picajzla moja najdraža
Kukof čalendž
Re: Kukof čalendž
Imat ćemo problem.nas dvoje...Ja ću przniti dok kuham, on će hodati za mnom i uklanjati, pa ću se ja iznervirati i reći, e sad kuhaj sam! i onda će on dreknuti: da znaš da hoću, mars iz kuhinje i više nikad da nisi ušla, od danas u ovoj kući samo ja kuham! Jescula?!
E nećeš me na tu foru uhvatiti..Iskra wrote: 17 Jan 2020, 08:59
Imat ćemo problem.nas dvoje...Ja ću przniti dok kuham, on će hodati za mnom i uklanjati, pa ću se ja iznervirati i reći, e sad kuhaj sam! i onda će on dreknuti: da znaš da hoću, mars iz kuhinje i više nikad da nisi ušla, od danas u ovoj kući samo ja kuham! Jescula?!
![]()
A da ću nešto, znaš
Habibti, ya nour el - ain... 
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Status: Offline
pa tako je kod nasIskra wrote: 17 Jan 2020, 08:59
![]()
timski rad, ja kuham hanuma trijebi al odmah, onda ja vrišćim đe mi je sklonila prije, neki začin, onu drvenu kašiku.... jer čim vidi da nešto stoji i ne dira se odmah sklanjanje...
kasnije se svi najedemo
evo u prošlu subotu ja gazo hanuma potrijebila
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"ignorance is bliss"
Salko_dvominutaš wrote: 17 Jan 2020, 09:03pa tako je kod nasIskra wrote: 17 Jan 2020, 08:59
![]()
timski rad, ja kuham hanuma trijebi al odmah, onda ja vrišćim đe mi je sklonila prije, neki začin, onu drvenu kašiku.... jer čim vidi da nešto stoji i ne dira se odmah sklanjanje...
kasnije se svi najedemo
evo u prošlu subotu ja gazo hanuma potrijebila
Svaka čast Salko!
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
a nestalo mi sira u odlučujućem trenutku, iskoristih suhi sir da zatvorim

