Ne jedem vise slatko
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
-
nida
- Inventar foruma

- Has thanked: 236 times
- Been thanked: 763 times
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
A ni manje
Ok, onda cu nekom proslijediti ove tvoje.
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
-
nida
- Inventar foruma

- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
-
nida
- Inventar foruma

A znala sam, nece mene neki s bengom zapasti
Nista, jos jedan prijatelj iz snova
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6395 times
- Been thanked: 5817 times
- Status: Online
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
-
nida
- Inventar foruma

Jos kad bih imala srca da ti to uradim.
Slaba sam na tebe.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
Sanjala sam da se okupila moja familija, amidza iz Kanade, daidza iz Amerike, sa porodicama, i amidzic je bio tu koji je poginuo 2004, i tecic koji je umro 2013.Svi smo bili sretni, smijali se, zezali.U nekoj smo kuci na plazi, pa smo se kupali u moru, a ja sam mog Zemirka, dusu moju dragu, grlila, ljubila, smijala se grohotom i plakala, jecala, uzdisala.Eto probudih se, on i dalje lezi pod zemljom.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Imao sam u snovima neke japanske turiste pa natucao sa njima engleski. I ko da im posluzim dorucak, frizider prazan. Ma pusti, bjezi.
Glave su im bile okrugle i ten malo manje zut. To su ti japanci. Kinezi nisu bili sigurno
Glave su im bile okrugle i ten malo manje zut. To su ti japanci. Kinezi nisu bili sigurno
11/11/22
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
Na hajr, ako Bog da.spacebound wrote: 12 Jan 2020, 07:15 Sanjala sam da se okupila moja familija, amidza iz Kanade, daidza iz Amerike, sa porodicama, i amidzic je bio tu koji je poginuo 2004, i tecic koji je umro 2013.Svi smo bili sretni, smijali se, zezali.U nekoj smo kuci na plazi, pa smo se kupali u moru, a ja sam mog Zemirka, dusu moju dragu, grlila, ljubila, smijala se grohotom i plakala, jecala, uzdisala.Eto probudih se, on i dalje lezi pod zemljom.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
Treb'o si ih meni proslijediti, da vi'š kako meljem japanski, naučio da se mogu udvarati na japanskommrH wrote: 12 Jan 2020, 07:23 Imao sam u snovima neke japanske turiste pa natucao sa njima engleski. I ko da im posluzim dorucak, frizider prazan. Ma pusti, bjezi.
Glave su im bile okrugle i ten malo manje zut. To su ti japanci. Kinezi nisu bili sigurno![]()
I momčino, ne kaže se "ma pusti, bježi", nego bižigoni...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
Sanjala sam da sam zakasnila prvi dan na novi posao i jos da mi je Kendall Jenner rekla da lose vozim i da radije idem busom
somehow I manage
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Da sam potrosila sve MB na mob i ko ostalo mi 7km kredita. Jutros zvoni alarm, gasim ga i vidim upaljen mobilni internet. Kontam, aaaa sad mi je sve skinulo s racuna. Provjerim, kad 11km i 700MB.
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Procita ovaj tvoj post,i neznam koliko je dobro sanjati umrle osobe,meni se desava uzadnje vrijeme da stalno sanjam isto tako nekoga ko vec nije odavno medju nama.Proucim uvijek nesto,ali cesto se desava da sanjam iste osobe,tako bude sve fino ali kad se probudis iz tog sna,gusi me danima mislim na to.spacebound wrote: 12 Jan 2020, 07:15 Sanjala sam da se okupila moja familija, amidza iz Kanade, daidza iz Amerike, sa porodicama, i amidzic je bio tu koji je poginuo 2004, i tecic koji je umro 2013.Svi smo bili sretni, smijali se, zezali.U nekoj smo kuci na plazi, pa smo se kupali u moru, a ja sam mog Zemirka, dusu moju dragu, grlila, ljubila, smijala se grohotom i plakala, jecala, uzdisala.Eto probudih se, on i dalje lezi pod zemljom.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
Znam.Evo i mene gusi, stisce u grudima otkako sam se probudila, i isplakala se, i zeludac me boli, glava.Ali sta da se radi?Valja sa tim zivjeti.Ima gorih i boljih dana.Ovi nakon sna su najtezi.Lanci wrote: 12 Jan 2020, 10:40Procita ovaj tvoj post,i neznam koliko je dobro sanjati umrle osobe,meni se desava uzadnje vrijeme da stalno sanjam isto tako nekoga ko vec nije odavno medju nama.Proucim uvijek nesto,ali cesto se desava da sanjam iste osobe,tako bude sve fino ali kad se probudis iz tog sna,gusi me danima mislim na to.spacebound wrote: 12 Jan 2020, 07:15 Sanjala sam da se okupila moja familija, amidza iz Kanade, daidza iz Amerike, sa porodicama, i amidzic je bio tu koji je poginuo 2004, i tecic koji je umro 2013.Svi smo bili sretni, smijali se, zezali.U nekoj smo kuci na plazi, pa smo se kupali u moru, a ja sam mog Zemirka, dusu moju dragu, grlila, ljubila, smijala se grohotom i plakala, jecala, uzdisala.Eto probudih se, on i dalje lezi pod zemljom.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
spacebound wrote: 12 Jan 2020, 10:43Znam.Evo i mene gusi, stisce u grudima otkako sam se probudila, i isplakala se, i zeludac me boli, Hanijeva sandzacka glava.Ali sta da se radi?Valja sa tim zivjeti.Ima gorih i boljih dana.Ovi nakon sna su najtezi.Lanci wrote: 12 Jan 2020, 10:40
Procita ovaj tvoj post,i neznam koliko je dobro sanjati umrle osobe,meni se desava uzadnje vrijeme da stalno sanjam isto tako nekoga ko vec nije odavno medju nama.Proucim uvijek nesto,ali cesto se desava da sanjam iste osobe,tako bude sve fino ali kad se probudis iz tog sna,gusi me danima mislim na to.
Sve znam,jer zato me i dotakao tvoj post jer mi se cesto desava,uzadnje dvije godine kako sam mamu izgubila nema noci da je nevidim u snu,ali bude tesko kad se probudis pa shvatis da je to bio samo san.
Prema tome,tu nista bas ne mozemo pomoci.
Prouciti sta znamo jer to njima ce dobro doci.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!