Ne znam koji te dio zbunjuje?
Muslimani dolaze na skijanje
Moderator: Krokodil Behko
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
- Status: Offline
Re: Vlasnik iz Katara zabranio alkohol u poznatom SKI centru u BiH
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1052 times
ako je nekom štimung popiti ponjenjeće pljosku sa sobom ili u ruksaku koju pivu ,pa ne pretresaju pobugu,kao da je smak svijeta ,ovih ću dana na Rostovo provjericu iz prve ruke kako stoje stvari s onda u Bugojno na kuglanje u Best

Ostalo je cutanje.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1144 times
Evo jednog pitanja kojeg tema nameće:
Kako to Bošnjo, hebemuljeljak, uspije nonšalantno skočiti s jedne sasvim legitmne odluke (dakle u skladu s pozitivnim zakonom OVE ZEMLJE) nekog privatnika da ne prodaje alkohol u svom lokalu, u evropskoj sekularnoj zemlji parlamentarne demokratije, sa sličnim postupkom u nesekularnom emiratu Kataru, gdje je drukčiji zakon,
te tako iz kinder jajeta odmah dođe do raznovrsnosti političkih sistema i državnih i društvenih uređenja?
E, al to je zato što Bošnjama mozak uvijek radi 300 na sat i nema, brale, zahebancije... eeee....
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2856 times
- Been thanked: 9062 times
Čiko iz katara je kupio Ski centar i u ponudi tog Ski centra, nema vise tocenja Alkohola. To je usluga/ponuda za goste koje vise nema. I ovaj čiko ne krsi ni jedan zakon time što vlastitu goste uskracuje za jednu od usluga.
Zbunjuje me kako si usporedio ovu, hajmo reci, turističku ponudu sa nekim potencijalnim biznisom bosanca u Kataru gdje bi bosanca uvodio neke zabrane (zabranu uvode nadlezni organi i uvodjenje zabrane bilo gdje od bilo koga nije dozvoljena).. Jel?
Et to me malo zbunjuje kako si skoro u istu ravan stavio jednu obicnu ponudu sa eventualnim krsenjem zakona
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa zna se sta ide poslije. SunecenjeDuminjo wrote: 12 Jan 2020, 13:38Čiko iz katara je kupio Ski centar i u ponudi tog Ski centra, nema vise tocenja Alkohola. To je usluga/ponuda za goste koje vise nema. I ovaj čiko ne krsi ni jedan zakon time što vlastitu goste uskracuje za jednu od usluga.
Zbunjuje me kako si usporedio ovu, hajmo reci, turističku ponudu sa nekim potencijalnim biznisom bosanca u Kataru gdje bi bosanca uvodio neke zabrane (zabranu uvode nadlezni organi i uvodjenje zabrane bilo gdje od bilo koga nije dozvoljena).. Jel?
Et to me malo zbunjuje kako si skoro u istu ravan stavio jednu obicnu ponudu sa eventualnim krsenjem zakona
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Duminjo
- Urednik foruma

Ma samo da ovi nargila brude cuju za ovo furka mjesto.. Ima da ga preplave.
Ide nargila, čaj i udri..
- insomnia
- Rđav kurac

Hteli bi da nam nametnu na nasoj zemlji iskonskoj teror pod fesom crvenim u nekoj Bosni islamskoj
Jbg mozda je covjek samo u zabludi. Pogledao rezultate popisa kad tamo preko 90% muslimana. Ka’e koji ce im kurac alkohol
Jbg mozda je covjek samo u zabludi. Pogledao rezultate popisa kad tamo preko 90% muslimana. Ka’e koji ce im kurac alkohol
- insomnia
- Rđav kurac

Puse ruzu stob havana rekoDuminjo wrote: 12 Jan 2020, 13:47 Ma samo da ovi nargila brude cuju za ovo furka mjesto.. Ima da ga preplave.
To je jos dobro. U Fr Harapi po cesti puse
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3490 times
Imat će on i svoje goste, valjda... Sutra da škola organizuje bilo kojoj od mojih kćerki deset dana skijanja, lakše bih odobrila takav SKI centar. 
- dadojović
- Forum [Bot]
Zamijenio si me s nekim drugim forumašem. Nisam spominjao kršenje zakona. Pročitao si nečiji tuđi, ne moj post. ja sam napisao da ova odluka može štetiti njemu jer će izgubiti klijente, a radnici bi mogli ispaštati zbog manjka profita. A ovaj drugi post se referirao na komentare forumaša.Duminjo wrote: 12 Jan 2020, 13:38Čiko iz katara je kupio Ski centar i u ponudi tog Ski centra, nema vise tocenja Alkohola. To je usluga/ponuda za goste koje vise nema. I ovaj čiko ne krsi ni jedan zakon time što vlastitu goste uskracuje za jednu od usluga.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14763 times
- Been thanked: 25235 times
Ljudi, mozda je neki znak?Elvedina Muzaferija ispisala historiju bh. skijanja: Osvojeni prvi bodovi u Svjetskom kupu
Elvedina Muzaferija (Foto: EPA-EFE)
Elvedina Muzaferija ispisala historiju bh. skijanja: Osvojeni prvi bodovi u Svjetskom kupu
Najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija (20) danas je ispisala historiju bh. skijanja budući da je osvojila prve bodova za Bosnu i Hercegovinu u Svjetskom skijaškom kupu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Muzaferija je osvojila 29. mjesto u kombinaciji voženoj u austrijskom Altenmarkt-Zauchenseeju. Tako je osvojila dva boda, što su ujedno prvi bodovi za BiH u Svjetskom skijaškom kupu.
Dvije vožnje je odvezla za 2:12,70 minute, što je bilo 9,25 sekundi zaostatka u odnosu na pobjednicu Italijanku Federicu Brignone.
Nakon prve vožnje bila je 31., najviše zahvaljujući tome što čak 16 skijašica nije stiglo do cilja. Među njima je bila i legendarna američka skijašica Mikaela Shiffrin.
Muzaferija je prvu vožnju odvezala u vremenu 1:18,40, što je bio tada zaostatak od 4,6 sekundi u odnosu na Brignone.
Već nakon polovine druge vožnje Elvedina je saznala da će ući u historiju bh. skijanja samo ako uspije proći kroz cilj budući da je Tina Weirather iz Lihtenštajna odustala od utrke. Na kraju je do tog uspjeha i stigla te čak i prestigla jednu skijašicu za 29. mjesto.
Komentari (93)
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