"ignorance is bliss"
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Online
Joj sto bih voljela da sam od tih zena sto sve odmah sklanjaju i ne daju praske nigdje.Ja navikla na dzumbus, svejedno mi
Samo da nije prljavo.
Jedino po kuhinji mora da bude cakum pakum.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
nešta sam ja izvadio odnekle (mislim totalno nebitno šta je a i zaboravio sam) i ostavio na sto u kuhinji, majke mi okreno se da uzmem jaknu i obuko je (doslovno ne više od 30 sec) po tu neku stvar nema je. Kontam jesam li pobudalio i govorim hanumi reko puko sam ko kokica, zakleo bih se da sam sad ovo izvadio i ostavio na sto. Kaže ona jesi ja sad sklonila.spacebound wrote: 17 Jan 2020, 09:21 Joj sto bih voljela da sam od tih zena sto sve odmah sklanjaju i ne daju praske nigdje.Ja navikla na dzumbus, svejedno miSamo da nije prljavo.
Alaselamet reko, majke mi ti to mahinalno ha vidiš nešto što nije mu mjesto skloniš na mjesto....
Eto ti
Al nema mi ništa gore kad mi neke začine premjesti sa mjesta gdje su stajali na drugo mjesto, pa makar to bila polica iznad ili ispod. Jebote 10 godina stoji tu i ona skonta da bi sad trebalo da stoji neđe drugo, jer meni treba da se naviknem da je to neđe drugo najmanje godina. I onda otvorim ono gdje su stajali ranije, gledam u to, ne znam ni šta tražim, ni šta sam htio, ni što sam uopšte otvorio taj kredenac
"ignorance is bliss"
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Online
Zato ona uvijek zna gdje joj je sta, dok jaSalko_dvominutaš wrote: 17 Jan 2020, 10:44nešta sam ja izvadio odnekle (mislim totalno nebitno šta je a i zaboravio sam) i ostavio na sto u kuhinji, majke mi okreno se da uzmem jaknu i obuko je (doslovno ne više od 30 sec) po tu neku stvar nema je. Kontam jesam li pobudalio i govorim hanumi reko puko sam ko kokica, zakleo bih se da sam sad ovo izvadio i ostavio na sto. Kaže ona jesi ja sad sklonila.spacebound wrote: 17 Jan 2020, 09:21 Joj sto bih voljela da sam od tih zena sto sve odmah sklanjaju i ne daju praske nigdje.Ja navikla na dzumbus, svejedno miSamo da nije prljavo.
Alaselamet reko, majke mi ti to mahinalno ha vidiš nešto što nije mu mjesto skloniš na mjesto....
Eto ti
Al nema mi ništa gore kad mi neke začine premjesti sa mjesta gdje su stajali na drugo mjesto, pa makar to bila polica iznad ili ispod. Jebote 10 godina stoji tu i ona skonta da bi sad trebalo da stoji neđe drugo, jer meni treba da se naviknem da je to neđe drugo najmanje godina. I onda otvorim ono gdje su stajali ranije, gledam u to, ne znam ni šta tražim, ni šta sam htio, ni što sam uopšte otvorio taj kredenac![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Salko_dvominutaš wrote: 17 Jan 2020, 10:44nešta sam ja izvadio odnekle (mislim totalno nebitno šta je a i zaboravio sam) i ostavio na sto u kuhinji, majke mi okreno se da uzmem jaknu i obuko je (doslovno ne više od 30 sec) po tu neku stvar nema je. Kontam jesam li pobudalio i govorim hanumi reko puko sam ko kokica, zakleo bih se da sam sad ovo izvadio i ostavio na sto. Kaže ona jesi ja sad sklonila.spacebound wrote: 17 Jan 2020, 09:21 Joj sto bih voljela da sam od tih zena sto sve odmah sklanjaju i ne daju praske nigdje.Ja navikla na dzumbus, svejedno miSamo da nije prljavo.
Eto ti
Al nema mi ništa gore kad mi neke začine premjesti sa mjesta gdje su stajali na drugo mjesto, pa makar to bila polica iznad ili ispod. Jebote 10 godina stoji tu i ona skonta da bi sad trebalo da stoji neđe drugo, jer meni treba da se naviknem da je to neđe drugo najmanje godina. I onda otvorim ono gdje su stajali ranije, gledam u to, ne znam ni šta tražim, ni šta sam htio, ni što sam uopšte otvorio taj kredenac![]()
Aaaaaaaaaaaaaa
Ja poCistim npr dok se jelo kuha. Polako ja to, ne žurim. Slažem posudje u mašinu, vraćam sve na svoje mjesto ali....kad sam vidjela kako on to....sad skuhao sad nigdje ništa.
Ma baš me briga, bude.li sklanjao svadjat ću se. A tu sam bolja od njega
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Poslušaj meIskra wrote: 17 Jan 2020, 10:53Salko_dvominutaš wrote: 17 Jan 2020, 10:44
nešta sam ja izvadio odnekle (mislim totalno nebitno šta je a i zaboravio sam) i ostavio na sto u kuhinji, majke mi okreno se da uzmem jaknu i obuko je (doslovno ne više od 30 sec) po tu neku stvar nema je. Kontam jesam li pobudalio i govorim hanumi reko puko sam ko kokica, zakleo bih se da sam sad ovo izvadio i ostavio na sto. Kaže ona jesi ja sad sklonila.
Eto ti
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaoplakah
![]()
Ja poCistim npr dok se jelo kuha. Polako ja to, ne žurim. Slažem posudje u mašinu, vraćam sve na svoje mjesto ali....kad sam vidjela kako on to....sad skuhao sad nigdje ništa.![]()
Ma baš me briga, bude.li sklanjao svadjat ću se. A tu sam bolja od njega![]()
ja vriščo, svađo se, molio
na kraju skontam
resistance is futile
šutim i u sebi rondam, kad me pita šta ti je ja samo kažem znaš ti dobro
"ignorance is bliss"
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2783 times
- Been thanked: 8734 times
Kao sto svi imaju odmor, bolovanje, raspust.. tako smo i mi uzeli malu pauzu da se konsolidujemo i rijesimo neke tehnicke Probleme.
Vidimo da vam kuhanje fali i da neki samoicijativno rade visinske pripreme od Antalije do Medulina. Cestitke
Zato, necemo samo kiseliti batake u Doboju nego cemo raditi na poboljsanju da bi se VI ucesnici sto bolje zabavili.. Radicemo na marketingu, mobilizaciji i dizanju morala takmicara, kako iz nase mjesne zajednice, tako iz okruzenja a mogami i iz cijelo svijeta (fudo reci cijenu
Topli pozdravi sa terase bez tende. Igramo se opet uskoro veseli i čili
- Duminjo
- Urednik foruma

Treba nam treci troguzi clan. Ostali smo bez jednog.
Pa neka Bude i taj rektol ako hoce
- Duminjo
- Urednik foruma

- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood: