Pjepaja ce, duca moja.Julia-Klara wrote: 09 Jan 2020, 15:53 Jednom davno, meni najbolji prijatelj, koji se onako bavio nekom duhovnoscu, filozofijom, bas kao i nasa draga heidi (da nam je ziva i zdrava), kada sam se "usudila" napraviti glupost i javiti se nekome kome se nisam smjela javiti ("djubre"), na moju izjavu da zelim da se vidim s njim, zelim da rizikujem, kaze:"Jesi li spremna preuziti odgovornost za ono sto ce to promijeniti? Ta tvoja odluka da se javis moze imati posljedice po njega, njegov brak, njegovu djecu, njegovu alii njenu porodicu, tvoje roditelje, tvoju porodicu... Jesi li spremna? "
Prepala sam se, jer o tome nisam do tada razmisljala. Nisam bila spremna.
Nisam toliko egoisticna, niti jaka, niti nazovite to kako hocete, da bih rizikovala neciji mir.
Do sada nikad nikog s kojim sam bila u vezi nisam prevarila. Ne kazem da necu nikad, cudni su putevi sudbine.
Ali, ja ovakva, nikada nisam bila impulsivna. Cak i kada se cinilo da jesam, svaki moj korak je dubogo analiziran.
Mozda cete reci d ami je zivot dosadan, ali ja svaki digadjaj analiziram iz razlicitih uglova.![]()

E, to su te sekunde I momenti koji nas prave jakim I odgovornim.
Tvoje srce je voljelo I nije mislilo na sex, I to je razlika.