da je samo prst

Moderator: spacebound
ma nisma na toni mislila, vec se nadam da me razumijesHeidi wrote: 09 Jan 2020, 15:03Heidi se ne bavi prljavim poslovimaVenera wrote: 09 Jan 2020, 15:00
ja ne osudjujem osobe koje varaju, jer postoje razni uzroci varanja , ne smijemo biti ogranicenih razmisljanja u mejduljudskim relacijama![]()
ja se ne stidim , jer je moje iskustvo bilo fantasticno, onako kako je Heidi spomenula![]()
![]()
![]()
A bi li osudila svog partnera da te prevari?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:00ja ne osudjujem osobe koje varaju, jer postoje razni uzroci varanja , ne smijemo biti ogranicenih razmisljanja u mejduljudskim relacijama![]()
ja se ne stidim , jer je moje iskustvo bilo fantasticno, onako kako je Heidi spomenula![]()
![]()
ako ima imalo stida ne bi joj trebao prigovoriti, pogotovo kada je riječ o magnetskom privlačenju... ti koji su prevareni najveća su smetanja razvoju društva, pogotovo kada saznaju... odmah ide kuknjava o povjerenju i nako serendanje, bal bla... nećemo tako nikad ba u Evropu...Fuddo wrote: 09 Jan 2020, 15:03Pa sta bude kad je hazbend sazno?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:00
ja ne osudjujem osobe koje varaju, jer postoje razni uzroci varanja , ne smijemo biti ogranicenih razmisljanja u mejduljudskim relacijama![]()
![]()
Jel imao razumjevanja za te tvoje svemire il te je kako mu to situacija nalaze, stocom opalio?![]()
nije ni saznao , nije bilo ni potrebno da saznaFuddo wrote: 09 Jan 2020, 15:03Pa sta bude kad je hazbend sazno?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:00
![]()
Jel imao razumjevanja za te tvoje svemire il te je kako mu to situacija nalaze, stocom opalio?![]()
kako ba tako ograničeno razmišljaš o medjuljudskim relacijama... tačno mi je muka od našeg primitivizma više... nisam ba ja za ove zemlje...spacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:05A bi li osudila svog partnera da te prevari?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:00
![]()
ne bi ga osudila, jer sma bila ravnodusna, a mozda i jeste , ali ne znamspacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:05A bi li osudila svog partnera da te prevari?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:00
![]()
Cestitam.Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:07nije ni saznao , nije bilo ni potrebno da saznaFuddo wrote: 09 Jan 2020, 15:03
Pa sta bude kad je hazbend sazno?
![]()
inace, u brakovima i vezama, osobe ponekad postanu indolentne , pa im je svjedeno![]()
moja ocekivanja u braku su bile drugacija![]()
je to ne posmatram kao izdaju , mislim na ljubavne afere, jer narod zivi u raznim komabinacijama braka, odnosno, nije svako u braku iz identicnih razloga
Hajmo postavit situaciju u kojoj nisi ravnodusna, volis ga i saznas da te varao, iz dosade, zelje za avanturom, zaljubio se, stagod, i ti saznas.Kako bi se tad osjecala i sta bi mislila o njemu?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:09ne bi ga osudila, jer sma bila ravnodusna, a mozda i jeste , ali ne znam![]()
Auuuu belaja.Zensko ravnodusno = taraba mrtva od braka.Sto ste gubili vrijeme ikako? Kud koji mili moji i cao...Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:09ne bi ga osudila, jer sma bila ravnodusna, a mozda i jeste , ali ne znam![]()
Ne posmatras jer si bila ravnodusna.Da nisi bila ravnodusna posmatrala bi.Kako cu ba bit ravnodusan,moje? Da sam ravnodusan ocero bi i uplovio u more vagina...
sad tek razumijem Ljubinku... koliko žena ima sabura da uopće pokuša s vama iskomunicirati nešto, to je za ordena... halo, Bošnjače, nije sve u povjerenju, ljubavi i podršci, možel ti ući uglavu? normalno je da brak bude i iz drugih razloga, među kojima ravnodušnost igra bitnu ulogu...
spacbound, ravnodustnost primarno utjecce na neciji dozivljaj ljubavne afere, vlatitie ili njegovespacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:12Hajmo postavit situaciju u kojoj nisi ravnodusna, volis ga i saznas da te varao, iz dosade, zelje za avanturom, zaljubio se, stagod, i ti saznas.Kako bi se tad osjecala i sta bi mislila o njemu?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:09
ne bi ga osudila, jer sma bila ravnodusna, a mozda i jeste , ali ne znam![]()
Pa sad, po prikazanom, nije bas da je gubila vrijeme.
Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:16spacbound, ravnodustnost primarno utjecce na neciji dozivljaj ljubavne afere, vlatitie ili njegovespacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:12
Hajmo postavit situaciju u kojoj nisi ravnodusna, volis ga i saznas da te varao, iz dosade, zelje za avanturom, zaljubio se, stagod, i ti saznas.Kako bi se tad osjecala i sta bi mislila o njemu?![]()
ako volis osobu, naravno da ti nece biti svjedno , i tad, opet, mozes odluciti sto dalje sa brakom ; ja inace nemam tendenciju posesivnosti i zdravanja osobe k's ebi po svaku cijenu![]()
mnogi varaju u brakovima, a vlro malo ih pirca, evo kao i sad, ja brbljam na forumu,a drugi su arali , cute ili mi dobacjuju sa smajlicima i hummoristicnim komentarima![]()
Heid, haj'de objasniHeidi wrote: 09 Jan 2020, 15:14 Venero, IZDAJA I nista vise.
Razmisli malo dublje I meni me kombinacija.
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests