Nego, kako to fercera? Možeš li onaj šmrk koristiti, ili baš mora ruka da radi? Možeš gas-masku koristiti?
Otkud ste i čime se bavite
Moderator: Krokodil Behko
- Vjetar
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 24 times
- Status: Offline
Re: Otkud ste i čime se bavite
Ma ja samo kažem da bih fkt radije na more nego to tvoje
Nego, kako to fercera? Možeš li onaj šmrk koristiti, ili baš mora ruka da radi? Možeš gas-masku koristiti?
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6522 times
- Been thanked: 5913 times
Ja sam uvijek pretpostavljala da je nesto filmsko, skroz neobicno.
Brams, a cuj, ja vazda mislila ti studirala pravo.
Last edited by uvijek_kontra on 12 Jan 2020, 18:48, edited 1 time in total.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Pa lici malo na neku krimi seriju 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
A tebi bas do guzica?Duminjo wrote: 12 Jan 2020, 15:40Predo ja pretprosle godine Bewerbung za Bauman i za pflegera (poso plus Ausbildung za oba). Primljen bio na oba i odbio Bauman. JbgVrag wrote: 12 Jan 2020, 15:32
ovaj jedan mali vratio se za 15 dana, a ganjao to godinu dana
nije mogao da izdrzi
Taj mali vjerovatno razmišljo samo o parama..
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1678 times
- Been thanked: 3199 times
Ja sam jack of all trades.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2324 times
- Been thanked: 5756 times
Trebo si joj onak jednu vaspitnu od srca opalitDuminjo wrote: 12 Jan 2020, 16:04Prosle godine kod tetka i tetke. Imaju oni kcerku 35+ godina.. I tako u pricu, kazem sta radim, ona se promijeni odjednom, zakoluta očima.. I onda ono kao kulturno "E svaka ti cast kad to možeš. Ja vala ne bih mogla"..Vrag wrote: 12 Jan 2020, 15:50
Ja necu nista, on se zajebo
Ja onako samo malo mahalam, kad si vec spomenuo![]()
Desetak minuta kasnije, ona nagovara oca penzionera (coek zaradio penziju u sumi i svaka marka mu treba za lijeka) da digne neki Kredit i da nju pošalje na more..ne bi bilo prvi put.
Ja ni pet ni sest.. Ne bi mogla guzice prat a možeš to.. Ne pricamo vise
Eto mahalska![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- Vjetar
- Forum [Bot]
Promijenio sam sto prebivališta, ali najviše volim što i Tuzlu imam u spisku. Radio sam u Merhametu, radio sam u MSF-u, onda u jednoj fr humanitarnoj, onda kao pravnik
, onda kao ovo sad ali u državnoj, pa onda ovo sad ali u privatnoj.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1678 times
- Been thanked: 3199 times
Na birou za zaposljavanje , bavim se drzanjem statistike nezaposlenih, pa cu opet se zaposliti, pa opet dati otkaz, sta me briga kazu Ribe tako rade, dakle do horoskopa je.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6522 times
- Been thanked: 5913 times
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ja više ne obrazlažem ni otkud smo pošli ni gdje smo došli ni kuda smo pošli.Venera wrote: 12 Jan 2020, 15:28 meni je lakse obrazloziti cime se bavim![]()
a odakle sam, e to je vec tesko obrazloziti![]()
A čime se bavim ni svekrva ni tetka ne znaju ponoviti.
Haj što ne znaju da makar kažu ne znam nego dezinformišu
Al haj navikla sam i na forumu....pa sad ćutim i kad mi pogriješe adresu i broj....nije ni važno....važnije je ko smo ovako ..
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
- Status: Online
Fercera kako se ko snadje. Uglavnom si sam i možeš Raditi s njim sta Hoces. Iskreno svega ima.Oblak wrote: 12 Jan 2020, 16:20 Ma ja samo kažem da bih fkt radije na more nego to tvoje![]()
Škola kaže da se intimni dio radi brže, što bi rekli, na foru.. Samo preletiti zbog intimnih osjećanja tih ljud.
E jbg ja ga ne mogu tako, volim ga sredit ko i sebe. Pričam s njima i fino im objasnim koliko je bitno da su cisti i uredni. Onda nema problema niti nekog neugodnog osjećaja. Uzeti tudju ćunu, grudi ili vaginu u ruku, isto mi je kao da uzmem jabuku sa stola
Dosta je ljudi koji psihicki nisu bas najbolji. Treba ga nagovarati da ga ocistis
Onda ima jedan koji u prosjeku 15 puta na dan ima stolicu.. Zamisli kako je on crven i kako njega boli dok ga lagano uljem pepam. Guza mu bude crvena ko žar kad se spremi da se kukuruzi prže
Imam npr kolegicu koja srijedom i cetvrtkom radi jednog mog. Svakog skoro petka, kad mu dodjem, coek ima crvenu ćunu. Ne ocisti fino, ne odvoji kozicu od glavica i ostane prljavo. Tako dva dana i odmah treci se pojavi crvenilo, pa ga onda sredjuj, cisti, maži.. I taman mu to prodje Do nedjelje, bude dan, dva i opet ga ona ujebe.. I tako u krug.
