Ja tako sjedim na poslu

Ovako nekako , smao sto noge savijem ispod stolice sa obje strane (rasirene noge)
Moderator: Krokodil Behko
Ja tako sjedim na poslu
Ma jok ba,nije HAWAI 5.0 , nego SWAT Team, igra Shemar Moore, sto je bio u Criminal Minds (moj mrki), i drugi koje ne znam kako se zovu. Ima ih kijamet, ali fina serijicaHAVANA wrote: 11 Jan 2020, 20:36Jel to ono havaji? Cerka mi to plaho voli, dotle je doslo da sam obecao da cu je za 18 rodjendan vodit na havaje. Da je bar kaku nasla ko svi tu nedje blize. Jok, havaji. I onaj nakav, vidim ja.![]()
Hoce vakovrhbosnica wrote: 11 Jan 2020, 20:28pa to mozes i sada baSnowie wrote: 11 Jan 2020, 20:26 Sjetila sam sta bi uradila
Sjela bih sirom rasirenih nogu gdje god bi sjela![]()
![]()
Ma svi cemo uletit', samo da i on uleti
et..znala sam...ja bi kao muskarac garant 100x sjela na ota jaja...
Pa mores za jedan dan zaiskat malesna, ne moras bas ona ko u brizonje.vrhbosnica wrote: 11 Jan 2020, 20:44et..znala sam...ja bi kao muskarac garant 100x sjela na ota jaja...
Mani se tih feministickih fraza manspresding, zene imaju torbe pa na isto dodje.
De ba bilo mi najbrze naci odgovarajucu sliku, ali sam htjela da pokazem da sam mislila na ovaj nacin sjedjenja.Mutevelija wrote: 11 Jan 2020, 20:49Mani se tih feministickih fraza manspresding, zene imaju torbe pa na isto dodje.
Jao procenta, ima dana kad ne vidim nikog živog, nemam kad se okrenuti, koji likovi bokteHAVANA wrote: 11 Jan 2020, 18:53Nije ni picic neka pljacka.Zagorka wrote: 11 Jan 2020, 18:31 Noćna mora imati hargiju, ni na dan, neka fala
Pa da mi "ona" komanduje a ja ko kreten sjebem sve što sam mukotrpno gradila a ljudi se smiju vid ga što je ispo glup, ko qrac.
Kad vidim kako se nabelaje zbog one stvari![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests