Svemir jeboga ti, nisi nimalo moderan.
Uzmes teleskop i gledas kako se jebe, lakse cojeku bude.
Moderator: spacebound

Svemir jeboga ti, nisi nimalo moderan.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Mislis samo tebi zavibrira vjeverica kad ugledas atraktivnog muskarca iz sexualne fantazije?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:21Mars i Merku mi idu ka 8 kuci, mali orb; znaci pored 7 kuce, utjecu i na 8 kucu LavaHeidi wrote: 09 Jan 2020, 15:19
I nisi bila ravnodusna.
Kome zelis pokazati neranjivu samostalnu lavicupa znam ti horoskop.
Mozes biti jaka zena I kad priznas da te nesto povrijedilalo. To je u stvari junackije![]()
a dobro, ja zelim da sam centru paznje , i vjrovatno je nisma imala dovoljno , ali se vrmeneom stvori ravnodustnost, i neplanirana afera, i eto![]()

Pa ti vladas svojim odlukama, ljudi smo, obdareni razumom.Naravno da se uklapa.Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:26pa ne podrzavama ljubavne afere, iako sma bila u tome , ali, ne razumijem ni razmisljanje " da ne cinim drugima sto ne zelim da netko drugi uradi meni" jer jednsotavno takav stav se ne uklapa sa zivotnim situaijamaspacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:22
Ali opet neces direktno da odgovoris.Rekla si da ne osudjujes ljude koji varaju.Lako je to izjavit kad te se ne tice.Onda kazes da bi ti bilo svejedno da si bila prevarena od strane partnera.Postavim ti hipoteticku situaciju, drugaciju od onog kako si prvobitno ti zamislila scenarij i sad ne odgovaras vec vrludas.Dakle, da tebe prevari muskarac kojeg volis da li bi tako olako rekla da ne osudjujes?
Ja tebe ne osudjujem, ima za to Bog, da sudi prvo meni, pa i drugima.Samo razgovaram.
Sto puta sam rekla da se trudim, ne uvijek uspjesno ali trudim se voditi onom da ne cinim drugima sto ne zelim da neko ucini meni.Tako se prije svakog postupka zamislim kako bi meni bilo da sam druga strana.Daleko od toga da sam i na cetvrtinu puta do savrsenstva i da je moje maslo za ramazana, pa ne uzimaj za zlo, samo me zanima tvoj pogled kad si u drugacijoj ulozi, a u vezi prvobitne izjave.![]()

tako sma i ja razmisljala , ali kad se desilo, sad razumijem iz drugacijeg uglaHeidi wrote: 09 Jan 2020, 15:28Mislis samo tebi zavibrira vjeverica kad ugledas atraktivnog muskarca iz sexualne fantazije?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:21
Mars i Merku mi idu ka 8 kuci, mali orb; znaci pored 7 kuce, utjecu i na 8 kucu Lava
a dobro, ja zelim da sam centru paznje , i vjrovatno je nisma imala dovoljno , ali se vrmeneom stvori ravnodustnost, i neplanirana afera, i eto![]()
Zato imas mozak. Sta dalje da pisem?
Sad ce biti, äh, pa znas, strast, ovo, ono
Daaa, strast. Saberes se, brojis do 10, I trk kuci da priredis partneru klinicku smrt u obliku orgazma.
Samo mu to ne govori, jel, povrijedilo bi ga nesto tako prolazno.
Razumijem da reagujemo na znoj, primarni instinkti, ali necu da budem nicija zivotinja osim njegova.
Ili si solo I hajcas sve zivo, nemas odgovornost.

i taj sam bila kombo, i mogu ti reci, neciji brak nije moja odgovornostHeidi wrote: 09 Jan 2020, 15:29 Mada, I kad si solo imas odgovornost da ne budes sa osobom u braku ili vezi.
Ako se osoba zaljubi, OK, neka se razvode.

situacija , ovisi od situacije, a da sve imamo pod konntorlom u zivotu, nemamospacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:32Pa ti vladas svojim odlukama, ljudi smo, obdareni razumom.Naravno da se uklapa.Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:26
pa ne podrzavama ljubavne afere, iako sma bila u tome , ali, ne razumijem ni razmisljanje " da ne cinim drugima sto ne zelim da netko drugi uradi meni" jer jednsotavno takav stav se ne uklapa sa zivotnim situaijama![]()

nije

kakva dogovrnosti konkretnoHeidi wrote: 09 Jan 2020, 15:34 Odgovornost pocinje od tebe. Prvo to se ispunjava pa se prihvata I druga.
goli otok neistomišljenicimaFuddo wrote: 09 Jan 2020, 15:35 Briga ko Tito, priznaje samo sud svoje partije.
![]()
Bona, ostavi nekad nesto i za sebe, ne moras bas sve podijeliti sa bespucima interneta.
Kada si ih porazila argumentacijom i potukla do koljena, odjednom izvuku naku odgovornost... To ba ne može zaspat naveče dok ne skonta koga će sutra kako zaje*at...

To me zaista pitas? Venero, ja tebe volim sto si isto dijete.

ma nema veze , ja znam da treba svaku situaciju primjer afere , neciji brak posmatrati kao posebna primjer
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest