Ma ja, kolateralna steta.Sta ces?Desi se.Ljudski je grijesitTAFKAP wrote: 11 Jan 2020, 07:53tu noć je nad nebom Irana bio dernek, nije se znalo ni ko pije ni ko plaćaspacebound wrote: 11 Jan 2020, 07:20 Izvinite, nije namjerno
To sto su ubili necije dijete, necijeg roditelja, nista, jbg, nisu namjerno![]()
Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 16648 times
- Status: Offline
Re: Iran
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14003 times
- Been thanked: 23222 times
Pa nije bas preporucljivo avionima da lete u ratnoj zoni.spacebound wrote: 11 Jan 2020, 07:57Ma ja, kolateralna steta.Sta ces?Desi se.Ljudski je grijesitTAFKAP wrote: 11 Jan 2020, 07:53
tu noć je nad nebom Irana bio dernek, nije se znalo ni ko pije ni ko plaća![]()
To je neki Mustafa zeljan slave opalio nasumice, u strahu se veLke oci.
Ne znam koja im je budala dala dozvolu da polete.
Dozvolite da se obratimo
- spacebound
- Urednik foruma

Valjda bi Mustafa zeljan slave i onaj ko je dozvolio da lete trebali da snose posljedice, a ne da bude - Izvinjavamo se, nije namjerno.Fuddo wrote: 11 Jan 2020, 08:00Pa nije bas preporucljivo avionima da lete u ratnoj zoni.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

A snosice,spacebound wrote: 11 Jan 2020, 08:15Valjda bi Mustafa zeljan slave i onaj ko je dozvolio da lete trebali da snose posljedice, a ne da bude - Izvinjavamo se, nije namjerno.Fuddo wrote: 11 Jan 2020, 08:00
Pa nije bas preporucljivo avionima da lete u ratnoj zoni.
Al slaba utjeha za one sto ih vise nema.
Dozvolite da se obratimo
- spacebound
- Urednik foruma

