Kukof čalendž
Re: Kukof čalendž
Ili ti imas oko sokolovo ili ja imam pogrešno prezime.
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times
- Status: Offline
Ja samo rekoh da si se potrudio, nisam nista vise rekao.storm wrote: 11 Jan 2020, 17:22 Molim vas, da ne insinuirate, tkoje je čije jelo, gubim glasove zbog toga![]()
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10043 times
- Been thanked: 16979 times
- Status: Online
Ma vidi se ba, oni sto su dugo na forumu naravno da mogu skontat ko je sta spremio.Nekog po sudju, nekog po nacinu prezentacije, nekog po tekstu uz sliku, a nekog po nacinu slikanja.Iz aviona je jasno koje je stormovo jelo.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ja veze nemam ko je cije jelospacebound wrote: 12 Jan 2020, 12:52 Ma vidi se ba, oni sto su dugo na forumu naravno da mogu skontat ko je sta spremio.Nekog po sudju, nekog po nacinu prezentacije, nekog po tekstu uz sliku, a nekog po nacinu slikanja.Iz aviona je jasno koje je stormovo jelo.
spacebound wrote: 12 Jan 2020, 12:52 Ma vidi se ba, oni sto su dugo na forumu naravno da mogu skontat ko je sta spremio.Nekog po sudju, nekog po nacinu prezentacije, nekog po tekstu uz sliku, a nekog po nacinu slikanja.Iz aviona je jasno koje je stormovo jelo.
Majke mi sad se osjećam glupo! Ja nisam pogdila! I ne kontam to, način slikanja, kad on obično slika prirodu.
Smotana sam
- spacebound
- Urednik foruma

Medju kuharima je jedini fotograf, donekle cupe.Ona isto zna cake, i odlicno fotografise.Iskra wrote: 12 Jan 2020, 12:54spacebound wrote: 12 Jan 2020, 12:52 Ma vidi se ba, oni sto su dugo na forumu naravno da mogu skontat ko je sta spremio.Nekog po sudju, nekog po nacinu prezentacije, nekog po tekstu uz sliku, a nekog po nacinu slikanja.Iz aviona je jasno koje je stormovo jelo.
Majke mi sad se osjećam glupo! Ja nisam pogdila! I ne kontam to, način slikanja, kad on obično slika prirodu.
Smotana sam
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 12 Jan 2020, 13:01Medju kuharima je jedini fotograf, donekle cupe.Ona isto zna cake, i odlicno fotografise.Iskra wrote: 12 Jan 2020, 12:54
Smotana sam
![]()
Mislim da sam Cupu prepoznala, ali nisam sigurna ni u to, jer sam.prosli put tebe odmah pogodila a Cupu zamjenila sa Kremencem. Mada to meni nije važno, ja ionako glasam po tome šta bih pojela a šta ne.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa isto uvijek fotografišeš, ja volim fotografiju i uvijek obraćam pažnju na kadrove.
Al' nebitno, prezentacija je bitna za ovu temu, ne autor.
Meni bude zanimljivo uočavati/otkrivati autore po načinu fotkanja..na svim foto temama.
lejlamo wrote: 12 Jan 2020, 15:52Pa isto uvijek fotografišeš, ja volim fotografiju i uvijek obraćam pažnju na kadrove.
Al' nebitno, prezentacija je bitna za ovu temu, ne autor.
Meni bude zanimljivo uočavati/otkrivati autore po načinu fotkanja..na svim foto temama.
Ma.sta isto , dva puta uslikala
U biti kao što sam već rekla nebitno je. Ali nije ok po meni bar, govoriti sta je cije. Da treba da se zna unaprijed, valjda bi pisalo ispod slike....by storm, by zizi, by iskra....
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
isto fotkaš za bilo koju temu, to sam napisala.
ma ok, meni ne znači ništa potpis autora, ali prihvatam da je nekome bitno.
ma ok, meni ne znači ništa potpis autora, ali prihvatam da je nekome bitno.
- spacebound
- Urednik foruma

Meni se nista ne svidja jer mi se ne svidja prasa 
-
Username
- Inventar foruma