Zašto žene varaju?
Moderator: spacebound
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21795 times
- Been thanked: 19843 times
- Status: Offline
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9795 times
- Been thanked: 16459 times
Re: Zašto žene varaju?
Ja sam ti najimpilulsivnije bice na svijetu, bila.Ali sve se moze kad se hoce, pa i ublaziti osobine koje najvise tebe u zivotu kostaju.A odrasla, zrela osoba ne bi trebala svoje postupke pravdat trenutkom, strastima, polozajem planeta.Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:35situacija , ovisi od situacije, a da sve imamo pod konntorlom u zivotu, nemamospacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:32
Pa ti vladas svojim odlukama, ljudi smo, obdareni razumom.Naravno da se uklapa.
mozda ti nisi tako impulsina kao ja, jer ja znam da jesam, ne mogu protiv sebe i necu protiv sebe, jer znam kakva sam![]()
Naravno da kad si dugo s nekim moze da se desi neki mali crv, da ti neko zagolica mastu, okupira misli.Ali treba i djelovat u najboljem interesu, vlastitom i svoje porodice.Razmislit prvo da li je vrijedno, da li je glupo, da li je prolazno, sta ces dobit, a sta izgubit.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Heidi, drago mi je da osudjujes mog Plutona, ali , da natlano ima apskte/indikatore sklonosti ka aferamaHeidi wrote: 09 Jan 2020, 15:43To me zaista pitas? Venero, ja tebe volim sto si isto dijete.
Pa vjerujes u uticaj Plutona na tvoje reakcije, iako je planeta od astronomske unije izgnana iz Suncevog sistema
A sve je energija, je li. Wow, tece, spaja, gladimo mosnje I cijepamo atome. Preuzimas negativne izvore I polove, po tome sto tumacis svaki dan, a nije ti jasno da, na primjer, neko osjeti da ga partner vara zbog tiga pati. Cak djeca, najvise.
Ne bih to ponijela na sebi zbog 20 sec drhtanja, nema sanse.

imam Pluton sa marsom venrom jupiteromm , kriva sam

Heidi, ozbiljno, da kazem, zene su selektivinije, cak i kad su afere u pitanju, jer sam mnogo puta odbila muskrace upravo ozenjene, ali eto, i to mi se desilo, a kad se desilo, tek tad sma shvatila da je moguce jer se desi znasno i iznenada

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Moram podržati Veneru u ovom slučaju.
Žena naprosto kaže da šta je ona radila i/ili radi to je njeno, sebe se ne stidi, a svi smo drugačiji pa svako neka radi šta mu odgovara.
Nikome ne predlaže da radi šta ona radi, ali ne dopušta da joj neko ko nije na njenom mjestu prigovara.
Tako i treba.
Žena naprosto kaže da šta je ona radila i/ili radi to je njeno, sebe se ne stidi, a svi smo drugačiji pa svako neka radi šta mu odgovara.
Nikome ne predlaže da radi šta ona radi, ali ne dopušta da joj neko ko nije na njenom mjestu prigovara.
Tako i treba.
-
- Seksologinja
pa ja nemam porodicu kao ti, mozda bi tad ragiralal drugacijespacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:47Ja sam ti najimpilulsivnije bice na svijetu, bila.Ali sve se moze kad se hoce, pa i ublaziti osobine koje najvise tebe u zivotu kostaju.A odrasla, zrela osoba ne bi trebala svoje postupke pravdat trenutkom, strastima, polozajem planeta.Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:35
situacija , ovisi od situacije, a da sve imamo pod konntorlom u zivotu, nemamo
mozda ti nisi tako impulsina kao ja, jer ja znam da jesam, ne mogu protiv sebe i necu protiv sebe, jer znam kakva sam![]()
Naravno da kad si dugo s nekim moze da se desi neki mali crv, da ti neko zagolica mastu, okupira misli.Ali treba i djelovat u najboljem interesu, vlastitom i svoje porodice.Razmislit prvo da li je vrijedno, da li je glupo, da li je prolazno, sta ces dobit, a sta izgubit.
meni je se desilo jer je osoba jednsotavno perfketan muskraca za mene, ja ne trazim opravdanje , desilo se i nek' se desilo

