Primera

Kutak za sportski trenutak
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times
Status: Offline

Re: Primera

Post by Socrates »

Pa definitivno je čovjek malo zalutao, ali da li je on baš toliko loš sa rezultatima? :hm

Ne zna čovjek ni sta bi mislio. Uzimao je dosad Primeru, a što se tiče ispadanja u Ligi Prvaka, zaboravljaju ljudi da su oni tukli i Romu i Liverpool kod kuće, više nego uvjerljivo, u zadnje dvije godine.

Dakle, nije baš da je čovjek potpuna katastrofa, ali možda to i jeste najgore kod njega. :hm
. . . . . . . . .
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9733 times
Been thanked: 11469 times

Post by Krokodil Behko »

Hannibal wrote: 13 Jan 2020, 01:27 ja sam to reko na pocetku sezone a behko podjebavo 🤷‍♀️

Tipični Realovci, osvoje neki mali trifejčić, pa se fale

Ko bi normalan volio ovakvu bagru?

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Socrates wrote: 13 Jan 2020, 07:28 A ja se polomi da razumijem kakav je to superkup u kojem se igraju polufinala. :D.

To je supercup za petrodolare :ideja

Username wrote: 13 Jan 2020, 08:49 Bice za malu neozbiljno i kad dodje psg ili ne daj boze misterov penaldo o englezima da ne pricam

3 gola od atletica, da su na marsu igrali nebitno je

Najbolje bi im bilo, da sad-zasad, vrate Riijkaarda, ili Enrikea, pa da počnu polako nabavljati zamjenu za Messija, Piquea, Suaresa, Busquetsa, Griesmana pokloniti nekome, Vidal, Rakitić..
Username
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Username »

Socrates wrote: 13 Jan 2020, 09:03 Pa definitivno je čovjek malo zalutao, ali da li je on baš toliko loš sa rezultatima? :hm

Ne zna čovjek ni sta bi mislio. Uzimao je dosad Primeru, a što se tiče ispadanja u Ligi Prvaka, zaboravljaju ljudi da su oni tukli i Romu i Liverpool kod kuće, više nego uvjerljivo, u zadnje dvije godine.

Dakle, nije baš da je čovjek potpuna katastrofa, ali možda to i jeste najgore kod njega. :hm
Ne igraju dobro i kad pobjedjuju, nastupi su kukavicki

Dobili su liverpool 3-0 na inspiraciju messia, ovi su promasili nekoliko zicera

U revansu polovni liverpool bez firminha i salaha nadoknadi 3-0, nedopustivo

Od rome ispadnu bez sanse za gol, roma zadnji put u italiji konkurentna u doba batistute

Ove sezone je lose odigrano pola utakmica, nesto je izvuceno na kvalitet pojedinaca ali dodje vrijeme na naplatu

Potrosio je 750 miliona na igrace da bi ovo igrao
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Socrates »

Sve si to u pravu, mada ih ja ove godine nisam gledao.

Sve u svemu, Liverpool sad igra najbolji fudbal u ovom vijeku, s tim da je ona Pepova generacija Barce izvan konkurencije.

Liverpool ove sezone tacno igra koliko im treba u engleskom prvenstvu, protiv lošijih timova u drugoj brzini, nekad čak i blijedo, ali efikasno, a protiv najjačih timova pritisnu gas do kraja.

Meni se čini da su oni najljepši fudbal igrali prije dvije sezone, a prošle i ove sezone igraju nepobjediv fudbal.

Nevjerovatno je sta je Klopp uradio od tog tima.
. . . . . . . . .
Username
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Username »

Najbolji trener, koristi prednosti svakog igraca

Jezivo su jaki i brzi, bekovi lete i znaju centrirati, van dijk najbolji defanzivac u svijetu, u sredini motori, gore trojka 2 krila i firminho koji ima pas kao desetka i lako ih povezuje

I da kiksa u evropi igrao je 2 finala

Donio prvenstvo nakon 30 god i prvu svjetsku titulu

Prekucao igricu
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Socrates wrote: 13 Jan 2020, 09:52 Sve si to u pravu, mada ih ja ove godine nisam gledao.

Sve u svemu, Liverpool sad igra najbolji fudbal u ovom vijeku, s tim da je ona Pepova generacija Barce izvan konkurencije.

Liverpool ove sezone tacno igra koliko im treba u engleskom prvenstvu, protiv lošijih timova u drugoj brzini, nekad čak i blijedo, ali efikasno, a protiv najjačih timova pritisnu gas do kraja.

Meni se čini da su oni najljepši fudbal igrali prije dvije sezone, a prošle i ove sezone igraju nepobjediv fudbal.

Klopp je s Redsima, uradio sve ono što nije mogao s BVB-om, jer nije tamo bilo dovoljno para, za ovakva pojačanja. Pri tome, nije bogzna koliko ni dovedeno igrača, ali bilo je para da se zadrži postojeći kvalitet, a ne da odlaze, kao iz BVB. Salah je bio jeftin
dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Super-kup u ovom formatu je besmislen. Samo nepotrebno opterećenje igračima koji i onako igraju previše utakmica u sezoni.
Sam po sebi nije naročito atraktivan s ovim proširenjem pogotovo. Dovoljna je jedna utakmica kao otvaranje nove sezone.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

Krokodil Behko wrote: 13 Jan 2020, 09:31
Hannibal wrote: 13 Jan 2020, 01:27 ja sam to reko na pocetku sezone a behko podjebavo 🤷‍♀️

ovo je brt profi faul, da je morata nastavio izaso bi 1 na 1 sa golmanom a 2 minuta su bila do kraja. valverde ga je lagano srusio, pazio da ga sta ne povrijedi i za to dobio crveni, sve posteno. eno i simeone mu je pruzio ruku a tebi nesta smeta
🐽
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

mali trofejcic :lupa za najtrofejniji klub na dunjaluku, 13 liga prvaka, 4 u 5 godinaa
🐽
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

Krokodil Behko wrote: 13 Jan 2020, 09:31

Pa to ga trebao pustiti da izadje 1 na 1?
Real mu treba pokloniti trofej
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Socrates »

Jel' ti to pričaš o FK Sarajevo, Hanni?
. . . . . . . . .
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

Socrates wrote: 13 Jan 2020, 09:52 Sve si to u pravu, mada ih ja ove godine nisam gledao.

meni je hejnkesov bajern one godine kad su uzeli triplu najdominantiji tim kako ja pratim fudbal
🐽
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Joj jesu ovi Realovci ko pokvarena ploca, o cemu god da je rijec istu prricu furaju i ponavljaju :D.
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

Socrates wrote: 13 Jan 2020, 15:29 Jel' ti to pričaš o FK Sarajevo, Hanni?
o totenhemu 😂
🐽
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

Mala_Mu wrote: 13 Jan 2020, 15:30 Joj jesu ovi Realovci ko pokvarena ploca, o cemu god da je rijec istu prricu furaju i ponavljaju :D.
ada ja ne znam sto ista pisem kad je real klasu iznad svih ostalih klubova. vi sto pratite ove klubove iz klase ispod pisite o svojim mukama
🐽
Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag »

Hannibal wrote: 13 Jan 2020, 15:30

meni je hejnkesov bajern one godine kad su uzeli triplu najdominantiji tim kako ja pratim fudbal
njih poslije toga vise nije bilo, to se moze gledati kao i liverpul sada
po meni je Zidanov Real, u najjacem takmicenju su dominirali
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Hannibal wrote: 13 Jan 2020, 15:37
Mala_Mu wrote: 13 Jan 2020, 15:30 Joj jesu ovi Realovci ko pokvarena ploca, o cemu god da je rijec istu prricu furaju i ponavljaju :D.
ada ja ne znam sto ista pisem kad je real klasu iznad svih ostalih klubova. vi sto pratite ove klubove iz klase ispod pisite o svojim mukama
Ne znas ni ti sta bi vise lupio. :D.

Ponestalo inspiracije.
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

Vrag wrote: 13 Jan 2020, 15:39
Hannibal wrote: 13 Jan 2020, 15:30

njih poslije toga vise nije bilo, to se moze gledati kao i liverpul sada
po meni je Zidanov Real, u najjacem takmicenju su dominirali
to si upravu, oni su se raspali odmah poslije te sezone dok je zidanov real dominiro 4 godine
🐽
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

Mala_Mu wrote: 13 Jan 2020, 15:42
Hannibal wrote: 13 Jan 2020, 15:37

Ne znas ni ti sta bi vise lupio. :D.

Ponestalo inspiracije.
gledaj ovo, real je najbolji fudbalski klub u 20. stoljecu, a i u 21. su nastavili u istom ritmu i zbog toga ni jedan drugi klub ne moze u istu recenicu sa realom
evo soc navija za totenhem, a od jakih za real 🤷‍♀️
🐽
Post Reply

Return to “Fudbal”