Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
arzuhal wrote: 08 Jan 2020, 14:48
Meni je potpuno svejedno kako se zovu djeca iz mješovitih brakova - Ibrahim, Merjem, Esma, Emina, Mustafa, Imran... - nikakve razlike ne pravim.
Meni je potpuno svejedno kako se zovu djeca iz mješovitih brakova - Ibrahim, Merjem, Esma, Emina, Mustafa, Imran... - nikakve razlike ne pravim.
pa u arpaskim drzavama, i muslimani i krscani daju takva imena
katolici u Spanjoslkoj, imaju arpaska imena
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Cafir naso cafira, operisan operisanu. Iz svog kruga raje, interesovanja... Bas smo rahat.Ta tema ne postoji u nasoj kuci a ni siroj porodici, ko je sta. Tako da i cija su imena djece, nikom nije bitno. Nasa su.A opet kome su bitna imena moje djece i ko biva on to nesta mjerka i ocjenjuje, nabijem ga na qrac.
HAVANA wrote: 08 Jan 2020, 15:02
Cafir naso cafira, operisan operisanu. Iz svog kruga raje, interesovanja... Bas smo rahat.Ta tema ne postoji u nasoj kuci a ni siroj porodici, ko je sta. Tako da i cija su imena djece, nikom nije bitno. Nasa su.A opet kome su bitna imena moje djece i ko biva on to nesta mjerka i ocjenjuje, nabijem ga na qrac.
A.djeca ako.ne.budu cafiri
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
HAVANA wrote: 08 Jan 2020, 15:02
A.djeca ako.ne.budu cafiri
Njihov zivot. Necu im ja odredjivati sta ce i kako ce.
pa u arpaskim drzavama, i muslimani i krscani daju takva imena
katolici u Spanjoslkoj, imaju arpaska imena
Pa bravo, dakle multireligijska i internacionalna imena I hate you