Quotala me, to je znak...

Ja sam htio da me Mala otkrijeJulia-Klara wrote: 12 Jan 2020, 21:04o tome sam pricala![]()
kace se tudje slike, fikare glave i onda jaoooo
onda ih jos obrisu da slucajno ko ne bi vidio da su fejkeri![]()
Mure,razocarao si me
Al ih je dobro isfuroJulia-Klara wrote: 12 Jan 2020, 21:04o tome sam pricala![]()
kace se tudje slike, fikare glave i onda jaoooo
onda ih jos obrisu da slucajno ko ne bi vidio da su fejkeri![]()
Mute,razocarao si me
Mutevelija wrote: 12 Jan 2020, 21:07 Mala kaze evo ima fejkera stavljaju slike, i da mene uhvati da stavljam tudje slike
Nijeste mi znali namjeru, ali tetka Chloe me puno dobro zna pa je primijetila da nissam ja , testirao sam Malu bil ona.
i onda kazete da muskarci ne fejkajuJulia-Klara wrote: 12 Jan 2020, 21:07 ma vidi,nije, jer ko njega zna da ono nije njegov stil![]()
Ali kad fejka on, sto ne bi fejkale i mi![]()
Hjooj i Hanni je bolji od tebe?Mutevelija wrote: 12 Jan 2020, 21:07 Mala kaze evo ima fejkera stavljaju slike, i da mene uhvati da stavljam tudje slike
Nijeste mi znali namjeru, ali tetka Chloe me puno dobro zna pa je primijetila da nissam ja , testirao sam Malu bil ona.
Nisi ba bila online tadMala_Mu wrote: 12 Jan 2020, 21:08Mutevelija wrote: 12 Jan 2020, 21:07 Mala kaze evo ima fejkera stavljaju slike, i da mene uhvati da stavljam tudje slike
To je preocito za mene, na prvu odma. Ne zamaram se jednostavim slucajevima, nije vrijedno komentarisanja
Haj sad stavi svoj![]()
Ma de ja to onako.Chloe wrote: 12 Jan 2020, 21:09Hjooj i Hanni je bolji od tebe?Mutevelija wrote: 12 Jan 2020, 21:07 Mala kaze evo ima fejkera stavljaju slike, i da mene uhvati da stavljam tudje slike
Nijeste mi znali namjeru, ali tetka Chloe me puno dobro zna pa je primijetila da nissam ja , testirao sam Malu bil ona.![]()
Ali ne slušaj ga...![]()
ZnDem...