Tvom? Mozes tako...

Moderator: spacebound
Meni je nekad bilo žao što maleckoj nisam dala ime Lejla, međutim kako je starija vidim da je bolje što nisam,ina wrote: 08 Jan 2020, 12:56 Ako ikad rodim jos jedno dijete, zvat' ce se: Denis, Mejra, Maja ili Lejla.![]()
Imas vise opcija. Samo se dogovoris sa hanumom.
Lejlaina wrote: 08 Jan 2020, 12:56 Ako ikad rodim jos jedno dijete, zvat' ce se: Denis, Mejra, Maja ili Lejla.![]()
Ne gegam jošgreeneyes wrote: 08 Jan 2020, 12:28Hajrijahepo_kockica wrote: 08 Jan 2020, 12:24 Ja i ne znam čemu pripada moje ime,tata mi dao po njegovoj omiljenoj pjevačicia vala mogla sam niti i Sara
svejedno, kad je već bila takva situacija
![]()
Lijepo ime ...
Izaberete ime zajedno, valjda.
Mogu li ja da ti kažem 'težinu' djece iz takvih brakova..imena su totalno nebitna,najbitnije je koliko se ljudi slažu i kako funkcionišu(razumijevanje i poštovanje)jednih prema drugima...kad gledam moje roditelje,svakom bih poželjela takav brak,život...a sa druge strane mogla bih vam do sutra pisati 'težinu' života djece iz takvih brakova.....insomnia wrote: 08 Jan 2020, 13:12 Trebalo bi upitati djecu Dr Ese iz Prijedora sta ona misle o imenima u mjesanim brakovima i da li ljubav pobjedjuje sve