Imal Jos pitanja?
- Vjetar
- Forum [Bot]
Duminjo wrote: 12 Jan 2020, 19:06Fercera kako se ko snadje. Uglavnom si sam i možeš Raditi s njim sta Hoces. Iskreno svega ima.Oblak wrote: 12 Jan 2020, 16:20 Ma ja samo kažem da bih fkt radije na more nego to tvoje![]()
Škola kaže da se intimni dio radi brže, što bi rekli, na foru.. Samo preletiti zbog intimnih osjećanja tih ljud.
E jbg ja ga ne mogu tako, volim ga sredit ko i sebe. Pričam s njima i fino im objasnim koliko je bitno da su cisti i uredni. Onda nema problema niti nekog neugodnog osjećaja. Uzeti tudju ćunu, grudi ili vaginu u ruku, isto mi je kao da uzmem jabuku sa stola. Ocistim fino ono krpom, pa vlaznom maramicom pa vodom pa posusim pa namažem.. Ljepota
a najbolje se osjećam kad procepim, da prostis, nekoga ko dugo nije imo stolicu. Ne pitaj kako
![]()
Dosta je ljudi koji psihicki nisu bas najbolji. Treba ga nagovarati da ga ocistisima jedan po pola Sata ga nagovaram. Usere se jadnik do peta. Ubacim ga pod tuš i lagano.
Onda ima jedan koji u prosjeku 15 puta na dan ima stolicu.. Zamisli kako je on crven i kako njega boli dok ga lagano uljem pepam. Guza mu bude crvena ko žar kad se spremi da se kukuruzi prže
Imam npr kolegicu koja srijedom i cetvrtkom radi jednog mog. Svakog skoro petka, kad mu dodjem, coek ima crvenu ćunu. Ne ocisti fino, ne odvoji kozicu od glavica i ostane prljavo. Tako dva dana i odmah treci se pojavi crvenilo, pa ga onda sredjuj, cisti, maži.. I taman mu to prodje Do nedjelje, bude dan, dva i opet ga ona ujebe.. I tako u krug.
Imal Jos pitanja?![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
Pa et.. Prvo je bila opcija da vodim jednu od poslovnica mcdonaldsa. Onda, istovremeno se pojavile opcije za mehatronika u Baumanu i guzice. Ja izabrah guzice..
Jebiga
Last edited by Duminjo on 12 Jan 2020, 19:12, edited 1 time in total.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ajme, mucka epruvete
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

aaaaaaaaanaliza DNK i ostlalih kemijskih otisaka
-
Venera
- Seksologinja

to Zagorka , postane dosadno kosntatno ponavljatiZagorka wrote: 12 Jan 2020, 19:00Ja više ne obrazlažem ni otkud smo pošli ni gdje smo došli ni kuda smo pošli.Venera wrote: 12 Jan 2020, 15:28 meni je lakse obrazloziti cime se bavim![]()
a odakle sam, e to je vec tesko obrazloziti![]()
A čime se bavim ni svekrva ni tetka ne znaju ponoviti.
Haj što ne znaju da makar kažu ne znam nego dezinformišu
Al haj navikla sam i na forumu....pa sad ćutim i kad mi pogriješe adresu i broj....nije ni važno....važnije je ko smo ovako ..
podebjani dio
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10070 times
- Been thanked: 17069 times
Samo ovakvi trebaju tim poslom da se bave.Nemas pojma koliko si mi narastao u ocimaDuminjo wrote: 12 Jan 2020, 19:06Fercera kako se ko snadje. Uglavnom si sam i možeš Raditi s njim sta Hoces. Iskreno svega ima.Oblak wrote: 12 Jan 2020, 16:20 Ma ja samo kažem da bih fkt radije na more nego to tvoje![]()
E jbg ja ga ne mogu tako, volim ga sredit ko i sebe. Pričam s njima i fino im objasnim koliko je bitno da su cisti i uredni. Onda nema problema niti nekog neugodnog osjećaja. Uzeti tudju ćunu, grudi ili vaginu u ruku, isto mi je kao da uzmem jabuku sa stola. Ocistim fino ono krpom, pa vlaznom maramicom pa vodom pa posusim pa namažem.. Ljepota
a najbolje se osjećam kad procepim, da prostis, nekoga ko dugo nije imo stolicu. Ne pitaj kako
![]()
Dosta je ljudi koji psihicki nisu bas najbolji. Treba ga nagovarati da ga ocistisima jedan po pola Sata ga nagovaram. Usere se jadnik do peta. Ubacim ga pod tuš i lagano.
Imal Jos pitanja?![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8224 times
- Been thanked: 19365 times