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22830 times
wtf is wrong with you?Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:48Heidi, drago mi je da osudjujes mog Plutona, ali , da natlano ima apskte/indikatore sklonosti ka aferamaHeidi wrote: 09 Jan 2020, 15:43
To me zaista pitas? Venero, ja tebe volim sto si isto dijete.
Pa vjerujes u uticaj Plutona na tvoje reakcije, iako je planeta od astronomske unije izgnana iz Suncevog sistema
A sve je energija, je li. Wow, tece, spaja, gladimo mosnje I cijepamo atome. Preuzimas negativne izvore I polove, po tome sto tumacis svaki dan, a nije ti jasno da, na primjer, neko osjeti da ga partner vara zbog tiga pati. Cak djeca, najvise.
Ne bih to ponijela na sebi zbog 20 sec drhtanja, nema sanse.![]()
imam Pluton sa marsom venrom jupiteromm , kriva sam![]()
Heidi, ozbiljno, da kazem, zene su selektivinije, cak i kad su afere u pitanju, jer sam mnogo puta odbila muskrace upravo ozenjene, ali eto, i to mi se desilo, a kad se desilo, tek tad sma shvatila da je moguce jer se desi znasno i iznenada![]()

Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2764 times
- Been thanked: 22838 times
A,dobices ono sto si dobila stotine puta a izgubiti ono sto si dobila jednom.Dom,djecu,porodicu...Svi ranjeni zbog 10 minuta jebavanja.Ja inace volim matematiku,sve sabiram i oduzimam...spacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:47Ja sam ti najimpilulsivnije bice na svijetu, bila.Ali sve se moze kad se hoce, pa i ublaziti osobine koje najvise tebe u zivotu kostaju.A odrasla, zrela osoba ne bi trebala svoje postupke pravdat trenutkom, strastima, polozajem planeta.Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:35
situacija , ovisi od situacije, a da sve imamo pod konntorlom u zivotu, nemamo

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
- Seksologinja
Dorian, hvalaDorian wrote: 09 Jan 2020, 15:50 Moram podržati Veneru u ovom slučaju.
Tako i treba.

ja i nakon vlastitog isksutva ne podrzavama ljubavne afere

iskreno receno, nije ni to za svakoga , a drugo, svi naucimo o sebi ako udjemo u takve veze

zivotna skola

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21795 times
- Been thanked: 19843 times
Pluton, Mars, Jupiter, afere... ima li još nešto svega ti 
Šta je kod mene... nešto Lav, Sunce i tako to. Zagondžija?

Šta je kod mene... nešto Lav, Sunce i tako to. Zagondžija?

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14338 times
- Been thanked: 9935 times
Jednom davno, meni najbolji prijatelj, koji se onako bavio nekom duhovnoscu, filozofijom, bas kao i nasa draga heidi (
da nam je ziva i zdrava), kada sam se "usudila" napraviti glupost i javiti se nekome kome se nisam smjela javiti ("djubre"), na moju izjavu da zelim da se vidim s njim, zelim da rizikujem, kaze:"Jesi li spremna preuziti odgovornost za ono sto ce to promijeniti? Ta tvoja odluka da se javis moze imati posljedice po njega, njegov brak, njegovu djecu, njegovu alii njenu porodicu, tvoje roditelje, tvoju porodicu... Jesi li spremna? "
Prepala sam se, jer o tome nisam do tada razmisljala. Nisam bila spremna.
Nisam toliko egoisticna, niti jaka, niti nazovite to kako hocete, da bih rizikovala neciji mir.
Do sada nikad nikog s kojim sam bila u vezi nisam prevarila. Ne kazem da necu nikad, cudni su putevi sudbine.
Ali, ja ovakva, nikada nisam bila impulsivna. Cak i kada se cinilo da jesam, svaki moj korak je dubogo analiziran.
Mozda cete reci d ami je zivot dosadan, ali ja svaki digadjaj analiziram iz razlicitih uglova.

