalce koji su uprljali ruke njegovom krvlju", navodi se u poruci.

CYBER NAPAD 49
S
SRNA/Klix.ba
53min
46
ScreenshotIranski hakeri oborili stranicu američke agencije, postavili fotografiju Trumpa koji krvari
Grupa hakera koji tvrde da su iz Irana na stranici američke državne agencije objavili su proiransku poruku.
Hakeri su na stranici Federalnog programa za biblioteke objavili fotografiju okrvavljenog američkog predsjednika Donalda Trumpa, prenosi Washington Post.
U poruci su hakeri naveli da djeluju kao odgovor na ubistvo iranskog generala Qassema Soleimanija.
"Mučeništvo je nagrada za višegodišnje napore generala Soleimanija. Njegovim odlaskom uz Božiju pomoć njegov rad i put neće nestati i teška osveta čeka kriminalce koji su uprljali ruke njegovom krvlju", navodi se u poruci.
Last edited by Mutevelija on 06 Jan 2020, 19:13, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Wow. Amerika na aparatima
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8860 times
- Been thanked: 5615 times
Pa glupani cijele 80-te ratovali sa Irakom i metra se nisu pomjerili.
Ameri dosli i za mjesec Irak sjebali do temelja.
Jel njima ta matematika jasna?
Ameri dosli i za mjesec Irak sjebali do temelja.
Jel njima ta matematika jasna?
The Dark Side Of The Forum...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Mutevelija wrote: 06 Jan 2020, 19:12 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iran ... /200106144
Hakeri su na stranici Federalnog programa za biblioteke
Jebote, sad su im sjebali sve projektile i avione

Nerviraju me ta diktatorska ega...
Trump je budaletina, to valjda svi znaju...
Ali kad ovaj krene ravnati državu projektilima, narod će izginuti, materijalna šteta će biti ogromna... a ajatolah i ekipa će u skloništa sto metara ispod površine...
Neće trepnuti ni kina, ni rusija, osim kurtoaznih poruka zabrinutosti...
Oko omjera snaga, nedavno je izašao podatak, da USA ima duplo veći vojni proračun, nego ostalih devet, u top deset... Zajedno!
O čemu mi onda pričamo...
Trump je budaletina, to valjda svi znaju...
Ali kad ovaj krene ravnati državu projektilima, narod će izginuti, materijalna šteta će biti ogromna... a ajatolah i ekipa će u skloništa sto metara ispod površine...
Neće trepnuti ni kina, ni rusija, osim kurtoaznih poruka zabrinutosti...
Oko omjera snaga, nedavno je izašao podatak, da USA ima duplo veći vojni proračun, nego ostalih devet, u top deset... Zajedno!
O čemu mi onda pričamo...
Habibti, ya nour el - ain... 

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times