dadojović wrote: 12 Jan 2020, 13:51Zamijenio si me s nekim drugim forumašem. Nisam spominjao kršenje zakona. Pročitao si nečiji tuđi, ne moj post. ja sam napisao da ova odluka može štetiti njemu jer će izgubiti klijente, a radnici bi mogli ispaštati zbog manjka profita. A ovaj drugi post se referirao na komentare forumaša.Duminjo wrote: 12 Jan 2020, 13:38
Čiko iz katara je kupio Ski centar i u ponudi tog Ski centra, nema vise tocenja Alkohola. To je usluga/ponuda za goste koje vise nema. I ovaj čiko ne krsi ni jedan zakon time što vlastitu goste uskracuje za jednu od usluga.

Malo me gglava boli pa Sam možda pobrko.. Jesi ti Dadojović?
- Duminjo
- Urednik foruma

A i ovo si preletio. Nisi, odgovorio što te coek pito.
U sustini, isto.
- dadojović
- Forum [Bot]
Kršenje zakona i zabrana nije isto valjda ti je to jasno?Duminjo wrote: 12 Jan 2020, 13:57dadojović wrote: 12 Jan 2020, 13:51
Zamijenio si me s nekim drugim forumašem. Nisam spominjao kršenje zakona. Pročitao si nečiji tuđi, ne moj post. ja sam napisao da ova odluka može štetiti njemu jer će izgubiti klijente, a radnici bi mogli ispaštati zbog manjka profita. A ovaj drugi post se referirao na komentare forumaša.
Malo me gglava boli pa Sam možda pobrko.. Jesi ti Dadojović?
Zabranjeno je gaženje zelenila ali nikakav zakon nisi prekršio ako ga gaziš.
- Duminjo
- Urednik foruma

Govorimo o biznisu ne o šetanju pudlica po parkovima.
Šta je konkretno i kome čiko iz katara uradio/zabranio što ne bi mogo svaki covjek na bilo kojem dijelu Planete?
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ovo bi bio problem jedino da je masovna pojava. Da nema nikakvu alternativu.
U svakom drugom slučaju, čovjek posjeduje biznis, ima pravo da diktira kako će obavljati biznis.
U svakom drugom slučaju, čovjek posjeduje biznis, ima pravo da diktira kako će obavljati biznis.
. . . . . . . . .
Najgori su ti iz tog sherijatskog svijeta,a nema vecih kurvara ..korupcija genetska i ostali marifetluci...pisham mu se na ski stazeMister No wrote: 12 Jan 2020, 11:28 Zabranio je i onaj nas (Sarajlijica iz sela kod Rudog) u hotelu Han na Bjelasnici.
Ajde ok je, postujem, ali zasto sebi nije zabranio lopvluk, mito, zloupotebu polozaja, iskoristavanje radnika itd.?
Ja mislim da ovo samo kod nas moze,drugo postoji ustav firme i ako to nije ukazano u stavu firme odnosno u opisu rada firme kurac moze zabraniti ,jedino da se firma preregistruje ali mu ja vise nebi dao upotrebnu dozvolu...pa nije Dzamiju otvorio nego ski....kao da vidim da ce propasti...Duminjo wrote: 12 Jan 2020, 14:03Govorimo o biznisu ne o šetanju pudlica po parkovima.dadojović wrote: 12 Jan 2020, 14:00
Kršenje zakona i zabrana nije isto valjda ti je to jasno?
Zabranjeno je gaženje zelenila ali nikakav zakon nisi prekršio ako ga gaziš.
Šta je konkretno i kome čiko iz katara uradio/zabranio što ne bi mogo svaki covjek na bilo kojem dijelu Planete?
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
Pametno. Ako ja ne mogu(mogu, ali nije dozvoljeno
) voziti u alkoholiziranom stanju-ne mo's ni ti skijati he he he
Samo sabura
- insomnia
- Rđav kurac

Nego kako propade ovaj prije njega jos sa alkoholom?