dobra Jupterova lokaacija, jos ako imas apsekt Venre i jupitera, moguca je sretna veza ili brak, opcenito realcije sa ljudima su pozitivn, imat cs korsiti od kontkata sa ljudima
evo kafa arzonjaom ti moze biti samo korisna
Pa jeste, svaka kafa nam je bila korisna
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
...šta ovo opet aspekti xy planeta pravdaju slinave kurvare i bijedne genitalce...
...kao moja ljubav prema tebi je tu neđe...jest da je nakupila malo prašine, sad će mene k'o šljivu otrest' ovaj novi dasa...ma ne, nije u pitanju moja želja, volja, htijenje, žudnja da mi se u međunožje drugi zavuče...i iz mene najbolje izvuče ...
..ne... ne, želim te ja dušo draga povrijediti i aritmiju ti nabiti, nisi mi ni dosadan... ali jebiga nisam mu mogla odoljeti...svoju glad sam utolila na njemu...hoćeš nam ti dragi opet izabrati novu mušemu...
...mislim je li tako ...mi smo u hepi vezi...đe mi je taj vrag onio šnalu...de ljubi svoju malu...ne treba dramiti znaš samo da ja tebe volim...drugi su mi ništica...a tek njegova kitica...pih, nema šta da te pakleno boli, ne budali bolan...samo me nisu pelcovali protiv šaranja, ne nema kod mene varanja...to se samo od sebe desilo, samo ovaj put, daj ne budi ljut...
...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
Iskra, n djelujes, zato sma se malo trgnula, jer mislim da si izuzetno pamenta osoba
ja stlano pisem godinama na ovom forumu, zelim iksrenu srecu u ljubavi, ali je jos nemam
neka ovakvh teskih tema, nekako "otovore nam oci"
inace sve teme o ljudskim rlacijama ,narocito u ljuabvi me strasnoo privlace
Onda mi pojasni sta je meni. sta me snadje?
Pišem snadje ono tipka svadbe? Odoh ja odavde, dok je vrijeme
Iskra, ne znam ti znak/podznak/natalnu, ali vecina medicinara imaju vodene i zemljane planete
storm je zemlajni tip, pa i ljubav iskazuje meterijalno , luksuzom
kako ce se vasa ljubav razvijati ovisi od vasih ocekivanja u razvoju uzajamen ljubavi
mislim da ste oboje slicnih tendencija , da vam je ljubav stabilna, da znate na cemu ste , a bome i da istu , na neki nacin materijalizujete
jarcevi/strijelci ne vole kritku, ma kako im se pazljivo rekla
Last edited by Venera on 10 Jan 2020, 13:28, edited 1 time in total.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
...ne, ne dugujete jedno drugome apsolutno ništa... ...okej ispili ste fuka, čaj šta ste već srkali, ne znači da je planirala i zvanice, boju vjenčanice, imena za kindere i kako će ti noge u lavoru trljati i grah kuhati, umjesto štapa kad zanemoćaš tvoj oslonac biti...
...ljudi se predomisle nakon i tog jednog sastanka, ma i kad razmijeniš sa nekim prosto proširenu rečenicu...a možeš vala i ne progovoriti, a kapiraš ono drugo ...budeš i u vezi pa se odsvira kraj ...đenja, baj, baj...svako u svoj raj...
Pa sto nije rekla, sto je glumila dzaba nesto.
Sta ja sad da radim I kakvu da imam pretpostavku I misljenje o buducim, da li mi he greska sto mi je odmah pricala o bivsim.
...stani...fuj...ta čuprica o bivšim....
...šta da radiš... nećeš kmečati tu i gledati sve djeve kroz prizmu nje...i nemoj polaziti od sebe... ako si ti kao dobar i fer automatski je i drugi...e pa nije...a daš si fino vremena da svariš druge...imaš i zajebe pretpostavljaš da je neko užas samo na osnovu nečega tamo lijevog, a ne mora da znači... možda je baš super...
...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
Julia-Klara wrote: 10 Jan 2020, 13:36
I Venerice draga nasa, de boga ti, ne bilo ti zahmet, procitaj sta napises, ispravi pa onda posatvi - pola stvari ne razumijemo sta napises
rebus do rebusa, ko i Mute kad mu dodje zuta
Životom ti se kunem, samo kad piše na ćirilici nema tipfelera