Ja kontala, napisaces Zagorku kad ono Ivana..
Hanni, nadji ti neku rezervu. Za svaki slucaj.
Moderator: spacebound

Ja kontala, napisaces Zagorku kad ono Ivana..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
brt upravu si, oduzi se ovo. poslo sam joj sliku kako sjedim na haubu od golfa, jel moze to proc?shark-attack wrote: 16 Jan 2020, 23:04 hani brt, kakva je situacija, ne moze vishe 'vako!?
je's slao foto golfa dvica i ti u pozadini?
ako treba da je kidnapujemo, samo reci, poslacemo ekipu sa foruma!
za zagi se zna da je vaka nakauvijek_kontra wrote: 16 Jan 2020, 23:06Ja kontala, napisaces Zagorku kad ono Ivana..
Hanni, nadji ti neku rezervu. Za svaki slucaj.![]()

jes, jes..ta...Hannibal wrote: 16 Jan 2020, 23:06brt upravu si, oduzi se ovo. poslo sam joj sliku kako sjedim na haubu od golfa, jel moze to proc?shark-attack wrote: 16 Jan 2020, 23:04 hani brt, kakva je situacija, ne moze vishe 'vako!?
je's slao foto golfa dvica i ti u pozadini?
ako treba da je kidnapujemo, samo reci, poslacemo ekipu sa foruma!
hvala ti brt. da joj dam rok do sutra do ikindije, ako se ne javi skupljamo ekipu sa foruma i iz kope i pucamo u zagreb?shark-attack wrote: 16 Jan 2020, 23:08jes, jes..ta...Hannibal wrote: 16 Jan 2020, 23:06
brt upravu si, oduzi se ovo. poslo sam joj sliku kako sjedim na haubu od golfa, jel moze to proc?
ako se ne javi, kidnapovacemo je
ja brt skratio sluzberno putovanje zbog ove situacije..pogodila me nepravda

Kad je ikindija, ja radim do 18h?Hannibal wrote: 16 Jan 2020, 23:10hvala ti brt. da joj dam rok do sutra do ikindije, ako se ne javi skupljamo ekipu sa foruma i iz kope i pucamo u zagreb?shark-attack wrote: 16 Jan 2020, 23:08
jes, jes..ta...

tako je brtHannibal wrote: 16 Jan 2020, 23:10hvala ti brt. da joj dam rok do sutra do ikindije, ako se ne javi skupljamo ekipu sa foruma i iz kope i pucamo u zagreb?shark-attack wrote: 16 Jan 2020, 23:08
jes, jes..ta...
ma ova ekipa bi otela kraljicu elizabetu ocmshark-attack wrote: 16 Jan 2020, 23:16tako je brtHannibal wrote: 16 Jan 2020, 23:10
hvala ti brt. da joj dam rok do sutra do ikindije, ako se ne javi skupljamo ekipu sa foruma i iz kope i pucamo u zagreb?
planiraj jedno 10-tak "krshnih" momaka
fudo, havana, talijan behko,duminjo,bla sve stari prekaljeni ratnici, vjerujem im vishe nego sebi, pa nek idu oni , ja cu u longistiku
ti odluci za ostale
p.ssamonemojdrugaslovencaoncenesrozabrljatnidushicuonceserasplakat
Pa koliko samo vremena provedes razmišljajući o Ivani, tačno si nas zapostavio...