Nisam toliko egoisticna, niti jaka, niti nazovite to kako hocete, da bih rizikovala neciji mir.
Do sada nikad nikog s kojim sam bila u vezi nisam prevarila. Ne kazem da necu nikad, cudni su putevi sudbine.
Ali, ja ovakva, nikada nisam bila impulsivna. Cak i kada se cinilo da jesam, svaki moj korak je dubogo analiziran.
Mozda cete reci d ami je zivot dosadan, ali ja svaki digadjaj analiziram iz razlicitih uglova.

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- HAVANA
- Forumaš godine
-
- Seksologinja
pa nece osobe imati avanure ako su zadovoljne brakomHAVANA wrote: 09 Jan 2020, 15:51A,dobices ono sto si dobila stotine puta a izgubiti ono sto si dobila jednom.Dom,djecu,porodicu...Svi ranjeni zbog 10 minuta jebavanja.Ja inace volim matematiku,sve sabiram i oduzimam...spacebound wrote: 09 Jan 2020, 15:47
Ja sam ti najimpilulsivnije bice na svijetu, bila.Ali sve se moze kad se hoce, pa i ublaziti osobine koje najvise tebe u zivotu kostaju.A odrasla, zrela osoba ne bi trebala svoje postupke pravdat trenutkom, strastima, polozajem planeta.
Naravno da kad si dugo s nekim moze da se desi neki mali crv, da ti neko zagolica mastu, okupira misli.Ali treba i djelovat u najboljem interesu, vlastitom i svoje porodice.Razmislit prvo da li je vrijedno, da li je glupo, da li je prolazno, sta ces dobit, a sta izgubit.![]()
ali, koliko je sretnih brakova na Planeti

- HAVANA
- Forumaš godine
Jebe mi se ba,meni dobro.Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:54pa nece osobe imati avanure ako su zadovoljne brakomHAVANA wrote: 09 Jan 2020, 15:51
A,dobices ono sto si dobila stotine puta a izgubiti ono sto si dobila jednom.Dom,djecu,porodicu...Svi ranjeni zbog 10 minuta jebavanja.Ja inace volim matematiku,sve sabiram i oduzimam...![]()
![]()

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Znam vam svima HoroskopeVenera wrote: 09 Jan 2020, 15:48Heidi, drago mi je da osudjujes mog Plutona, ali , da natlano ima apskte/indikatore sklonosti ka aferamaHeidi wrote: 09 Jan 2020, 15:43
To me zaista pitas? Venero, ja tebe volim sto si isto dijete.
Ne bih to ponijela na sebi zbog 20 sec drhtanja, nema sanse.![]()
imam Pluton sa marsom venrom jupiteromm , kriva sam![]()
Heidi, ozbiljno, da kazem, zene su selektivinije, cak i kad su afere u pitanju, jer sam mnogo puta odbila muskrace upravo ozenjene, ali eto, i to mi se desilo, a kad se desilo, tek tad sma shvatila da je moguce jer se desi znasno i iznenada![]()

Venero, poenta je valjda da budemo bolji, zar ne? Nece ti se vise desiti. Ili nam neces vise priznati.

