super, znaci u Njemackoj vam daju besplatno uniforme, odnsono, ne skinu vam sa plate
inace u EU , US, CA , se uniforme , najcesce, skidaju sa plate

super, znaci u Njemackoj vam daju besplatno uniforme, odnsono, ne skinu vam sa plate
Mislim da ima u Mostaru ili Sirokom.. ima neka firma sto te uniforme rade za sve profesije
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Iskreno ni ja ne kontam, bubis su izvikane svakako.Julia-Klara wrote: 10 Jan 2020, 22:48 pa eto...nika dmi nije bila jasna ta muska fasciniranost sisama![]()
jos kad stisne, ko sivonjapolako bolan, nije tijesto
![]()
daa..i ako npr kupujes klompe ili obucu za posao koja ti je neophodna to isto sacuvas racun i mozes dobiti nazad novac..
Ajd sretno i ne odustaj

razumljivo, jer pojedine kompanije nemaju ugovore, isto je blo kod mene na aerdoromu, jedna dio opreme od komapnije, drugi dio, licno kupis, ali u skladu sa sigusrnosnim mejrama kompanijeMerlin246 wrote: 11 Jan 2020, 14:03daa..i ako npr kupujes klompe ili obucu za posao koja ti je neophodna to isto sacuvas racun i mozes dobiti nazad novac..Venera wrote: 11 Jan 2020, 14:00
super, znaci u Njemackoj vam daju besplatno uniforme, odnsono, ne skinu vam sa plate![]()
inace u EU , US, CA , se uniforme , najcesce, skidaju sa plate![]()

a opet, kako muskraca moze biti ravnodusan prema sisamaMirelam wrote: 11 Jan 2020, 14:02Iskreno ni ja ne kontam, bubis su izvikane svakako.Julia-Klara wrote: 10 Jan 2020, 22:48 pa eto...nika dmi nije bila jasna ta muska fasciniranost sisama![]()
jos kad stisne, ko sivonjapolako bolan, nije tijesto
![]()
![]()
Lijepo ih je vidjeti jer ih nemamo, a meni i nisu toliko seksualna konotacija.

znam, iz isksutva

pa da imam odlicnu straznjicu
Hvalavila wrote: 11 Jan 2020, 14:04Ajd sretno i ne odustajMerlin246 wrote: 11 Jan 2020, 14:00
Za 3 mjeseca tek polazem B1.. A fino je kolege su super, opusteno pozitivno..![]()
Ja kad sam tamo bila na studentskoj razmjeni (nekad ima sto godina) meni nije bio problem jezik nego njihove ref.vrijednosti..mjerne jedinice i tako te sitnice
Tocno se pogubis
Doduse ja sam u lab.dijagnostic,i ne u sestrinstvu

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest