Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Heidi wrote:eeeej, okraj oka tinjaju mali zlatni grumeni, daj mi boze stih da utesim jedan nosic rumeni.....pa da, ljubav nosi dolamu od vilinskog prediva i mozda ne pobedjuje al je zato nepobediva. ha jaaaa
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
sad si me navukla na Balasevica i past cu u bezdan... Odoh traziti Malog Milojicu
bubica wrote:Sinoc sam bila ostala bez texta sto mi se jako rijetko desi. Naime: Sin moje kolegice se ozenio pa su bili kod mene u restoranu , dosli sa par prijatelja, nisu pravili neku veliku svadbu jer je mlada pred porodom. Hajd sve nejse, ja sinoc skontam da: mlada i mladozenja su bliza rodbina, od brata i sestre dijeca su se vjencali . Kolegica mi je pricala da su rod ali da su tako blizi rod nisam znala. Zao mi je bilo kolegice sinoc, vazda su joj oci pune suza bilo pa mi je cak i rekla: meni treba dugo dugo da ovo sve svarim.
ovdje bilo sevap kašikaru ubaciti....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)