Jojjj cupee
Imamo nesto slicno oko tih kockica..samo kod mene mini
Ali predivno si ti ti sve upakovala bas onako kako znas
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jojjj cupee
Pa da, nije šala, da si bezobrazna...Mala_Mu wrote: 14 Jan 2020, 10:26Venera wrote: 14 Jan 2020, 10:22
haj'd ne galami![]()
pitaj Malenu za postavljanje "sale"![]()
meni je Iskra super![]()
Ma kakva sala. Prosipa suplju.
Da se htio "predstaviti" mantil ne bi izrezala modelu glavu i izbrisala sliku poslije 5 sekundi.. Kao sve svoje outfite..
A dovoljno i pogledati komentara poslije istog i pohvale..
Ali ajde budite naivni ako zelite.![]()

storm tvrdi suprotno, Iskra nije nestvarna licnostMala_Mu wrote: 14 Jan 2020, 10:26Venera wrote: 14 Jan 2020, 10:22
haj'd ne galami![]()
pitaj Malenu za postavljanje "sale"![]()
meni je Iskra super![]()
Da se htio "predstaviti" mantil ne bi izrezala modelu glavu i izbrisala sliku poslije 5 sekundi.. Kao sve svoje outfite..
Ali sto se ti stalno kacis za moj post
Hvala

Čupava wrote: 14 Jan 2020, 10:35HvalaLanci wrote: 14 Jan 2020, 10:30
Jojjj cupee![]()
![]()
Imamo nesto slicno oko tih kockica..samo kod mene mini![]()
Ali predivno si ti ti sve upakovala bas onako kako znas![]()
![]()
Dok ne pokažeš, ne vjerujem... :oko neka je mini..Volim mini haljinice i suknjice nositi a i videti sa lepim nonama..
![]()
Eno postavila..pa neka gleda

Da vidimspacebound wrote: 14 Jan 2020, 10:19 Majica kratkih rukava, roza, majica dugih rukava, zelena, dzemper debeli na kopcanje, hlace, carape, vuneni priglavci, sklupcana na stolici kraj sporeta drscem od hladnoce![]()

haj baci outfit moze i na PPMaja wrote: 14 Jan 2020, 10:35 Ja mislim da je vrijeme da se prekine s ovom pricom. Napisali ste 50 stranica. Prema tome... Dobro je.
Salim se

spacebound wrote: 14 Jan 2020, 10:19 Majica kratkih rukava, roza, majica dugih rukava, zelena, dzemper debeli na kopcanje, hlace, carape, vuneni priglavci, sklupcana na stolici kraj sporeta drscem od hladnoce![]()

Djes Majo....Salko_dvominutaš wrote: 14 Jan 2020, 10:36 Prekinite oboje
banovat ću Vas....
Ne da branim storma ili nešto 10-to hanni i ti izvini što te uzimam za primjer
nije se niko ljutio i pričao kada je hanni mećo ruse na ovu istu temu....

Ne vjerujes mi na rijecBeni wrote: 14 Jan 2020, 10:38Da vidimspacebound wrote: 14 Jan 2020, 10:19 Majica kratkih rukava, roza, majica dugih rukava, zelena, dzemper debeli na kopcanje, hlace, carape, vuneni priglavci, sklupcana na stolici kraj sporeta drscem od hladnoce![]()

Ne treba ti status niti bilo sta da bi se ovo otkrilo dovoljno je klik na sliku da te google odvede na originalnu adresu.storm wrote: 14 Jan 2020, 10:30Pa da, nije šala, da si bezobrazna...Mala_Mu wrote: 14 Jan 2020, 10:26
Znaš ja znam odlično kako izgleda, a prava se javila, oko sekundi... (mada te razumijem)
A ionako sve što radiš tu, i zašto si se dolaktala do statusa, je da možeš neometano njuskati...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests