Jesi to rekao da slaviš, pa.ne moraš na fax

Moderator: VIP
Sabah KesićIskra wrote: 09 Jan 2020, 07:11 Prvo....okasjim jutros, nigdje ne žurim ali 50 min duže...
Drugo ovako ja otvaram šećer
Čini mi se nisam kesiću ni dotakla...Sve se rasu
![]()
arzuhal wrote: 09 Jan 2020, 07:13Sabah KesićIskra wrote: 09 Jan 2020, 07:11 Prvo....okasjim jutros, nigdje ne žurim ali 50 min duže...
Drugo ovako ja otvaram šećer
Čini mi se nisam kesiću ni dotakla...Sve se rasu
![]()
![]()
Drugi put s bismillom kreni otvarat...I nemoj mi odmah poletit pričat kako JESI proučila bismillu
![]()
To ti Hanči (ili je bio mrH?) jučer izbaksuzirao sa šećerom... Njegov urok je bio jači od tvog učenja, haman
Led, šta. Neka žena će se razbit na ledu pred tobom,
arzuhal wrote: 09 Jan 2020, 07:18Led, šta. Neka žena će se razbit na ledu pred tobom,
ti ćeš se početi kleberit iako ćeš se boriti protiv toga u sebi,
od smijanja će te uhvatiti grč u vratu,
i čitav dan će te boljeti kad počneš da se smiješ,
kao opomena da se ne rugaš nikome,
iako to i nisi baš htjela jer nije red, al je bilo slatko...
Imam osjećaj da često pored mene budu neka duhovna stvorenja koja mi se crkoše od smijanja... Nose ronilačke maske da ih ne prepoznam u masi...Iskra wrote: 09 Jan 2020, 07:22arzuhal wrote: 09 Jan 2020, 07:18
Led, šta. Neka žena će se razbit na ledu pred tobom,
ti ćeš se početi kleberit iako ćeš se boriti protiv toga u sebi,
od smijanja će te uhvatiti grč u vratu,
i čitav dan će te boljeti kad počneš da se smiješ,
kao opomena da se ne rugaš nikome,
iako to i nisi baš htjela jer nije red, al je bilo slatko...
A oo se to i desi, to će biti neka sretna žena....razbit će se pred nekim ko je pasionirani ljubitelj ortopedije. Taman mi za vježbe
Ako se kad planiraš razbiti na ledu, dovi da tu bude prisutno nek blentavo stvorenje![]()
Ja ne slavim, ali praznujem. Ovo je dan za pražnjenje.
arzuhal wrote: 09 Jan 2020, 07:23Imam osjećaj da često pored mene budu neka duhovna stvorenja koja mi se crkoše od smijanja... Nose ronilačke maske da ih ne prepoznam u masi...Iskra wrote: 09 Jan 2020, 07:22
A oo se to i desi, to će biti neka sretna žena....razbit će se pred nekim ko je pasionirani ljubitelj ortopedije. Taman mi za vježbe
Ako se kad planiraš razbiti na ledu, dovi da tu bude prisutno nek blentavo stvorenje![]()
Jel se tebi kad šta prikazalo?
Users browsing this forum: No registered users and 39 guests