Moderator: spacebound
Pa niste u vezi jel?Mutevelija wrote: 08 Jan 2020, 21:05 Da li zena te vara ako nisi sa njom u vezi?
Mislim ako si imao recimo sastanak I ostali ste u kontaktu?
Hebi je nije trebala ni davati mi nikakvu nadu.Snowie wrote: 08 Jan 2020, 21:15Pa niste u vezi jel?Mutevelija wrote: 08 Jan 2020, 21:05 Da li zena te vara ako nisi sa njom u vezi?
Mislim ako si imao recimo sastanak I ostali ste u kontaktu?
Onda nije varanje![]()
to ti je najpametnije bgm, doso si tobe. moj ti je savjet da ovako nesto uradisMutevelija wrote: 08 Jan 2020, 21:21 Moram prekinuti svaki kontakt sa njom, izbridati je kao da nije nikad ni postojala, a tako se je bila dobro prodala tog dana , ti bi rekao evo super osoba...
U svakom slucaju sam razocaran ogromno.
Naplatit cu ja ovo njima kad tad , okrecem.drugu stranicu zivota.
Ja cu biti onaj koji vara.
Upravu si samo tako i treba, pa onda sljedecu nista na finjaka. Jebo romantiku.Hannibal wrote: 08 Jan 2020, 21:32to ti je najpametnije bgm, doso si tobe. moj ti je savjet da ovako nesto uradisMutevelija wrote: 08 Jan 2020, 21:21 Moram prekinuti svaki kontakt sa njom, izbridati je kao da nije nikad ni postojala, a tako se je bila dobro prodala tog dana , ti bi rekao evo super osoba...
U svakom slucaju sam razocaran ogromno.
Naplatit cu ja ovo njima kad tad , okrecem.drugu stranicu zivota.
Ja cu biti onaj koji vara.
1. zaposlis se
2. kupis bmw-a, bilo kakvog samo da je bmw, moze trojka stara 30 godina, kamatarka, sve
3. nadjes neku siguricu od 18 godina, u devet u krevet u sema
4. kad nju posaljes u krevet ides u lov![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests