e hoće me zah*ebat
otiće mi tegla ajvara...
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
e hoće me zah*ebat

I ne drzim ga vala
Pa i onda se desilo.

ne, ne mora se ponovti nesto sto mi ne odgovora, nije to za svakogaDorian wrote: 10 Jan 2020, 10:16Pa i onda se desilo.
Insan je emotivan, povodljiv, slab, nikad ne reci nikad, ko zna šta sutra donosi, čovjek snuje bog određuje, sve je moguće, ponavljanje je majka znanja, objektivne okolnosti i subjektivne slabosti itd.

sao ako j eu finim aspektima sa licnim planetamagreeneyes wrote: 10 Jan 2020, 10:15 Postuje l' taj Pluton znakove? Ako postuje da mu metnemo znak STOP. Ako ne postuje da mu postavimo ekserice da probije gume he he he

Da. Trebalo bi biti obostranoZizi wrote: 10 Jan 2020, 09:49Zar ne bi onda trebalo odobrenje oboma?MarlboroGold wrote: 10 Jan 2020, 08:33 Ima nas kojima u varanje ne spada ono kad si spriječen da vidiš ženu duži period zbog posla na strani i slično, pa platiš neku samo da se "istreseš" u puf-u... šta reći...![]()
Da li bi neka od vas ovo odobrila?![]()
On odsutan duži period, ona sama duži period...taman da si olakšaju, uz obostran pristanak.
Jesi li tako mislio?![]()

najlakse je da svi krivimo PlutonaMarlboroGold wrote: 10 Jan 2020, 10:21 Pluton treba atomskim bombama razvaliti... samo stvara belaje

kod mene je u finim, ali i u napetim apsketima, ali napeti aspekti nisu uvije negativni, ako je pokretanje usmejreno ka necemu pozitivnom
Samo se umrijeti mora. A ponoviti se uvijek može.Venera wrote: 10 Jan 2020, 10:20ne, ne mora se ponovti nesto sto mi ne odgovora, nije to za svakogaDorian wrote: 10 Jan 2020, 10:16
Pa i onda se desilo.
Insan je emotivan, povodljiv, slab, nikad ne reci nikad, ko zna šta sutra donosi, čovjek snuje bog određuje, sve je moguće, ponavljanje je majka znanja, objektivne okolnosti i subjektivne slabosti itd.![]()

E moj arzo, tebi i meni je Pluton vladajuca planeta (pusti se sad trivajalnosti oko pitanja da li je planeta), uz Mars.Kucemo, stacemo

Aha, kontamVenera wrote: 10 Jan 2020, 10:28kod mene je u finim, ali i u napetim apsketima, ali napeti aspekti nisu uvije negativni, ako je pokretanje usmejreno ka necemu pozitivnom
ne mogu se spaketi planeta citati odvojeno od stalih apsketa u natlanoj karti![]()

Ja smisljam alibi, a dotad mirujem. Znaci, samo pametno i mo's varati koliko ho's

jednostavno morate nauciti da zivite sa tim , kad prihvatite, tad cete znati bolje kontorlirati plutona i marsa, jer, opet, da ponovim, postoji i ljudksa svijest koja nije toliko pasivna i podlozna planetama, postoji zivotno isksutvo i ucenje o sebispacebound wrote: 10 Jan 2020, 10:31E moj arzo, tebi i meni je Pluton vladajuca planeta (pusti se sad trivajalnosti oko pitanja da li je planeta), uz Mars.Kucemo, stacemo![]()

ponoviti se moze, ali to mozda tebi odgovoara, meni ne
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest