Mister No wrote: 29 Nov 2019, 20:18
Neka pobijede gmazove.
Kao što znamo, to se neće desiti, osim ako se posreći njihovom rezervnom sastavu.
Ah, kako ću slatko navijati za Real, za koji dan. Čak, jedva čekam drugi krug LP, nema ovakva barca mnogo šansi ni protiv Leipziga. Jedino da mi se potrefi šahtar, ili Tottenham.
Međutim, sigurnosna situacija u Kataloniji još uvijek nije najbolja. Zato je odlučeno da igrači Real Madrida neće izaći iz aviona u Barceloni, ako im ne bude garantovana sigurnost.
Ovo je sasvim očekivana reakcija iz Madrida. Sigurno je da će u narednim danima biti novih tenzija na relaciji Barcelona - Madrid, ali utakmica za sada nije pod upitnikom.
Meč Barcelone i Real Madrida igra se u srijedu od 20 sati.
Xavi novi trener Barcelone?!
Kako navode španjolski mediji Barcelona je dogovorila trenerski angažman s svojom klupskim legendom.
Prema tim navodima Xavi bi Barcelonu trebao preuzeti na kraju sezone.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
On je dijete Barcelone.
U malom prstu ima filozofiju Barcelonine igre.
Biti će on dobro rješenje.
Slabo klub ima La Masia igraca
A i La Masia nije sto je bila, sve rijedje neko potencijalan izadje iz skole
Mislim da ce ga prokockat, radije bi Xavija cuvao za neku normalniju upravu
Najveći problem vidim u tome što je s većinom igrača zajedno igrao. To bi mu možda mogao biti problem u nametanju autoriteta.
U svakom slučaju, on je za mene jako dobar izbor.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Rekoh ja, ne radovati se dok nista ne bude zvanicno..
Xavi je i definitivno odbio Barcelonu!
Ovo sada tvrde i "RAC1" i njihov novinar Gerard Romero, a kao razlog se navodi činjenica da Xavi smatra kako još nije spreman za tako veliki korak u karijeri.
Upravo je "RAC1" prvi i objavio informaciju da su Óscar Grau i Éric Abidal bili u Kataru kako bi se sastali s legendarnim veznjakom Blaugrane.