Hvala, Ina
Ostalima također, nisam htjela izvlačiti postove ispod hrpe od jučer. Ali, sve sam pročitala
Hvala, Ina
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
pa njena je lijevaBeni wrote: 14 Jan 2020, 09:27ako to uradim, banovatcete MajaSalko_dvominutaš wrote: 14 Jan 2020, 09:23
ti napiši na desnoj sisi maxino vlasništvo
da znamo da nisi fejk
![]()
![]()

Nice try wrote: 13 Jan 2020, 17:48 IMG_20200113_133932.jpg
Jel se nešto treba tuspasiti, označiti...?
![]()

njene su obje

Da vidimČupava wrote: 14 Jan 2020, 09:34 Crno bijela kockasta suknka, crna rolka, crne čizme, i crni dugi kaput,bijeli šal...
Čupava wrote: 14 Jan 2020, 09:34 Crno bijela kockasta suknka, crna rolka, crne čizme, i crni dugi kaput,bijeli šal...
ha ja, znao sam ja, sve se nešto skriva

Jel' se ovo reakcija što je Čupe dala zove: kako se slatko nasmijala?

haj'd ne galamistorm wrote: 14 Jan 2020, 00:24 Kakve su ovo gluposti i kako možete tako lošu šalu proizvesti,, na X stranica ...da ne kažem na šta graniči.
Razmislite li nekad da pišete o živom biću?
I kako se može osjećati nakon toga?
Svi koji su vidjeli iskru, znaju da je smeđa, tamnije kose, model koji nosi mantil je plavuša, a point posta je bio novi doktorski mantil, koji je nabavila ... Da je bio fake smisao, vjerojatno bi odabrala fotku da barem sliči na nju.
A da pokomentiram i još bolesnije objede o spolu... Utvaram si da u ovim godinama znam ponešto o tome...
Ne da je žena, nego je woow dama i žena
Budite pozdravljeni...

Venera wrote: 14 Jan 2020, 10:22haj'd ne galamistorm wrote: 14 Jan 2020, 00:24 Kakve su ovo gluposti i kako možete tako lošu šalu proizvesti,, na X stranica ...da ne kažem na šta graniči.
Razmislite li nekad da pišete o živom biću?
I kako se može osjećati nakon toga?
Svi koji su vidjeli iskru, znaju da je smeđa, tamnije kose, model koji nosi mantil je plavuša, a point posta je bio novi doktorski mantil, koji je nabavila ... Da je bio fake smisao, vjerojatno bi odabrala fotku da barem sliči na nju.
A da pokomentiram i još bolesnije objede o spolu... Utvaram si da u ovim godinama znam ponešto o tome...
Ne da je žena, nego je woow dama i žena
Budite pozdravljeni...![]()
pitaj Malenu za postavljanje "sale"![]()
meni je Iskra super![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest