Zašto žene varaju?
Moderator: spacebound
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1207 times
- Been thanked: 3827 times
- Status: Offline
Re: Zašto žene varaju?
Što ba tolko razglabate?
Zašto lijepo ne kažemo da je krmak onaj ko prevari. Nećemo ga vješat, al je krmak.
Zašto lijepo ne kažemo da je krmak onaj ko prevari. Nećemo ga vješat, al je krmak.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
nije ovo nikakva pohvala venero
afera bilo kakva ne može biti odgovorna.
Afera je zabluda i ništa drugo. To je bjeg od odgovornosti.
I neću dalje polemisati.
"ignorance is bliss"
-
- Seksologinja
ali jeste odgovorna, kao i svaka veza, moze imati dobar ili los kvlitetSalko_dvominutaš wrote: 10 Jan 2020, 14:45nije ovo nikakva pohvala venero
afera bilo kakva ne može biti odgovorna.
Afera je zabluda i ništa drugo. To je bjeg od odgovornosti.
I neću dalje polemisati.

moze i ulazak u brak biti zabluda

- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4942 times
- Been thanked: 6781 times
Generaliziramo vise nego sto mislimo (ne mora biti uvijek u negativnom smislu) mada dosta ljudi to radi implicitno. Sto je pogresno.Dori wrote: 10 Jan 2020, 14:02MA tesko je to generalizovati....Sve je od osobe do osobe. Ja se recimo sa nekim ljudima mogu stvarno zezati na sve moguce teme, dok sa nekima razgovor o vremenskoj prognozi mi stvara neku nelagodu....ina wrote: 10 Jan 2020, 11:01
To hoces da kazes, da i tebi, kako ono Havana rece... Dok ne umoci, nije prevara... Ili sam pogresno razumjela.
Ima da ljudi koji se ponekad zezaju (I to ne sa svakim) a ima i onih koji crkose kao zezom seksualnih konotacija, ili ciri biri (i ne bih rekla bez razloga).
Za mene su i flrtanja prevara. Cak i javna. Sto se inace "upakuje" u: crknimo od smijeha, do besvjesti. Ono kao: Javno je pa se nema sta kriti. E sad, kao sto to inace biva... Ljudi smo pa svako razabere (i osnovom cjelokupne osobe koja jeste) po cemu sve vagati, s kim, na kakav nacin i do koje mjere se doista zezati.
Svijest ima sidrište.
-
- Seksologinja
sa druge temeNaravno da nije. Prvi sam se kutariso jednog takvog. Samo sto to nema veze sa varanjem. Varaju ljudi i u “dobrim”

Rijetko koji.Venera wrote: 09 Jan 2020, 19:18ovo je tocno, ali koliko ih odluci pretvorotit ljubavnu aferu u novi brakNice try wrote: 09 Jan 2020, 18:54
Da, a evo i nekoliko razloga zašto to rade![]()
Mislim, zašto se vraćaju nakon prevare...
https://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks ... /191231029
zelim podvuci, svaka ljubavn aafra je zasebna prica i drugacije sudbine
istina, ja se i danas "divim" ljubavnim aferama koje traju izmejdu dvije osobe, godinama![]()
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21797 times
- Been thanked: 19845 times
Bez obzira sto su u vezama ili brakovima neke osobe opet flertuju sa trecim osobama s vremena na vrijeme cisto da bi sebi dokazale da nisu ispale iz fazona... to ispade ono za ne daj Boze. Sve zavisi od karaktera ljudi.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Sasvim tačno.Dori wrote: 10 Jan 2020, 14:02MA tesko je to generalizovati....Sve je od osobe do osobe. Ja se recimo sa nekim ljudima mogu stvarno zezati na sve moguce teme, dok sa nekima razgovor o vremenskoj prognozi mi stvara neku nelagodu....ina wrote: 10 Jan 2020, 11:01
To hoces da kazes, da i tebi, kako ono Havana rece... Dok ne umoci, nije prevara... Ili sam pogresno razumjela.
Ima da ljudi koji se ponekad zezaju (I to ne sa svakim) a ima i onih koji crkose kao zezom seksualnih konotacija, ili ciri biri (i ne bih rekla bez razloga).
Sve zavisi od nas.
S kim se i kako šaliti i na kakve teme.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ljudi jedu jer su gladni, da prežive.
Ljudi jedu jer uživaju u hrani, nemojte mi reći da je, recimo, sladoled neophodan za preživljavanje.
Ljudi jedu da ispune neku prazninu u drugom mjestu svoga bića.
Ne jedu svi samo zato da bi preživjeli.
Ljudi rade da zarade za plaćanje računa itd. Ljudi rade da se osjete sposobnim, dokažu sebi i drugima da mogu, da ostave nešto iza sebe, da budu viđeni kao oni koji stvaraju a ne samo troše...
Ljudi rade svašta iz svakakvih razoga.
Tako ljudi i varaju iz raznoraznih razloga.
Tako da osuđivati druge zato što rade nešto šta mi mislimo da ne treba raditi je banalizacija ljudske vrste. I argonatno, jer pretpostavlja da svi misle kao oni koji osuđuju, imaju isti sisitem vrijednosti, to jeste oni koji osuđuju se ponašaju kao da su jedinica mjere, maltene bog.
Ko je bez grijeha neka prvi baci kamen.
Ljudi jedu jer uživaju u hrani, nemojte mi reći da je, recimo, sladoled neophodan za preživljavanje.
Ljudi rade da zarade za plaćanje računa itd. Ljudi rade da se osjete sposobnim, dokažu sebi i drugima da mogu, da ostave nešto iza sebe, da budu viđeni kao oni koji stvaraju a ne samo troše...
Tako da osuđivati druge zato što rade nešto šta mi mislimo da ne treba raditi je banalizacija ljudske vrste. I argonatno, jer pretpostavlja da svi misle kao oni koji osuđuju, imaju isti sisitem vrijednosti, to jeste oni koji osuđuju se ponašaju kao da su jedinica mjere, maltene bog.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3039 times
Jedini ja ne varam jelde

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa jes. Ljudi i siluju. Guze djecu, zivotinje. Jbg mozda i to mi samo mislimo da to ne treba raditiDorian wrote: 10 Jan 2020, 16:43 Ljudi jedu jer su gladni, da prežive.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Mislio sam da se neke stvari podrazumijevaju i da ih nije potrebno posebno naglašavati. Barem bi to tako trebalo biti.insomnia wrote: 10 Jan 2020, 17:55Pa jes. Ljudi i siluju. Guze djecu, zivotinje. Jbg mozda i to mi samo mislimo da to ne treba raditiDorian wrote: 10 Jan 2020, 16:43 Ljudi jedu jer su gladni, da prežive.
Ali, vidim, ti si se u čitanju napisanog poveo za svojim željama.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Joooj

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Zagorka
Ma bježi.....nisi ti imao dijereju jaku.....

- Zagorka
MarlboroGold wrote: 09 Jan 2020, 23:14Pa Lanci je spomenula zapad i razvode, jer tamo više odavno niko nikog ne trpi odnosno sve je manje kompromisa i ljudi misle da su samo sebi dovoljni, a u brak bez toga ne možeš... nisu samo prevare razlog. Ja sam samo naveo jedan od razlogaZagorka wrote: 09 Jan 2020, 22:30
I kakve sad to ima veze s ovim što kod nas idu tamburati konobarice po zavidovićima, upitne higijene i ostalog?
Dete malo o eskimima
Kako je kod njih?![]()
![]()
Zavladala je depresija, generalno. Statistike o antidepresivima nikad nisu bile više.
Ljudi pokušavaju promijeniti auto, kuću, partnera, državu.
Jer gaje iluziju da se tako lovi neka sreća.
U toj utrci i trazenju instant površnih zadovoljstava, prođe život.
Tražiti mir u samome sebi, spokoj i zadovoljstvo jedini je put.
Ali je lakše jurcati ko muha bez glave bez da se iko upita kakav me to đavo tjera....no dobro, svako ima svoj izbor.
Što se mene tiče svaka žena može skakati s čovjeka na čovjeka po mahali. Muškarac isto.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2681 times
- Been thanked: 8288 times
A varanje se podrazumijeva kao nesto dobro?Dorian wrote: 10 Jan 2020, 18:02Mislio sam da se neke stvari podrazumijevaju i da ih nije potrebno posebno naglašavati. Barem bi to tako trebalo biti.insomnia wrote: 10 Jan 2020, 17:55
Pa jes. Ljudi i siluju. Guze djecu, zivotinje. Jbg mozda i to mi samo mislimo da to ne treba raditi
Ali, vidim, ti si se u čitanju napisanog poveo za svojim željama.
Haj ne zajebavaj
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22830 times
Jbg, svak hoce bit kim kardashian, a realno, nema para.Zagorka wrote: 10 Jan 2020, 23:01MarlboroGold wrote: 09 Jan 2020, 23:14
Pa Lanci je spomenula zapad i razvode, jer tamo više odavno niko nikog ne trpi odnosno sve je manje kompromisa i ljudi misle da su samo sebi dovoljni, a u brak bez toga ne možeš... nisu samo prevare razlog. Ja sam samo naveo jedan od razloga![]()
Zavladala je depresija, generalno. Statistike o antidepresivima nikad nisu bile više.
Ljudi pokušavaju promijeniti auto, kuću, partnera, državu.
Jer gaje iluziju da se tako lovi neka sreća.
U toj utrci i trazenju instant površnih zadovoljstava, prođe život.
Tražiti mir u samome sebi, spokoj i zadovoljstvo jedini je put.
Ali je lakše jurcati ko muha bez glave bez da se iko upita kakav me to đavo tjera....no dobro, svako ima svoj izbor.
Što se mene tiče svaka žena može skakati s čovjeka na čovjeka po mahali. Muškarac isto.
Dozvolite da se obratimo
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 195 times
- Been thanked: 842 times