Nisi se dovoljno pokrila...
Vaš današnji outfit - KOMENTARI
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
- Status: Offline
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
Re: Vaš današnji outfit
Nataknite mi feredzu 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
To crveno nije ji u najavi ali vjerujem da je Fudo sad zadovoljan ovim načinom označavanja.
Aferim.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5259 times
- Been thanked: 7453 times
- Status: Online
Space pa nisi valjda gola... 
A svako odluci da lì se slikati, kako i sta postavljati...
Meni je primjer neugodno nositi izrazeno dekoltiranu odjecu, sto najcesce i izbjegavam. Licni neki "kompleks" jos iz srednje... sto uopste ne vidjam kao pogresno kod ostalih, ako se u obucenom osjecaju ok.
Meni je primjer neugodno nositi izrazeno dekoltiranu odjecu, sto najcesce i izbjegavam. Licni neki "kompleks" jos iz srednje... sto uopste ne vidjam kao pogresno kod ostalih, ako se u obucenom osjecaju ok.
Svijest ima sidrište.
- spacebound
- Urednik foruma

Sto si na fuddu skrvila, a coJk nista nije krivIskra wrote: 13 Jan 2020, 12:44
To crveno nije ji u najavi ali vjerujem da je Fudo sad zadovoljan ovim načinom označavanja.
Aferim.
![]()
Jok, zakljucci su doneseni na temi o online prevarama, nase je sad da postupamo u skladu sa njima, ako necemo da budemo smatrane nemoralnim, razvratnim i zeljnim muske paznje i komplimenata
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

ina wrote: 13 Jan 2020, 12:47 Space pa nisi valjda gola...
Ovo je parodija
Puno hvala u moje i mamino imeČupava wrote: 13 Jan 2020, 11:55Sretan rodjendan mami...Snowie wrote: 13 Jan 2020, 11:51 Ja danas nosim sivi dzemper sa bijelim zvijezdicama, ispod bijelu majicu, zatim uske farmerke, crne cizme i bijeli kaput.
Htjela sam jutros da se bas fino sredim posto je mami danas rodjendan, ali sam se kasno probudila
i onda samo se brzinski obukla i na posao otisla.
![]()
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Sve vas vidi
Sve vas vidi
Forumska policijaa

Sve vas vidi
Forumska policijaa
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Ma on je zakuhao...spacebound wrote: 13 Jan 2020, 12:48Sto si na fuddu skrvila, a coJk nista nije krivIskra wrote: 13 Jan 2020, 12:44
Aferim.
![]()
![]()
Jok, zakljucci su doneseni na temi o online prevarama, nase je sad da postupamo u skladu sa njima, ako necemo da budemo smatrane nemoralnim, razvratnim i zeljnim muske paznje i komplimenata![]()
Imamo istu majicu.
- spacebound
- Urednik foruma

Moj cojk vidi, ne slikam se ni gola ni polugola, u tome i gradom hodam.Zna mi nick, zna dosta forumasa iz moje price, a slobodan je i da udje ako zeli jer mi zna i password.Nad tudjim komentarima ja nemam moc nit sam za njih odgovorna.Vrag wrote: 13 Jan 2020, 12:49 Samo se vi zajebajite, ali dovedite svog covjeka pa da vidimo njegovu reakciju na vas outfit. Jos kad procita komentare.![]()
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Dobrospacebound wrote: 13 Jan 2020, 12:52Moj cojk vidi, ne slikam se ni gola ni polugola, u tome i gradom hodam.Zna mi nick, zna dosta forumasa iz moje price, a slobodan je i da udje ako zeli jer mi zna i password.Nad tudjim komentarima ja nemam moc nit sam za njih odgovorna.Vrag wrote: 13 Jan 2020, 12:49 Samo se vi zajebajite, ali dovedite svog covjeka pa da vidimo njegovu reakciju na vas outfit. Jos kad procita komentare.![]()
Spejsin covjece pozdravljamo te i ziv bio otmi joj auto
baš tebe briga jel se pokrila ili otkrilaČupava wrote: 13 Jan 2020, 12:43Nisi se dovoljno pokrila...spacebound wrote: 13 Jan 2020, 12:40 Evo, crveni dzemper sa V izrezom i helanke, crno bijele.
i.postimg.cc/c4xyGKjK/20200113-123753.jpg![]()
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5259 times
- Been thanked: 7453 times
- Status: Online
Ne skontah povodom cega.. ali evo Vrag se javio... 
I brine za tudjim muzevima. Otkud si siguran da ne znaju sta se postavlja... A i u suprotnoj situaciji... Zasto je to tvoja uopce briga....
I brine za tudjim muzevima. Otkud si siguran da ne znaju sta se postavlja... A i u suprotnoj situaciji... Zasto je to tvoja uopce briga....
Svijest ima sidrište.
- Mrachno
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
blago tebi, meni moja zabanila slikespacebound wrote: 13 Jan 2020, 12:52Moj cojk vidi, ne slikam se ni gola ni polugola, u tome i gradom hodam.Zna mi nick, zna dosta forumasa iz moje price, a slobodan je i da udje ako zeli jer mi zna i password.Nad tudjim komentarima ja nemam moc nit sam za njih odgovorna.Vrag wrote: 13 Jan 2020, 12:49 Samo se vi zajebajite, ali dovedite svog covjeka pa da vidimo njegovu reakciju na vas outfit. Jos kad procita komentare.![]()
Ako ti nešto dušu tišti, napusti to.
- spacebound
- Urednik foruma

Vrag wrote: 13 Jan 2020, 12:52Dobrospacebound wrote: 13 Jan 2020, 12:52
Moj cojk vidi, ne slikam se ni gola ni polugola, u tome i gradom hodam.Zna mi nick, zna dosta forumasa iz moje price, a slobodan je i da udje ako zeli jer mi zna i password.Nad tudjim komentarima ja nemam moc nit sam za njih odgovorna.
Spejsin covjece pozdravljamo te i ziv bio otmi joj auto
spacebound wrote: 13 Jan 2020, 12:52Moj cojk vidi, ne slikam se ni gola ni polugola, u tome i gradom hodam.Zna mi nick, zna dosta forumasa iz moje price, a slobodan je i da udje ako zeli jer mi zna i password.Nad tudjim komentarima ja nemam moc nit sam za njih odgovorna.Vrag wrote: 13 Jan 2020, 12:49 Samo se vi zajebajite, ali dovedite svog covjeka pa da vidimo njegovu reakciju na vas outfit. Jos kad procita komentare.![]()
Ne sumnjam. U vezi Fude sam se salila više ali zaista ne razumijem bio Fudo ili neko 5. 10. Od kud ikom pravo da kritizira , njuska ko je u braku ili ne , i odredjuje sta je to moralno a šta ne.
A svi ljudi....svi...bez izuzetka su tasti,egoisticni i svi u 5 grama što se kaže.
- hepo_kockica
- Inventar foruma

- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 75 times
Podrum zove 
Što sam sjedila,sjedila sam
Što sam sjedila,sjedila sam
Last edited by hepo_kockica on 13 Jan 2020, 13:01, edited 1 time in total.