Kakav film!
Film drze dva glumca I jedna sirena
crno-bijela magija!
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

a ja sam baš komentarisala tokom filma kako lijepo izgleda, 75 godina je teti
Mislio sam da je negdje u šezdesetima.
jel cemu?

Ja se pokajo sto sam ga gledo

Kim Ki-taek (Song Kang-ho), nezaposleni vozač, koji živi sa svojom ženom Choong Sook (Jang Hye-jin) i dvoje djece fakultetske dobi u otrcanom polu podrumskom stanu. Obitelj se muči spajati kraj s krajem sklapajući kutije za pizze i krađom wi-fi konekcija od svojih susjeda. Jednog dana Ki-taekov sin Ki-woo (Choi Woo-shik) pije sa svojim prijateljem Minom (Park Seo-joon) koji je trenutno zaposlen kao tutor Engleskog kod jedne bogate obitelji. Min odlazi kako bi studirao vani i predlaže Ki-woo da preuzme njegovo mjesto tutora. Ki-woo odlazi na intervju i dobiva posao, te počinje avantura ovog ludog, ludog filma. U početku film počinje nekako normalno, obično, vuče na neku tragičnu dramu s ponekim svijetlim trenucima humora. Kako odmiče dalje i kako se ova obitelj na jedan upravo parazitski način uvlači u živote drugih ljudi tako vi kroz taj film počinjete sve dublje i dublje upadati u jednu nevjerojatnu, izrazito zabavnu i originalnu priču.
Film se u tim trenucima počinje pretvarati u odličnu crnu komediju kakvih u zadnje vrijeme rijetko imamo prilike gledati u Hollywoodu. Iako sam veliki ljubitelj Američkih filmova, definitivno im zadnjih godina fali malo ideje, iako možda nije ni pitanje ideje, koliko studiji više nemaju volje, želje i hrabrosti praviti nešto originalno, poput ovog filma.

istinita je priča o skandalu u kojem je grupa žena srušila osnivača i direktora medijske kuće Fox News, Rogera Ailesa, optuženog za seksualno zlostavljanje i maltretiranje zaposlenica
Film prati priču mornara i zrakoplovaca američke mornarice koji su ustrajali u bitci na Midwayu, prekretnici na Pacifičkom bojištu Drugog svjetskog rata.

Hvala.Heidi wrote: 17 Jan 2020, 19:32 Nisam zaspala, Beni. OK je. Emmerich se drzi historijskih dogadjaja, na pocetku je prikazan I Pearl Harbor, nema love story. Najinteresantnije poredjenje ondasnje tehnike, aviona I mogucnosti.
Luke Ewans potcjenjen glumac.
Ovaj film je vrhunski.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests