Zašto žene varaju?

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21795 times
Been thanked: 19843 times
Status: Offline

Re: Zašto žene varaju?

Post by Masamune » 09 Jan 2020, 15:46

:grana

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9795 times
Been thanked: 16459 times

Post by spacebound » 09 Jan 2020, 15:47

Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:35
spacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:32
Pa ti vladas svojim odlukama, ljudi smo, obdareni razumom.Naravno da se uklapa.
situacija , ovisi od situacije, a da sve imamo pod konntorlom u zivotu, nemamo

mozda ti nisi tako impulsina kao ja, jer ja znam da jesam, ne mogu protiv sebe i necu protiv sebe, jer znam kakva sam :ok
Ja sam ti najimpilulsivnije bice na svijetu, bila.Ali sve se moze kad se hoce, pa i ublaziti osobine koje najvise tebe u zivotu kostaju.A odrasla, zrela osoba ne bi trebala svoje postupke pravdat trenutkom, strastima, polozajem planeta.
Naravno da kad si dugo s nekim moze da se desi neki mali crv, da ti neko zagolica mastu, okupira misli.Ali treba i djelovat u najboljem interesu, vlastitom i svoje porodice.Razmislit prvo da li je vrijedno, da li je glupo, da li je prolazno, sta ces dobit, a sta izgubit.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera » 09 Jan 2020, 15:48

Heidi wrote: 09 Jan 2020, 15:43
Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:36

kakva dogovrnosti konkretno :hm
To me zaista pitas? Venero, ja tebe volim sto si isto dijete. :D.

Pa vjerujes u uticaj Plutona na tvoje reakcije, iako je planeta od astronomske unije izgnana iz Suncevog sistema :D.

A sve je energija, je li. Wow, tece, spaja, gladimo mosnje I cijepamo atome. Preuzimas negativne izvore I polove, po tome sto tumacis svaki dan, a nije ti jasno da, na primjer, neko osjeti da ga partner vara zbog tiga pati. Cak djeca, najvise.

Ne bih to ponijela na sebi zbog 20 sec drhtanja, nema sanse.
Heidi, drago mi je da osudjujes mog Plutona, ali , da natlano ima apskte/indikatore sklonosti ka aferama :rumenko

imam Pluton sa marsom venrom jupiteromm , kriva sam :hihi

Heidi, ozbiljno, da kazem, zene su selektivinije, cak i kad su afere u pitanju, jer sam mnogo puta odbila muskrace upravo ozenjene, ali eto, i to mi se desilo, a kad se desilo, tek tad sma shvatila da je moguce jer se desi znasno i iznenada :rumenko
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Dorian
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Dorian » 09 Jan 2020, 15:50

Moram podržati Veneru u ovom slučaju.

Žena naprosto kaže da šta je ona radila i/ili radi to je njeno, sebe se ne stidi, a svi smo drugačiji pa svako neka radi šta mu odgovara.

Nikome ne predlaže da radi šta ona radi, ali ne dopušta da joj neko ko nije na njenom mjestu prigovara.

Tako i treba.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 09 Jan 2020, 15:50

spacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:47

mozda ti nisi tako impulsina kao ja, jer ja znam da jesam, ne mogu protiv sebe i necu protiv sebe, jer znam kakva sam :ok
Ja sam ti najimpilulsivnije bice na svijetu, bila.Ali sve se moze kad se hoce, pa i ublaziti osobine koje najvise tebe u zivotu kostaju.A odrasla, zrela osoba ne bi trebala svoje postupke pravdat trenutkom, strastima, polozajem planeta.
Naravno da kad si dugo s nekim moze da se desi neki mali crv, da ti neko zagolica mastu, okupira misli.Ali treba i djelovat u najboljem interesu, vlastitom i svoje porodice.Razmislit prvo da li je vrijedno, da li je glupo, da li je prolazno, sta ces dobit, a sta izgubit.
pa ja nemam porodicu kao ti, mozda bi tad ragiralal drugacije

meni je se desilo jer je osoba jednsotavno perfketan muskraca za mene, ja ne trazim opravdanje , desilo se i nek' se desilo :ok

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13881 times
Been thanked: 22830 times

Post by Fuddo » 09 Jan 2020, 15:50

Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:48

Pa vjerujes u uticaj Plutona na tvoje reakcije, iako je planeta od astronomske unije izgnana iz Suncevog sistema :D.

A sve je energija, je li. Wow, tece, spaja, gladimo mosnje I cijepamo atome. Preuzimas negativne izvore I polove, po tome sto tumacis svaki dan, a nije ti jasno da, na primjer, neko osjeti da ga partner vara zbog tiga pati. Cak djeca, najvise.

Heidi, drago mi je da osudjujes mog Plutona, ali , da natlano ima apskte/indikatore sklonosti ka aferama :rumenko

Heidi, ozbiljno, da kazem, zene su selektivinije, cak i kad su afere u pitanju, jer sam mnogo puta odbila muskrace upravo ozenjene, ali eto, i to mi se desilo, a kad se desilo, tek tad sma shvatila da je moguce jer se desi znasno i iznenada :rumenko
wtf is wrong with you? :D.
Dozvolite da se obratimo

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2764 times
Been thanked: 22838 times

Post by HAVANA » 09 Jan 2020, 15:51

A,dobices ono sto si dobila stotine puta a izgubiti ono sto si dobila jednom.Dom,djecu,porodicu...Svi ranjeni zbog 10 minuta jebavanja.Ja inace volim matematiku,sve sabiram i oduzimam... :plavi
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 09 Jan 2020, 15:52

Dorian wrote: 09 Jan 2020, 15:50 Moram podržati Veneru u ovom slučaju.

Žena naprosto kaže da šta je ona radila i/ili radi to je njeno, sebe se ne stidi, a svi smo drugačiji pa svako neka radi šta mu odgovara.

Nikome ne predlaže da radi šta ona radi, ali ne dopušta da joj neko ko nije na njenom mjestu prigovara.

Tako i treba.
Dorian, hvala :rumenko :pusa

ja i nakon vlastitog isksutva ne podrzavama ljubavne afere :ok

iskreno receno, nije ni to za svakoga , a drugo, svi naucimo o sebi ako udjemo u takve veze :ok

zivotna skola :ok

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21795 times
Been thanked: 19843 times

Post by Masamune » 09 Jan 2020, 15:52

Pluton, Mars, Jupiter, afere... ima li još nešto svega ti :D.

Šta je kod mene... nešto Lav, Sunce i tako to. Zagondžija? :oo

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14338 times
Been thanked: 9935 times

Post by Julia-Klara » 09 Jan 2020, 15:53

Jednom davno, meni najbolji prijatelj, koji se onako bavio nekom duhovnoscu, filozofijom, bas kao i nasa draga heidi ( :pusa da nam je ziva i zdrava), kada sam se "usudila" napraviti glupost i javiti se nekome kome se nisam smjela javiti ("djubre"), na moju izjavu da zelim da se vidim s njim, zelim da rizikujem, kaze:"Jesi li spremna preuziti odgovornost za ono sto ce to promijeniti? Ta tvoja odluka da se javis moze imati posljedice po njega, njegov brak, njegovu djecu, njegovu alii njenu porodicu, tvoje roditelje, tvoju porodicu... Jesi li spremna? "
Prepala sam se, jer o tome nisam do tada razmisljala. Nisam bila spremna.
Nisam toliko egoisticna, niti jaka, niti nazovite to kako hocete, da bih rizikovala neciji mir.

Do sada nikad nikog s kojim sam bila u vezi nisam prevarila. Ne kazem da necu nikad, cudni su putevi sudbine.
Ali, ja ovakva, nikada nisam bila impulsivna. Cak i kada se cinilo da jesam, svaki moj korak je dubogo analiziran.
Mozda cete reci d ami je zivot dosadan, ali ja svaki digadjaj analiziram iz razlicitih uglova. :cudi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 09 Jan 2020, 15:54

Ja sam svakako djevica. :plavi

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 09 Jan 2020, 15:54

HAVANA wrote: 09 Jan 2020, 15:51
A,dobices ono sto si dobila stotine puta a izgubiti ono sto si dobila jednom.Dom,djecu,porodicu...Svi ranjeni zbog 10 minuta jebavanja.Ja inace volim matematiku,sve sabiram i oduzimam... :plavi
pa nece osobe imati avanure ako su zadovoljne brakom

ali, koliko je sretnih brakova na Planeti

:hm

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 09 Jan 2020, 15:56

Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:54

Jebe mi se ba,meni dobro. :ooo Nek svak sebi pravi.Nit sam ja mjerilo,nit su oni mjerilo.

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 09 Jan 2020, 15:56

Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:48

Znam vam svima Horoskope :zao I znam razlog svakog slova :zao

Venero, poenta je valjda da budemo bolji, zar ne? Nece ti se vise desiti. Ili nam neces vise priznati. :D.

Iskreno, boli me uvo sta ljudi rade, samo nek poslije ne kukaju.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 09 Jan 2020, 15:57

Mutevelija wrote: 08 Jan 2020, 21:30 Nek je nosi djavo, ali dobro je to , kao posao stice se iskustvo.

