Proš'o vlak...
Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Status: Offline
- Mrachno
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- lejlamo
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 2 times
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
Re: Poruka za forumaša
Mislio sam te pitati zašto nisi - ako te je na bilo koji način dirnulo, naljutilo ili ti se nije svidjelo to što sam Hercegovinu stavio u zagradu nazivajući je pokrajinom Bosne - odgovorio adekvatno tome, nego si zabasao na put ličnog vrijeđanja. Mogao si me, recimo, kvotati i reći da bi Bosna bila provincija da joj nema Hercegovine ili da je sva ljepota u Hercegovini ili bilo šta što bi bilo prilično mom postu u kojem nisam nikoga prozivao lično, nego se zezao...
Ti si odlučio da kreneš s uvredama na ličnoj osnovi pa si mene nazvao avlijanerom, cukom, ne "imentujuči" nikoga. Mudro i pičkasto, aferim.
To je karakter hinje.
Kada sam ti pružio priliku da se izraziš do kraja i nazoveš me otvoreno psom, odigrao si prljavo, s postom u kojem si zameljao ni tamo ni vamo, "i ljudi i psi", usput mi nazivajući i selam. A ja sam, Allah najbolje zna, slab na selam, pa sam tu donekle prikočio, makar selam bio ciničan u tom kontekstu...
Pošto nisi htio da odradiš do kraja i nazoveš me otvoreno psom, to je samo još bolje istaklo pičkast karakter jednog hinje.
E sad, dobri moj, ne kažem ja da si ti hinjo pičkastog karaktera, Bože sačuvaj, nego to samo izgleda tako kada se pogleda iz ove moje, jamačno pogrešne avlijanerske perspektive.
Eto, to sam mislio. Mahsuz selam, bro!
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Mrachno
- Aktivni forumaš

- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Meščini rodjo da si ti dobar u ovom pisanju.arzuhal wrote: 14 Jan 2020, 22:15Mislio sam te pitati zašto nisi - ako te je na bilo koji način dirnulo, naljutilo ili ti se nije svidjelo to što sam Hercegovinu stavio u zagradu nazivajući je pokrajinom Bosne - odgovorio adekvatno tome, nego si zabasao na put ličnog vrijeđanja. Mogao si me, recimo, kvotati i reći da bi Bosna bila provincija da joj nema Hercegovine ili da je sva ljepota u Hercegovini ili bilo šta što bi bilo prilično mom postu u kojem nisam nikoga prozivao lično, nego se zezao...
Ti si odlučio da kreneš s uvredama na ličnoj osnovi pa si mene nazvao avlijanerom, cukom, ne "imentujuči" nikoga. Mudro i pičkasto, aferim.
To je karakter hinje.
Kada sam ti pružio priliku da se izraziš do kraja i nazoveš me otvoreno psom, odigrao si prljavo, s postom u kojem si zameljao ni tamo ni vamo, "i ljudi i psi", usput mi nazivajući i selam. A ja sam, Allah najbolje zna, slab na selam, pa sam tu donekle prikočio, makar selam bio ciničan u tom kontekstu...
Pošto nisi htio da odradiš do kraja i nazoveš me otvoreno psom, to je samo još bolje istaklo pičkast karakter jednog hinje.
E sad, dobri moj, ne kažem ja da si ti hinjo pičkastog karaktera, Bože sačuvaj, nego to samo izgleda tako kada se pogleda iz ove moje, jamačno pogrešne avlijanerske perspektive.
Eto, to sam mislio. Mahsuz selam, bro!![]()
Onako, da ti se.
Imas volje, vremena, entuzijazma.
Vec vidjeno, bro, vec vidjeno...
Nekako ti jalijaski nastup, ono, bla bla bla ..
Jes ti opasan brate:)
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
Ne, niti je jalijaški nastup, niti je opasno, ja ne prijetim. Nego je iskreno i, vjerujem, istinito, na osnovu onog što si pokazao. Navodio sam činjenice na osnovu kojih sam došao do nekog zaključka. Dakle, logika. Može ti biti krivo ako ti neko kaže istinu, ali stvar i dalje ostaje ista...Sheval wrote: 14 Jan 2020, 22:18Meščini rodjo da si ti dobar u ovom pisanju.arzuhal wrote: 14 Jan 2020, 22:15
Mislio sam te pitati zašto nisi - ako te je na bilo koji način dirnulo, naljutilo ili ti se nije svidjelo to što sam Hercegovinu stavio u zagradu nazivajući je pokrajinom Bosne - odgovorio adekvatno tome, nego si zabasao na put ličnog vrijeđanja. Mogao si me, recimo, kvotati i reći da bi Bosna bila provincija da joj nema Hercegovine ili da je sva ljepota u Hercegovini ili bilo šta što bi bilo prilično mom postu u kojem nisam nikoga prozivao lično, nego se zezao...
To je karakter hinje.
Eto, to sam mislio. Mahsuz selam, bro!![]()
Onako, da ti se.
Imas volje, vremena, entuzijazma.
Vec vidjeno, bro, vec vidjeno...
Nekako ti jalijaski nastup, ono, bla bla bla ..
Jes ti opasan brate:)
A što se tiče pisanja, fakat mi ne predstavlja problem, očas posla ja to, bez naprezanja i puno vremena...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Vara te dojam, pasa moj solidni. Dojam te vara.
Ovo jeste bosanski forum, ok, ali toliko je negativnih konotacija prema Hercegovini, da je to tesko probavljivo.
Neka ljudi pisu, sta sad, krate vrijeme, ma neka pisu, samo nije to dobro.
Stvara se bespotreban animozitet, koji nije nimalo bezazlen, a to znam...da nije bezazlen...ma koliko dolazio iz virtuale.
Stradace neko bezveze radi necijeg pisanja, bezveze.
Ovo jeste bosanski forum, ok, ali toliko je negativnih konotacija prema Hercegovini, da je to tesko probavljivo.
Neka ljudi pisu, sta sad, krate vrijeme, ma neka pisu, samo nije to dobro.
Stvara se bespotreban animozitet, koji nije nimalo bezazlen, a to znam...da nije bezazlen...ma koliko dolazio iz virtuale.
Stradace neko bezveze radi necijeg pisanja, bezveze.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
- Mrachno
- Aktivni forumaš

- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2750 times
- Been thanked: 4933 times
Vidi mu avatara
To bi arzo treb'o metnut
To bi arzo treb'o metnut
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2750 times
- Been thanked: 4933 times
Lijep, nema šta 
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.