Nesto nisam optimisticna.Te situacije obicno zavrse sa poj'o vuk magarca.Fuddo wrote: 11 Jan 2020, 08:16A snosice,spacebound wrote: 11 Jan 2020, 08:15
Valjda bi Mustafa zeljan slave i onaj ko je dozvolio da lete trebali da snose posljedice, a ne da bude - Izvinjavamo se, nije namjerno.
Al slaba utjeha za one sto ih vise nema.
Sta bi s onim americkim vojnikom sto je ubio 16 Afganistanaca?Rekose mentalna bolest, malo u instituciju, danas garant slobodan hoda.Dok neko cupka travu s mezara i oplakuje, nikad proci nece.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ne znam, ne bi me iznenadilo da ga je truNp pomilovao.spacebound wrote: 11 Jan 2020, 08:19Nesto nisam optimisticna.Te situacije obicno zavrse sa poj'o vuk magarca.
Sta bi s onim americkim vojnikom sto je ubio 16 Afganistanaca?Rekose mentalna bolest, malo u instituciju, danas garant slobodan hoda.Dok neko cupka travu s mezara i oplakuje, nikad proci nece.
A nije ni to zivot, ako ima mrvu insana u sebi, jebo sam mu mater sto ce ikad zaspat.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2715 times
- Been thanked: 8461 times
- Status: Online
Ma nije uopšte bitno Jel namjerno ili nenamjerno.. Bitno je stvorit propagandu i okrenuti što više ostalih protiv Irana, ili evropljane da pomognu amerikancima ili ove lijeve da ne bi slucajno pomogli irancima. Optimalno bi bilo okrenuti nekoga protiv. Mada, to se radi interesom, ne huškanjem. Jednostavno, pravi se sto bolja podloga sada kada je sarzelo. Zulja ih iran kolko već decenija i sada kada su bliži nego ikad da ih uniste, nema sanse da ce to propustiti.Pasaga wrote: 11 Jan 2020, 06:18iSTO tako,vele ako se ustanovi,da je namjerno ili greskom,da ce to biti pogubno za Iran....TAFKAP wrote: 11 Jan 2020, 05:52 Evo svjetski mediji izjavljuju da je Iran priznao "nenamjerno" rušenje Ukrainskog aviona.
citam malocas ....
Trump je juce potpisao nove sankcije,prosirio listu,to je nekako guranje ,na fin nacin,prisiljavanje Irana da udje u rat.
Trump možda i ne bi, ne ide njemu u prilog iran napasti. Ako napadne, sve će tamo gorit, imace i ameri sigurno gubitaka ogromnih i vjerovatno će izgubiti izbore..
Medjutim, kolko se pita jedan predsjednik u nizu a koliko oni koji su decenijama stvarali ovaj odnos sa izraelom, arabijom i drugim bliskoistocnim kurvama, vidjecemo.
Na zalost, ja sam ubijedjen da ce "trump" napasti. Samo je pitanje dana/dobrog momenta. A pokusavaju ga napraviti konstantno na ovaj ili na onaj nacin.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Malo je zajebano sto su ga oni oborili ujutru. Nekih par sati nakon svog napada i jos ga oborili pored aerodroma. Mjesta za koje je ocekivati da oko njega ima avionaTAFKAP wrote: 11 Jan 2020, 07:53tu noć je nad nebom Irana bio dernek, nije se znalo ni ko pije ni ko plaćaspacebound wrote: 11 Jan 2020, 07:20 Izvinite, nije namjerno
To sto su ubili necije dijete, necijeg roditelja, nista, jbg, nisu namjerno![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ako je ikad imao prilike napasti Iran, imao je sad trumponja...
I nije. Tako, da ne treba za sve baš po defaultu amere kriviti u ovom sukobu.
Vidimo i izdasno petljanje iranaca svuda na bliskom istoku... Tenzije prema svima imaju zbog onih ludjaka na vlasti.
Mnogi bi predsjednici prije njega napali sj Koreju nedavno, Iran sad... To sam siguran. Lupeta on svašta, ali ništa od toga.
Eto sad Iran prosuo putnički avion, nikome ništa, skroz blago nešto... Rusi par puta tako zadnjih par godina ... Da su ameri to učinili?
Vidimo i izdasno petljanje iranaca svuda na bliskom istoku... Tenzije prema svima imaju zbog onih ludjaka na vlasti.
Mnogi bi predsjednici prije njega napali sj Koreju nedavno, Iran sad... To sam siguran. Lupeta on svašta, ali ništa od toga.
Eto sad Iran prosuo putnički avion, nikome ništa, skroz blago nešto... Rusi par puta tako zadnjih par godina ... Da su ameri to učinili?
Habibti, ya nour el - ain... 
- insomnia
- Rđav kurac

IObarali su i Ameri i to bas iranski
- insomnia
- Rđav kurac

Samo ka’em. S inace ta istorija sa Iranom je puna obrata, izdaja, nevjerovatnih “saveznistava”. Iran, Francuska, USA, Izrael pa i Argentina i Brazil svi su imali svojih momenata
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Pa Amerika im je ubila najjaceg covjeka drzave. Prva je napala i pocela ovo sve. Ovi da ne prosipaju silu, muda i da se ne petljaju pojeo bi ih Izrael i Saudija. Pa njihovo najjace oruzanje rakete i proxyi.storm wrote: 11 Jan 2020, 10:49 Ako je ikad imao prilike napasti Iran, imao je sad trumponja...
Pa ima slijed događaja, ali je svima nebitan izgleda... Konstantni napadi na američke ambasade, baze... U režiji dotičnoga.Vrag wrote: 11 Jan 2020, 11:29Pa Amerika im je ubila najjaceg covjeka drzave. Prva je napala i pocela ovo sve. Ovi da ne prosipaju silu, muda i da se ne petljaju pojeo bi ih Izrael i Saudija. Pa njihovo najjace oruzanje rakete i proxyi.storm wrote: 11 Jan 2020, 10:49 Ako je ikad imao prilike napasti Iran, imao je sad trumponja...
Šta su očekivali?
Koliko su Ameri assholes, ovi ništa ne zaostaju.
Je li metar Irana okupiran? Nije...
Petljaju li se u Irak, Libanon, kurde... Napali bi jučer saudijce da smiju...
Mogu samo zamisliti, kako bi se ponašali da imaju nuklearne glave...
Možemo USA osuditi za stotinu stvari, ovaj put i nisu samo oni krivci za stanje.
- Duminjo
- Urednik foruma

Da ne prosipaju silu, davno bi ih pojeli.Vrag wrote: 11 Jan 2020, 11:29Pa Amerika im je ubila najjaceg covjeka drzave. Prva je napala i pocela ovo sve. Ovi da ne prosipaju silu, muda i da se ne petljaju pojeo bi ih Izrael i Saudija. Pa njihovo najjace oruzanje rakete i proxyi.storm wrote: 11 Jan 2020, 10:49 Ako je ikad imao prilike napasti Iran, imao je sad trumponja...
Cim se sagnu, gotovi su. Eto Demokratie
- Duminjo
- Urednik foruma

A kako drugacije iran može opstati u ovom ludilu/okruzenju?storm wrote: 11 Jan 2020, 11:37Pa ima slijed događaja, ali je svima nebitan izgleda... Konstantni napadi na američke ambasade, baze... U režiji dotičnoga.Vrag wrote: 11 Jan 2020, 11:29
Pa Amerika im je ubila najjaceg covjeka drzave. Prva je napala i pocela ovo sve. Ovi da ne prosipaju silu, muda i da se ne petljaju pojeo bi ih Izrael i Saudija. Pa njihovo najjace oruzanje rakete i proxyi.
Šta su očekivali?
Možemo USA osuditi za stotinu stvari, ovaj put i nisu samo oni krivci za stanje.
A ne znam odgovor, ali nije to jučer počelo.Duminjo wrote: 11 Jan 2020, 11:42A kako drugacije iran može opstati u ovom ludilu/okruzenju?storm wrote: 11 Jan 2020, 11:37
Pa ima slijed događaja, ali je svima nebitan izgleda... Konstantni napadi na američke ambasade, baze... U režiji dotičnoga.
Šta su očekivali?
Meni ako je žao koje države, to je Irak.
Bosna bliskog istoka... Prvo ih sadam drmao, poslije tko ima pet minuta i interesa, haraci tom zemljom.
To sad isto kao da si me pitao, kako srbi mogu opstati na Balkanu...
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Ameri su licno napali Iran, ovi su odgovorili. Iran da ne pokazuje zube razorili bi ih Ameri. Pogledaj BI, koje zemlje nisu razorene? Samo one od kojih Ameri imaju koristi. I Iran bi bio, samo sto ih je Iran zajebo i uradio isto sto i oni.storm wrote: 11 Jan 2020, 11:37Pa ima slijed događaja, ali je svima nebitan izgleda... Konstantni napadi na američke ambasade, baze... U režiji dotičnoga.Vrag wrote: 11 Jan 2020, 11:29
Pa Amerika im je ubila najjaceg covjeka drzave. Prva je napala i pocela ovo sve. Ovi da ne prosipaju silu, muda i da se ne petljaju pojeo bi ih Izrael i Saudija. Pa njihovo najjace oruzanje rakete i proxyi.
Šta su očekivali?
- Duminjo
- Urednik foruma

Iranski general na teritoriji treće zemlje?Vrag wrote: 11 Jan 2020, 11:50Ameri su licno napali Iran, ovi su odgovorili. Iran da ne pokazuje zube razorili bi ih Ameri. Pogledaj BI, koje zemlje nisu razorene? Samo one od kojih Ameri imaju koristi. I Iran bi bio, samo sto ih je Iran zajebo i uradio isto sto i oni.storm wrote: 11 Jan 2020, 11:37
Pa ima slijed događaja, ali je svima nebitan izgleda... Konstantni napadi na američke ambasade, baze... U režiji dotičnoga.
Šta su očekivali?
Ja ne vidim u čemu se razlikuju od američke okupacije...
Nije Iran njih ništa preveslao, nadam se da će tako i ostati... Za dobro iranaca...