Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
...ne, ne dugujete jedno drugome apsolutno ništa... ...okej ispili ste fuka, čaj šta ste već srkali, ne znači da je planirala i zvanice, boju vjenčanice, imena za kindere i kako će ti noge u lavoru trljati i grah kuhati, umjesto štapa kad zanemoćaš tvoj oslonac biti...
...ljudi se predomisle nakon i tog jednog sastanka, ma i kad razmijeniš sa nekim prosto proširenu rečenicu...a možeš vala i ne progovoriti, a kapiraš ono drugo ...budeš i u vezi pa se odsvira kraj ...đenja, baj, baj...svako u svoj raj...
Pa sto nije rekla, sto je glumila dzaba nesto.
Sta ja sad da radim I kakvu da imam pretpostavku I misljenje o buducim, da li mi he greska sto mi je odmah pricala o bivsim.
Pa šta bi ti? Ako je izašla s tobom, jedan jedini put, na kafu, tretiraš je kao da si je oženio?
Bgm, kad bih sad sabrao, s koliko sam žena kafe popio.. ispalo bi da sam se hiljadama puta ženio.
Pa sto nije rekla, sto je glumila dzaba nesto.
Sta ja sad da radim I kakvu da imam pretpostavku I misljenje o buducim, da li mi he greska sto mi je odmah pricala o bivsim.
Pa šta bi ti? Ako je izašla s tobom, jedan jedini put, na kafu, tretiraš je kao da si je oženio?
Bgm, kad bih sad sabrao, s koliko sam žena kafe popio.. ispalo bi da sam se hiljadama puta ženio.
Ne shvatas sta pricam.
Ako cura pise prije spoja vise od.tebe, nakon spoja se pravda da ima obaveza ne moze nista stignuti, pa ceka dva sata sat da odgovori na poruku, nesto mi govori da tu nije uredu
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ne shvatas sta pricam.
Ako cura pise prije spoja vise od.tebe, nakon spoja se pravda da ima obaveza ne moze nista stignuti, pa ceka dva sata sat da odgovori na poruku, nesto mi govori da tu nije uredu
Meni nešto govori, da te je samo izmamila na kafu. Ništa strašno.
Ne shvatas sta pricam.
Kafa bila loša pa je u WC-u. Sve je OK, samo da dođe sebi...
Meni nešto govori, da te je samo izmamila na kafu. Ništa strašno.
I meni govori sa sam iskoristen malo vise
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Kafa bila loša pa je u WC-u. Sve je OK, samo da dođe sebi...
To je ba bilo u Novembru.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav