Saturn u astolrogiji drzi planete pod kontorlom , npr. u natlanoj karti , dobro je arzonja komentirao ( svi imamo svog Saturna i zivotna ogranicenja, lekcije)

Moderator: spacebound
Saturn u astolrogiji drzi planete pod kontorlom , npr. u natlanoj karti , dobro je arzonja komentirao ( svi imamo svog Saturna i zivotna ogranicenja, lekcije)
Iskra, znam, zvuci sokirajuce, ali kad bi sve detlajno ispricala, bilo bi znatno lakse razumjeti moje dvije avantrueIskra wrote: 10 Jan 2020, 10:53Venera wrote: 10 Jan 2020, 10:51
jesam jednom, spavala sa tipom tri puta , i to je sva prevara koja se desila na kraju epizode mog braka , koji mme vise nije interesirao ( zato i jesam rastavljena)![]()
ali sam bila i u drugoj kombinaciji, issto kratko, sa osbom koja je bila u braku ( nisam ockekvalal njegov ravod)![]()
ponavljam, nije ni ovo za mene, ne savjetujem nikome , ali uzmite u obzir koliko je novih brakova formirano nakon ulaska u doticne afere , stoga, takav oblik upoznavanja jeste ocekivajuci![]()
Venerice, volim te al te ništa ne razumijem.... biram nerazumijevanje od onog što bi me nagnalo na razmišljanje.![]()
Najlakše je zatvarati oči...Iskra wrote: 10 Jan 2020, 10:53Venera wrote: 10 Jan 2020, 10:51
jesam jednom, spavala sa tipom tri puta , i to je sva prevara koja se desila na kraju epizode mog braka , koji mme vise nije interesirao ( zato i jesam rastavljena)![]()
ali sam bila i u drugoj kombinaciji, issto kratko, sa osbom koja je bila u braku ( nisam ockekvalal njegov ravod)![]()
ponavljam, nije ni ovo za mene, ne savjetujem nikome , ali uzmite u obzir koliko je novih brakova formirano nakon ulaska u doticne afere , stoga, takav oblik upoznavanja jeste ocekivajuci![]()
Venerice, volim te al te ništa ne razumijem.... biram nerazumijevanje od onog što bi me nagnalo na razmišljanje.![]()
Venera wrote: 10 Jan 2020, 10:58Iskra, znam, zvuci sokirajuce, ali kad bi sve detlajno ispricala, bilo bi znatno lakse razumjeti moje dvije avantrueIskra wrote: 10 Jan 2020, 10:53
![]()
Iskra, nije dobro u startu birati nerazumijevanje, vec trebas birati volju da razumijes neciji dozivljaj
treba dati priliku ljudim obrazloziti, bez teznje da se osude
naravno da akt varanja u braku ili vezi nije prihvaatljiv , nitko ne voli biti prevaren ili varati , ali treba uzeti u obzir situaciju i niz drugih faktora , a koji nisu obicna izgovor ( jer, ima vaanja koja upravo i jesu za osudu)![]()
To hoces da kazes, da i tebi, kako ono Havana rece... Dok ne umoci, nije prevara... Ili sam pogresno razumjela.
spacebond, napisala sma u prethodnom postu, previse fatalizirasspacebound wrote: 10 Jan 2020, 10:57arzuhal wrote: 10 Jan 2020, 10:48
Ma šta će Bond, previše fatalni urološki aspekt?
Ma paščadi previše, fatalno ispred pekare Aspek?
Ma past će, bona, previše hvata uložaka pakete?
![]()
![]()
Al dobro to:"Casni sude, nisam kriv/a, u casu mog rodjenja Merkur se kretao retrogradno kroz skorpiju, Mjesec mi u hladnoj djevici, a mars u ratobornom ovnu, jos stelijum u 12 kuci, a pluton leta kud mu volja
Bolji/a nisam ni mog'o/la ispast"
![]()
Iskra, n djelujes, zato sma se malo trgnula, jer mislim da si izuzetno pamenta osobaIskra wrote: 10 Jan 2020, 11:00Venera wrote: 10 Jan 2020, 10:58
Iskra, znam, zvuci sokirajuce, ali kad bi sve detlajno ispricala, bilo bi znatno lakse razumjeti moje dvije avantrue![]()
Iskra, nije dobro u startu birati nerazumijevanje, vec trebas birati volju da razumijes neciji dozivljaj
treba dati priliku ljudim obrazloziti, bez teznje da se osude
naravno da akt varanja u braku ili vezi nije prihvaatljiv , nitko ne voli biti prevaren ili varati , ali treba uzeti u obzir situaciju i niz drugih faktora , a koji nisu obicna izgovor ( jer, ima vaanja koja upravo i jesu za osudu)![]()
Pa zar ti ja djelujem tako isključivo? Ograničeno. Salila sam se. Nemam vremena trenutno za detaljisanje a iskreno i rastuzuje me ova i ovakve teme.![]()
Ma zezam se bona, ovo uopste nije moja natalna karta, moj mars u vagi, a mjesec u jarcu, sta je merkur radio pojma nemamVenera wrote: 10 Jan 2020, 11:03spacebond, napisala sma u prethodnom postu, previse fatalizirasspacebound wrote: 10 Jan 2020, 10:57
![]()
Al dobro to:"Casni sude, nisam kriv/a, u casu mog rodjenja Merkur se kretao retrogradno kroz skorpiju, Mjesec mi u hladnoj djevici, a mars u ratobornom ovnu, jos stelijum u 12 kuci, a pluton leta kud mu volja
Bolji/a nisam ni mog'o/la ispast"
![]()
kad naucis vise o sebi, znat ces bollje regulirat svoje ponasnje , kao i osobe sa laksom natlanom kartom , iako je svakom nejgovo iskustvo "najteze"![]()
retorradni Merkur se javlja 3 ili 4 puta godisnje, sot znaci, da visok broj populacije ima tog jadnog retrogradgno merkura![]()
Mars ti jeste ratoboran, ali te Mjesec u Djevici spusta na zemlju ( ne znam da li imas aspkt izmejdu njih)
stelium je indikator da je doticn akuca u natlanoj karti skoncentrirana na potrebe 12 kuce, npr. radis u bolnici, a 2 kuca prezentria bolnice
![]()
pa sto me tjeras da ovliko pisemspacebound wrote: 10 Jan 2020, 11:06Ma zezam se bona, ovo uopste nije moja natalna karta, moj mars u vagi, a mjesec u jarcu, sta je merkur radio pojma nemamVenera wrote: 10 Jan 2020, 11:03
spacebond, napisala sma u prethodnom postu, previse fataliziras
kad naucis vise o sebi, znat ces bollje regulirat svoje ponasnje , kao i osobe sa laksom natlanom kartom , iako je svakom nejgovo iskustvo "najteze"![]()
retorradni Merkur se javlja 3 ili 4 puta godisnje, sot znaci, da visok broj populacije ima tog jadnog retrogradgno merkura![]()
Mars ti jeste ratoboran, ali te Mjesec u Djevici spusta na zemlju ( ne znam da li imas aspkt izmejdu njih)
stelium je indikator da je doticn akuca u natlanoj karti skoncentrirana na potrebe 12 kuce, npr. radis u bolnici, a 2 kuca prezentria bolnice
![]()
Jedino stelijum u 12 kuci
![]()
Mozda bi onda i razumio ove nake kuce.
Ma na tripu ba.Vidis da nisu normalne.
MERKUR, hipster: Daaaa nam živi, živi raaaaaad!
ma dzaba ti, i ja nisam vidjela moje afere u natlanoj, godinama, naravno, osim mog Marsa u lavu , a koji je indikator sklonosti ka aferama i tjanm vezama, plus ide ka 8 kuci, znaci seks ( pored ostlaih fakotra 8 kuce) , pitanje je da li ce se to zaista desiti ili je to iskljcivo samo nesto sto imamo sklonosti, ali nema situacije da se desi
Ako ti Pluton ne bude bio u petoj kućici, hajmo na kahvu!
na kahvu i na "ono" sto je locirano u 5 kuci
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests