Sex sa prijateljem-za ili protiv

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Sex sa prijateljem/prijateljicom

Da
67
48%
Ne
65
46%
Da, pa makar puklo prijateljstvo
8
6%

Total votes: 140

Username
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Stručnjaci dali odgovor na pitanje zašto prijateljstvo s povlasticama ne može uspjeti

Post by Username »

dadojović wrote: 17 Jan 2020, 10:05
Username wrote: 17 Jan 2020, 09:56

Victoria turk bi s 2 recenice bez tacke oborila strucnjake
Možda
Jos 2x
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15097 times
Been thanked: 14868 times

Re: Stručnjaci dali odgovor na pitanje zašto prijateljstvo s povlasticama ne može uspjeti

Post by Dori »

HAVANA wrote: 17 Jan 2020, 09:58 Meni su sad sve dobre prijateljice one sto su mi nekad bile djevojke.A nema povlastica. :ooo
Cak jako dobri prijatelji :ruke
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Vanilla
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5045 times
Been thanked: 6545 times

Post by Vanilla »

Kako se tako krupna i lijepa stvar zvana prijateljstvo može, uopšte, obresti u ovakvom naslovu :rol
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2777 times
Been thanked: 22974 times

Post by HAVANA »

Dori wrote: 17 Jan 2020, 10:11
HAVANA wrote: 17 Jan 2020, 09:58 Meni su sad sve dobre prijateljice one sto su mi nekad bile djevojke.A nema povlastica. :ooo
Cak jako dobri prijatelji :ruke
A sto ne bi bili, ta nismo se tukli. :ha Sve fine, osim one sto me izradila kad sam u jna bio. Nikad joj nisam halalio. :zao :plavi
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera »

prog321 wrote: 17 Jan 2020, 10:07 Žena će skočiti u krevet ako je on baš lijep. I ponovit će to ako je dobar u krevetu.
A muško će uraditi jer mu se ne sviđa dovoljno da je ženi ali moze seks. Samo nek nije u gaćama. :zubi
pokusao se obrazloziti, da musko nema seks sa zenom ako je zeli ozeniti :hm
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Trafalgar Law
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

Post by Trafalgar Law »

prog321 wrote: 17 Jan 2020, 10:07
SmokingMan wrote: 17 Jan 2020, 09:57 Ili imaš prijateljicu ili imaš djevoku, neka sredine gdje se svi muče ne može postojati, osim ako nemaš nekih devijatnih karakternih crta.
99% ljudi su sa devijantnim karakternim crtama ( to jest većina ovdje osim havane :D )
Znači da može itekako postojati. Samo iz različitih razloga. Žena će skočiti u krevet ako je on baš lijep. I ponovit će to ako je dobar u krevetu.
A muško će uraditi jer mu se ne sviđa dovoljno da je ženi ali moze seks. Samo nek nije u gaćama. :zubi
Na osnovi pisanja ne možemo zaključiti ko je kakav dok ga ne promatramo u stvrnosti. Općenito, imaš ljudi anonimno ispoljavaju svoj fantazije dok s u stvarnosti sasvim suprotne osobe, manje više, takvo ponašanja ima i neke povezanosti sa dijelomično neizgrađenim karakterom, sotalo otpada na dublje prishološke komplikacije. Družio sam se sa različitim psihološkim profilima ljudi, od kojih je jedan manji dio ispoljavao ovakve ili slične sklonosti. Zajednička karakteristika ovih osoba je nekontrolisana ljubomora, posesivnost, do te mjere da te ne smije bukvalno ostaviti sa svojom djevojkom u prostoriji dok namjerava otići do granapa. Snaga karaktera nas definiše, pa ako ga ne možemo držati u gaćama, bolje nam je da uopšte ne pokušavamo graditi svoj bračni život, istovremeno uništavajući život svoga partnera, koji vjerovatno gaji one prave zfrave osjećaje prema nama. Nama se nešto može vizualno sviđati, ali ako naša prosudba (da je nešto idealno i dobo za nas) počinje i završava se tome, onda zasigurno imamo problema sa samim sobom.
Last edited by Trafalgar Law on 17 Jan 2020, 10:32, edited 1 time in total.
prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 »

Ne . Mislio sam reći da će muško spavati i sa ženom koja mu se fizički ne sviđa. Tj. Koju ne smatra atraktivnom.
Zašto boga pitaj.
Muškarci su krkoidi. Znam jer sam jedan od njih. :zubi

Naravno ne svi.
Zato ni jarani sa povlasticama nije za sve.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

prog321 wrote: 17 Jan 2020, 10:32 Ne . Mislio sam reći da će muško spavati i sa ženom koja mu se fizički ne sviđa. Tj. Koju ne smatra atraktivnom.
Zašto boga pitaj.
ma manje ste izbiljivi, ali , ipak vam mora biti dovoljno privlacna za seks :ok

mi, zene, smo jako izbilrljive :ok
Trafalgar Law
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

Post by Trafalgar Law »

prog321 wrote: 17 Jan 2020, 10:32 Ne . Mislio sam reći da će muško spavati i sa ženom koja mu se fizički ne sviđa. Tj. Koju ne smatra atraktivnom.
Zašto boga pitaj.
Ne treba brate biti korokodil, neko iz toga može ostati trajno oštećen iznutra. Svi se mi borimo sa svojim hormonima, samo treba svoje "ja" istaći samo malo ispred želja i osjećaja. Kunem se da je jako teško voljeti iskreno, a još lakše površno.
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15097 times
Been thanked: 14868 times

Post by Dori »

Pa na prijateljskim utakmicama najvise golova padne :D.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14386 times
Been thanked: 9958 times

Post by Julia-Klara »

Ovjde nije rijec o sexu za jednu noc, nego o prijateljstvu sa povlasticama, sto samo po sebi implicira da imamo jake osjecaje (prijatljstva) prema toj osobi. Sama cinjenica da MI je neko prijatelj (u pravom smislu te rijeci) ponistava svaku mogucnost seksa, pa cak i seksualnih fantazija sa tom osobom.
Ako je drugacije, ta osoba mi nije prijatelj nego neko s kim bih se seksala.

I ne brkajte ovdje veze jer je to drugi par opanaka (vezano za partnera kao najboljeg prijatelja)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

muskarci jednostavno imaju cudnu potrebu podvuci kako im se svaki dan proviri digrnut iz gaca :lupa
Last edited by Venera on 17 Jan 2020, 10:43, edited 1 time in total.
Username
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Username »

Dori wrote: 17 Jan 2020, 10:40 Pa na prijateljskim utakmicama najvise golova padne :D.
Nije tacno

Psg i monaco 11 golova u 3 dana
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2777 times
Been thanked: 22974 times

Post by HAVANA »

Venera wrote: 17 Jan 2020, 10:42 muskarci jednostavno imaju cudnu podvuci kako im se svaki dan proviri digrnut iz gaca :lupa
Haudujudu :plavi
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2563 times
Been thanked: 4430 times

Post by Nora Ibsenova »

Ehet arzo, osuđeni smo na propast :DD
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

Vanilla wrote: 17 Jan 2020, 10:12 Kako se tako krupna i lijepa stvar zvana prijateljstvo može, uopšte, obresti u ovakvom naslovu :rol
pa postoje razlicta prijateljstva :jutarnja
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

HAVANA wrote: 17 Jan 2020, 10:43
Venera wrote: 17 Jan 2020, 10:42 muskarci jednostavno imaju cudnu podvuci kako im se svaki dan proviri digrnut iz gaca :lupa
Haudujudu :plavi
guten morgen HAVANA :hihi

nedostaje mi jutranji seks :D. ovo dodajem, da i mi zene imamo potrebe :D.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9811 times
Been thanked: 16541 times

Post by spacebound »

Venera wrote: 17 Jan 2020, 10:45
Vanilla wrote: 17 Jan 2020, 10:12 Kako se tako krupna i lijepa stvar zvana prijateljstvo može, uopšte, obresti u ovakvom naslovu :rol
Ne postoje, postoje prijateljstva i drugarstva, prijatelja imas jednog, 2, 3 ako si sretnik/ca, drugova mozes imati stotinu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

spacebound wrote: 17 Jan 2020, 10:48

Ne postoje, postoje prijateljstva i drugarstva, prijatelja imas jednog, 2, 3 ako si sretnik/ca, drugova mozes imati stotinu.
ama, znam

drugari sa beneficijama bi bila adekvatnija opcija prijatlejstva

ali, nisam ja prevodila ni pisala clanak

drugarstvo, drugovanje je oblik prijatlejstva

a, mozda, opet, nesto, ne kuzim , a trebala bih :hm
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14386 times
Been thanked: 9958 times

Post by Julia-Klara »

spacebound wrote: 17 Jan 2020, 10:48

Ja imam prijatleje i poznanike, (meni je prijat i drug jedno te isto).
Poznanik je neko s kojim se moze svasta desiti jer nisam (recimo) emotivno vezana za njega, dok sa prijateljem postoje pravila i granice.
Ako se predju, to nije prijatlejstvo :cudi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Post Reply

Return to “Sex”