Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ali zato si i ti tu...
Nisi jos svario onu zadnju nam raspravu pa malo malo oblijeces... Jesam li ja radila nesto slicno upitanju tebe?
Ako vam smetam, ne citajte me, i mirna Bosna.
Nisam ti se uopšte obratio. Pričam sa Fudom.. Koji ti je k....?
Pricajte tako i tracajte putem pp.
Nisi direktno, jer nemas testisa. Kao ni to da poradite na rijecniku i obracanju zenama.
Ponekad se pitam imate li uopste, sestre, majke ili supruge. No
Za sve postoji moguce rijesenje.
I pričam sa Fudom o kurcu i celu.. Zajebavamo se.. Ne morate svakoj biti poklopac.. I to obavezno onaj neki koji kritikuje i siri negativnu energiju, nabija bezveze tenzije i tako to..
Nisi direktno, jer nemas testisa. Kao ni to da poradite na rijecniku i obracanju zenama.
Kako ti vise nije jasno da me boli neka stvar sta ces ti procitati, misliti ili napisati..
Svojoj kuci pa pametuj
Kako ti vise nije jasno da me boli neka stvar sta ces ti procitati, misliti ili napisati..
Svojoj kuci pa pametuj
Duminjo wrote: 15 Jan 2020, 13:32
I pričam sa Fudom o kurcu i celu.. Zajebavamo se.. Ne morate svakoj biti poklopac.. I to obavezno onaj neki koji kritikuje i siri negativnu energiju, nabija bezveze tenzije i tako to..
Jebla vas prica
A koga si upleo u tu pricu... I ponovo te pitam, Jesam li ja tebe igdje spominjala i indirektno kruzila oko onog sto pises?
Gledaj ti to kao pametovanje ili kako hoces...
Tvoja neposlaTa pisma nikad nece naci put do moga srca, djaba ih ne saljes,
O ti mila,
O ti zanosna,
Oo gorda,
Ooooo Sefika.
Kiss i sve
Saljivo si.
Tvoja neposlaTa pisma nikad nece naci put do moga srca, djaba ih ne saljes,
O ti mila,
O ti zanosna,
Oo gorda,
Ooooo Sefika.
Kiss i sve
Saljivo si.
Previse te brigaju moja neposlata pisma. Izgleda si sve procit'o. Ali hajd' neka vas.
Ako vas sve to raduje.