Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Stvarno bi, venero, iz obzira prema sagovornicima trebala pazit kako pises.A ne da grah moramo bacat da bismo skontali.I ja se nekad 3 puta vratim i ispravim post
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Nora Ibsenova wrote: 10 Jan 2020, 13:46
Nemam ništa protiv nikakvog seksa u kojem su svi uključeni, kako da to kažem na bosanskom consenting adults.
Pa i ako si u braku/vezi i šaraš sa strane a supružnik/partner zna i odobrava ..
Sve što uključuje laganje ili sakrivnje za mene nije ljudski i tačka.
ljudski je i grijesiti, jer afere su klasican primjer sebicnosti
da li je sebicnost ljudska osobina , jesta; a da li je sebicnost ljuska, ne nije, zato i jeste sebicnost
svi smo sebicni, ovisno od nasih proriteta u zivotu
Ljudski je i znati kad smo ispali papci, šupci, govna, krmad, kako hoćeš i reći: jes' to je bila loša odluka, to je nešto ružno iz mene isplivalo na površinu, ne ponosim se time, ali eto .. tako je bilo i ne mogu ja prošlost brisati.
Ali pravdati to bilo kakvim okolnostima ... to je stvar samozablude i nemogućnosti da sam sebi priznaš da si usrao.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
da li je sebicnost ljudska osobina , jesta; a da li je sebicnost ljuska, ne nije, zato i jeste sebicnost
Ljudski je i znati kad smo ispali papci, šupci, govna, krmad, kako hoćeš i reći: jes' to je bila loša odluka, to je nešto ružno iz mene isplivalo na površinu, ne ponosim se time, ali eto .. tako je bilo i ne mogu ja prošlost brisati.
Ali pravdati to bilo kakvim okolnostima ... to je stvar samozablude i nemogućnosti da sam sebi priznaš da si usrao.
okolnosti definitvno imaju utjecaja, ili zelsi reci , da sve sto radis u zivotu je bazirano na poptunoj izolaciji od vanjskih faktora
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Pa varanje jeste. Tvoja je odluka hoćeš li to uraditi ili nećeš.
Pusti ba planete, magnetizam, vanjske faktore.
Vanjski faktor na koji ne možeš uticati je poleđena cesta pa napraviš udes, a tokom varanja postoji svjesna odluka da to uradiš.
Nismo ba djeca da ne znamo šta radimo.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.