Iskra, ti si u KS !?
ma grozno je, vanrdnno sttanje, trebali bi svi biti u kusci, nema odlazaka na posao
nardo ne moze radi posla otici van SA
ja sam pobjegla u Mostar
sinusi, slajm u bronijama i glavobolje
Moderator: VIP

Iskra, ti si u KS !?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
hoces ti sta kad zaboraviti

Socrates, najljese cudo je rijeka Nertva , kako je cista

Ima li jos sta da sam pricao?
Venera wrote: 15 Jan 2020, 18:31Iskra, ti si u KS !?
ma grozno je, vanrdnno sttanje, trebali bi svi biti u kusci, nema odlazaka na posao
ja sam pobjegla u Mostar
sinusi, slajm u bronijama i glavobolje![]()

ma jesu svijesni, nemoguce da ne osjcaju tegobeIskra wrote: 15 Jan 2020, 18:36Venera wrote: 15 Jan 2020, 18:31
Iskra, ti si u KS !?
ja sam pobjegla u Mostar
sinusi, slajm u bronijama i glavobolje![]()
Ljudi uopšte nisu svjesni koliko je ovo štetno. Može kod nas sve. A porast kancerogenih oboljenja svakodnevnica.

kupujem ti steku cigareta, zato nista ne osjetisHAVANA wrote: 15 Jan 2020, 18:48 Ja fakat nista ne osjetim. Ko lampa. Ispusio i kutiju cigara. Odo sad s bazena na pivu.![]()

ovako u Sarajevu sigurno nije bilo prije rataJulia-Klara wrote: 15 Jan 2020, 18:53 MOzda je vama koji ste stalno tu ok, ali ko dodje sa strane osjeti probleme.
Brcko nema smoga niti je zagadjeno u tolikoj mjeri kao TZ i Sa, ali kad zimi dodjem ja bukvalno kasljem.
I opet, promjena BC za TZ - uzas! Ne mogu disati.
Srecom ne dolazim u Sarajevo zimi, niti namjeravam, ali vjerujem da vam nije lako.
Dok je sestra zivjela u TZ, mislim da sam o tome pisala, imala sma dugu kosu - operem ujutru, odemo hodat, kad se vratim opet je moram prati jer SMRDI na ugalj i dim, kao da u pushnici sjedis.
Strasno!

Ovako nije, gore je bilo.Venera wrote: 15 Jan 2020, 19:08ovako u Sarajevu sigurno nije bilo prije rataJulia-Klara wrote: 15 Jan 2020, 18:53 MOzda je vama koji ste stalno tu ok, ali ko dodje sa strane osjeti probleme.
Brcko nema smoga niti je zagadjeno u tolikoj mjeri kao TZ i Sa, ali kad zimi dodjem ja bukvalno kasljem.
I opet, promjena BC za TZ - uzas! Ne mogu disati.
Srecom ne dolazim u Sarajevo zimi, niti namjeravam, ali vjerujem da vam nije lako.
Dok je sestra zivjela u TZ, mislim da sam o tome pisala, imala sma dugu kosu - operem ujutru, odemo hodat, kad se vratim opet je moram prati jer SMRDI na ugalj i dim, kao da u pushnici sjedis.
Strasno!![]()
ma grozno je
moja tetka iz TZ je u Novom Sadu
a TZ je mozda u boljem stanju, mozda
ma ovo nije normlano![]()

pa ko je ovdje vanzemaljac, vi koji trpite to godinama ili ja koja nakon 4 dana stan-karantin dodjem u Mostar
Users browsing this forum: numka and 4 guests