Iskreno, boli me uvo sta ljudi rade, samo nek poslije ne kukaju.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Mutevelija wrote: 08 Jan 2020, 21:30 Nek je nosi djavo, ali dobro je to , kao posao stice se iskustvo.
Jedna se otegla druga se protegla.
Potpuno pogrešno korištenje izreke.
Mogu je koristiti udovice (eventualno u zezi ako ga je sahranila u mislima).
Jedan se otego (papke) drugi se protego (odnosi ne na qrac).
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22830 times
Stresno je to meni, te zajebancije sa kurvanjem.
Ne smijem jebote, kad izracunam sta bi se sve moglo desiti, ne bi mi se mogo ni dic’
Ja imam druga u Bosni, on ima sest telefona, a sam jedan je za kuce, ovo ostalo biznis i kurve.
Reko, matere ti, kako ti to, sta da te ufati?
Ma jok, nece, sve sam ja to razradio.
Al on guzi nekakve, jebote, sve neke lude ko struja, skokne i do Danske radi vadjajne. Dje on to safaca bokte pito.
Ne smijem jebote, kad izracunam sta bi se sve moglo desiti, ne bi mi se mogo ni dic’
Ja imam druga u Bosni, on ima sest telefona, a sam jedan je za kuce, ovo ostalo biznis i kurve.
Reko, matere ti, kako ti to, sta da te ufati?
Ma jok, nece, sve sam ja to razradio.
Al on guzi nekakve, jebote, sve neke lude ko struja, skokne i do Danske radi vadjajne. Dje on to safaca bokte pito.
Dozvolite da se obratimo
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9795 times
- Been thanked: 16459 times
To je rolercoaster, usponi i padovi, postoje mizerni brakovi u kojima ljudi ko zna zbog cega ostaju, ali ja mislim d aje vise onih u kojima se smjenjuju sretna i manje sretna razdoblja.Nemoguce je s nekim zivjeti godinama u potpunom skladu i harmoniji, ali ne znaci cim nisu sklad i harmonija da se treba naci nesto sa strane.Venera wrote: 09 Jan 2020, 15:54pa nece osobe imati avanure ako su zadovoljne brakomHAVANA wrote: 09 Jan 2020, 15:51
A,dobices ono sto si dobila stotine puta a izgubiti ono sto si dobila jednom.Dom,djecu,porodicu...Svi ranjeni zbog 10 minuta jebavanja.Ja inace volim matematiku,sve sabiram i oduzimam...![]()
![]()
Ja se za sebe necu zaklet, nikom ne vjerujem 100%, pa ni sebi ali ako prevarim tu ce biti kraj mog braka, jer ce znacit da mi vise nije stalo, a ako nije stalo onda nema smisla muciti ni sebe ni drugog.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14338 times
- Been thanked: 9935 times
I ovo mi je ruzno - zasto zene koje su mu ljubavnice nazivas kurvama?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
- Seksologinja
JK, najvaznije je onako kako se ti osjecasJulia-Klara wrote: 09 Jan 2020, 15:53 Jednom davno, meni najbolji prijatelj, koji se onako bavio nekom duhovnoscu, filozofijom, bas kao i nasa draga heidi (da nam je ziva i zdrava), kada sam se "usudila" napraviti glupost i javiti se nekome kome se nisam smjela javiti ("djubre"), na moju izjavu da zelim da se vidim s njim, zelim da rizikujem, kaze:"Jesi li spremna preuziti odgovornost za ono sto ce to promijeniti? Ta tvoja odluka da se javis moze imati posljedice po njega, njegov brak, njegovu djecu, njegovu alii njenu porodicu, tvoje roditelje, tvoju porodicu... Jesi li spremna? "
Mozda cete reci d ami je zivot dosadan, ali ja svaki digadjaj analiziram iz razlicitih uglova.![]()
ja sam jako selektivn aoosba, niam jednom odbila sanse za ovakve ljubavne afera , ali eto, kad se desilo, desilo se sa osobama koje su me zadovoljile, i eto, sad znam svoju "tamnu stranu"

- HAVANA
- Forumaš godine
Ja ba,zamisli nju protegnutu,ninasta nalik. Nako kad se on protegne prosto ti dodje da ga obuhvatis rukama il nesta da mu radis.Zagorka wrote: 09 Jan 2020, 15:57Mutevelija wrote: 08 Jan 2020, 21:30 Nek je nosi djavo, ali dobro je to , kao posao stice se iskustvo.
Jedna se otegla druga se protegla.
Potpuno pogrešno korištenje izreke.
Mogu je koristiti udovice (eventualno u zezi ako ga je sahranila u mislima).
Jedan se otego (papke) drugi se protego (odnosi ne na qrac).