Jedna se otegla druga se protegla.

Potpuno pogrešno korištenje izreke.

Mogu je koristiti udovice (eventualno u zezi ako ga je sahranila u mislima).

Jedan se otego (papke) drugi se protego (odnosi ne na qrac).
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13881 times
Been thanked: 22830 times

Post by Fuddo » 09 Jan 2020, 15:57

Stresno je to meni, te zajebancije sa kurvanjem.
Ne smijem jebote, kad izracunam sta bi se sve moglo desiti, ne bi mi se mogo ni dic’
Ja imam druga u Bosni, on ima sest telefona, a sam jedan je za kuce, ovo ostalo biznis i kurve.
Reko, matere ti, kako ti to, sta da te ufati?
Ma jok, nece, sve sam ja to razradio.
Al on guzi nekakve, jebote, sve neke lude ko struja, skokne i do Danske radi vadjajne. Dje on to safaca bokte pito.
Dozvolite da se obratimo

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9795 times
Been thanked: 16459 times

Post by spacebound » 09 Jan 2020, 15:59

Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:54

To je rolercoaster, usponi i padovi, postoje mizerni brakovi u kojima ljudi ko zna zbog cega ostaju, ali ja mislim d aje vise onih u kojima se smjenjuju sretna i manje sretna razdoblja.Nemoguce je s nekim zivjeti godinama u potpunom skladu i harmoniji, ali ne znaci cim nisu sklad i harmonija da se treba naci nesto sa strane.
Ja se za sebe necu zaklet, nikom ne vjerujem 100%, pa ni sebi ali ako prevarim tu ce biti kraj mog braka, jer ce znacit da mi vise nije stalo, a ako nije stalo onda nema smisla muciti ni sebe ni drugog.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14338 times
Been thanked: 9935 times

Post by Julia-Klara » 09 Jan 2020, 16:00

I ovo mi je ruzno - zasto zene koje su mu ljubavnice nazivas kurvama?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 09 Jan 2020, 16:00

Julia-Klara wrote: 09 Jan 2020, 15:53 Jednom davno, meni najbolji prijatelj, koji se onako bavio nekom duhovnoscu, filozofijom, bas kao i nasa draga heidi ( :pusa da nam je ziva i zdrava), kada sam se "usudila" napraviti glupost i javiti se nekome kome se nisam smjela javiti ("djubre"), na moju izjavu da zelim da se vidim s njim, zelim da rizikujem, kaze:"Jesi li spremna preuziti odgovornost za ono sto ce to promijeniti? Ta tvoja odluka da se javis moze imati posljedice po njega, njegov brak, njegovu djecu, njegovu alii njenu porodicu, tvoje roditelje, tvoju porodicu... Jesi li spremna? "
Prepala sam se, jer o tome nisam do tada razmisljala. Nisam bila spremna.
Nisam toliko egoisticna, niti jaka, niti nazovite to kako hocete, da bih rizikovala neciji mir.

Do sada nikad nikog s kojim sam bila u vezi nisam prevarila. Ne kazem da necu nikad, cudni su putevi sudbine.
Ali, ja ovakva, nikada nisam bila impulsivna. Cak i kada se cinilo da jesam, svaki moj korak je dubogo analiziran.
Mozda cete reci d ami je zivot dosadan, ali ja svaki digadjaj analiziram iz razlicitih uglova. :cudi
JK, najvaznije je onako kako se ti osjecas

ja sam jako selektivn aoosba, niam jednom odbila sanse za ovakve ljubavne afera , ali eto, kad se desilo, desilo se sa osobama koje su me zadovoljile, i eto, sad znam svoju "tamnu stranu" :p drugo, to ne znaci, a cu opet prihvaititi, to su sve privremena isksutva , ne nesto, sto se konstatno ponavlja :ok

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 09 Jan 2020, 16:00

Zagorka wrote: 09 Jan 2020, 15:57
Mutevelija wrote: 08 Jan 2020, 21:30 Nek je nosi djavo, ali dobro je to , kao posao stice se iskustvo.

Jedna se otegla druga se protegla.

Potpuno pogrešno korištenje izreke.

Mogu je koristiti udovice (eventualno u zezi ako ga je sahranila u mislima).

Jedan se otego (papke) drugi se protego (odnosi ne na qrac).
Ja ba,zamisli nju protegnutu,ninasta nalik. Nako kad se on protegne prosto ti dodje da ga obuhvatis rukama il nesta da mu radis. :plavi

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”