Jos 2x
Sex sa prijateljem-za ili protiv
Moderators: spacebound, Duminjo
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15097 times
- Been thanked: 14868 times
- Status: Offline
Re: Stručnjaci dali odgovor na pitanje zašto prijateljstvo s povlasticama ne može uspjeti
Cak jako dobri prijateljiHAVANA wrote: 17 Jan 2020, 09:58 Meni su sad sve dobre prijateljice one sto su mi nekad bile djevojke.A nema povlastica.![]()

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5045 times
- Been thanked: 6545 times
Re: Stručnjaci dali odgovor na pitanje zašto prijateljstvo s povlasticama ne može uspjeti
Kako se tako krupna i lijepa stvar zvana prijateljstvo može, uopšte, obresti u ovakvom naslovu 

U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2777 times
- Been thanked: 22974 times
A sto ne bi bili, ta nismo se tukli.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
pokusao se obrazloziti, da musko nema seks sa zenom ako je zeli ozenitiprog321 wrote: 17 Jan 2020, 10:07 Žena će skočiti u krevet ako je on baš lijep. I ponovit će to ako je dobar u krevetu.
A muško će uraditi jer mu se ne sviđa dovoljno da je ženi ali moze seks. Samo nek nije u gaćama.![]()

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Na osnovi pisanja ne možemo zaključiti ko je kakav dok ga ne promatramo u stvrnosti. Općenito, imaš ljudi anonimno ispoljavaju svoj fantazije dok s u stvarnosti sasvim suprotne osobe, manje više, takvo ponašanja ima i neke povezanosti sa dijelomično neizgrađenim karakterom, sotalo otpada na dublje prishološke komplikacije. Družio sam se sa različitim psihološkim profilima ljudi, od kojih je jedan manji dio ispoljavao ovakve ili slične sklonosti. Zajednička karakteristika ovih osoba je nekontrolisana ljubomora, posesivnost, do te mjere da te ne smije bukvalno ostaviti sa svojom djevojkom u prostoriji dok namjerava otići do granapa. Snaga karaktera nas definiše, pa ako ga ne možemo držati u gaćama, bolje nam je da uopšte ne pokušavamo graditi svoj bračni život, istovremeno uništavajući život svoga partnera, koji vjerovatno gaji one prave zfrave osjećaje prema nama. Nama se nešto može vizualno sviđati, ali ako naša prosudba (da je nešto idealno i dobo za nas) počinje i završava se tome, onda zasigurno imamo problema sa samim sobom.prog321 wrote: 17 Jan 2020, 10:0799% ljudi su sa devijantnim karakternim crtama ( to jest većina ovdje osim havaneSmokingMan wrote: 17 Jan 2020, 09:57 Ili imaš prijateljicu ili imaš djevoku, neka sredine gdje se svi muče ne može postojati, osim ako nemaš nekih devijatnih karakternih crta.)
Znači da može itekako postojati. Samo iz različitih razloga. Žena će skočiti u krevet ako je on baš lijep. I ponovit će to ako je dobar u krevetu.
A muško će uraditi jer mu se ne sviđa dovoljno da je ženi ali moze seks. Samo nek nije u gaćama.![]()
Last edited by Trafalgar Law on 17 Jan 2020, 10:32, edited 1 time in total.
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Ne . Mislio sam reći da će muško spavati i sa ženom koja mu se fizički ne sviđa. Tj. Koju ne smatra atraktivnom.
Zašto boga pitaj.
Muškarci su krkoidi. Znam jer sam jedan od njih.
Naravno ne svi.
Zato ni jarani sa povlasticama nije za sve.
Zašto boga pitaj.
Muškarci su krkoidi. Znam jer sam jedan od njih.

Naravno ne svi.
Zato ni jarani sa povlasticama nije za sve.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
-
- Seksologinja
ma manje ste izbiljivi, ali , ipak vam mora biti dovoljno privlacna za seksprog321 wrote: 17 Jan 2020, 10:32 Ne . Mislio sam reći da će muško spavati i sa ženom koja mu se fizički ne sviđa. Tj. Koju ne smatra atraktivnom.
Zašto boga pitaj.
Muškarci su krkoidi. Znam jer sam jedan od njih.![]()

mi, zene, smo jako izbilrljive

- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Ne treba brate biti korokodil, neko iz toga može ostati trajno oštećen iznutra. Svi se mi borimo sa svojim hormonima, samo treba svoje "ja" istaći samo malo ispred želja i osjećaja. Kunem se da je jako teško voljeti iskreno, a još lakše površno.prog321 wrote: 17 Jan 2020, 10:32 Ne . Mislio sam reći da će muško spavati i sa ženom koja mu se fizički ne sviđa. Tj. Koju ne smatra atraktivnom.
Zašto boga pitaj.
Muškarci su krkoidi. Znam jer sam jedan od njih.![]()
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15097 times
- Been thanked: 14868 times
Pa na prijateljskim utakmicama najvise golova padne 

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14386 times
- Been thanked: 9958 times
Ovjde nije rijec o sexu za jednu noc, nego o prijateljstvu sa povlasticama, sto samo po sebi implicira da imamo jake osjecaje (prijatljstva) prema toj osobi. Sama cinjenica da MI je neko prijatelj (u pravom smislu te rijeci) ponistava svaku mogucnost seksa, pa cak i seksualnih fantazija sa tom osobom.
Ako je drugacije, ta osoba mi nije prijatelj nego neko s kim bih se seksala.
I ne brkajte ovdje veze jer je to drugi par opanaka (vezano za partnera kao najboljeg prijatelja)
Ako je drugacije, ta osoba mi nije prijatelj nego neko s kim bih se seksala.
I ne brkajte ovdje veze jer je to drugi par opanaka (vezano za partnera kao najboljeg prijatelja)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
- Seksologinja
muskarci jednostavno imaju cudnu potrebu podvuci kako im se svaki dan proviri digrnut iz gaca 

Last edited by Venera on 17 Jan 2020, 10:43, edited 1 time in total.
-
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
Nije tacno
Psg i monaco 11 golova u 3 dana
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2777 times
- Been thanked: 22974 times
HaudujuduVenera wrote: 17 Jan 2020, 10:42 muskarci jednostavno imaju cudnu podvuci kako im se svaki dan proviri digrnut iz gaca![]()

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2563 times
- Been thanked: 4430 times
Ehet arzo, osuđeni smo na propast 

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
-
- Seksologinja
pa postoje razlicta prijateljstvaVanilla wrote: 17 Jan 2020, 10:12 Kako se tako krupna i lijepa stvar zvana prijateljstvo može, uopšte, obresti u ovakvom naslovu![]()

-
- Seksologinja
guten morgen HAVANA

nedostaje mi jutranji seks

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9811 times
- Been thanked: 16541 times
Ne postoje, postoje prijateljstva i drugarstva, prijatelja imas jednog, 2, 3 ako si sretnik/ca, drugova mozes imati stotinu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
- Seksologinja
ama, znamspacebound wrote: 17 Jan 2020, 10:48Ne postoje, postoje prijateljstva i drugarstva, prijatelja imas jednog, 2, 3 ako si sretnik/ca, drugova mozes imati stotinu.
drugari sa beneficijama bi bila adekvatnija opcija prijatlejstva
ali, nisam ja prevodila ni pisala clanak
drugarstvo, drugovanje je oblik prijatlejstva
a, mozda, opet, nesto, ne kuzim , a trebala bih

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14386 times
- Been thanked: 9958 times
Ja imam prijatleje i poznanike, (meni je prijat i drug jedno te isto).spacebound wrote: 17 Jan 2020, 10:48Ne postoje, postoje prijateljstva i drugarstva, prijatelja imas jednog, 2, 3 ako si sretnik/ca, drugova mozes imati stotinu.
Poznanik je neko s kojim se moze svasta desiti jer nisam (recimo) emotivno vezana za njega, dok sa prijateljem postoje pravila i granice.
Ako se predju, to nije prijatlejstvo

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija