I sljedeci put prespavaj pa onda poludi, ako vec moras.

Moderator: Krokodil Behko
Da, govorio sam ti o njoj...
Naivan jesam, zato I ne volim druzenja nikakva ni s kim.I otvaranje ljudima I glumim strogocu.Heidi wrote: 09 Jan 2020, 17:31 Ako ne ide, ne ide. Nemoj gubiti nadu I padas u depresiju kao da nema izlaza vise. Uzdaj se u Boga I malo vise moli, cisti dusu. To je sto volis da radis I kako da provodis vrijeme.
Za ono ostalo imas u PP. Razmisli dobro. Nisi ni ti vise beba nit si glup.
Posao mi je pomogao ono20 dana da vise ne mislim o tim stvarima.Heidi wrote: 09 Jan 2020, 17:31 Ako ne ide, ne ide. Nemoj gubiti nadu I padas u depresiju kao da nema izlaza vise. Uzdaj se u Boga I malo vise moli, cisti dusu. To je sto volis da radis I kako da provodis vrijeme.
Sad ce 24.
Zavisi kako kome. Nekom je dovoljno samo da ima centar za ravnotezu da ne padne kad mota dok hoda i to je to.
Mislis
Posao je majka svega...Mutevelija wrote: 09 Jan 2020, 17:34Posao mi je pomogao ono20 dana da vise ne mislim o tim stvarima.Heidi wrote: 09 Jan 2020, 17:31 Ako ne ide, ne ide. Nemoj gubiti nadu I padas u depresiju kao da nema izlaza vise. Uzdaj se u Boga I malo vise moli, cisti dusu. To je sto volis da radis I kako da provodis vrijeme.
Jbt gym..
Nece ti nista stradati, obecavam.
U teretani se plaća da radiš... Pa ti vidi