Sex u "crvenom"
Moderators: spacebound, Duminjo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2798 times
- Been thanked: 5032 times
- Status: Offline
Re: SEKS U VRIJEME "ONIH DANA": Zašto mu reći da (ili ne)?
Ali čemu seks u onim danima 
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Pa, onda doktor i treba to da kaže, ne da se ibretimo kada kaže.
Znači, pacijentu treba operacija, doktor kaže "Sve je u njegovim rukama, ako on ne pomogne tada ja sigurno neću moći, odoh ja kući".
Vidim ovdje samo jedna perspektiva aka on kobajagi inzistira šta recimo ako je obrnuto?
Šta recimo da si mlad i zaljubljen tinedžer i zovne te djevojka i kaže da se stvoriš što brže kod nje jer joj fališ nije te vidjela ima par dana i već je masturbirala 10takputa u proteklih par sati jer joj valjda hormoni divljaju radi menstruacije i ti kada dovedeš u pitanje sam dolazak i seks s obzirom na situaciju okrene se priča u smjeru da ti nju ne smatraš privlačnom itd itd...?
Šta recimo da si mlad i zaljubljen tinedžer i zovne te djevojka i kaže da se stvoriš što brže kod nje jer joj fališ nije te vidjela ima par dana i već je masturbirala 10takputa u proteklih par sati jer joj valjda hormoni divljaju radi menstruacije i ti kada dovedeš u pitanje sam dolazak i seks s obzirom na situaciju okrene se priča u smjeru da ti nju ne smatraš privlačnom itd itd...?
Take a walk on the wild side,
the animal side...
the animal side...

RootBig wrote: 19 Jan 2020, 22:40 Vidim ovdje samo jedna perspektiva aka on kobajagi inzistira šta recimo ako je obrnuto?
Hormonalni disbalans najveći je u pms periodu, tako da tvoja teorija otpada.
nije moja teorija ja sam samo prepričao nešto što se desilo i kako se desilo ,ko je inicijator i ko je inzistirao...Iskra wrote: 19 Jan 2020, 22:44
Hormonalni disbalans najveći je u pms periodu, tako da tvoja teorija otpada.
the animal side...
the animal side...

Ja nemam problem nikakav s tim, nisam gadljive prirode. Al mogu shvatiti da netko ima i da izbjegava imati odnos u tom periodu. Pogotovo oralni 
Pa sta je problem ako ti nije privlacna dok ima menstruaciju? Ako kazes ne zelim sex tim danima jer ne volim krv i nije mi privlacno?
To je bilo davno davnoo ne moram spelovati valjda napisao sam zaljubljeni tinejdžerMerlin246 wrote: 19 Jan 2020, 23:04
Pa sta je problem ako ti nije privlacna dok ima menstruaciju? Ako kazes ne zelim sex tim danima jer ne volim krv i nije mi privlacno?![]()
,čisto jer sam se sjetio primjera koji je bio suprotan ovome što se ovde navodi
a da odgovorim i tebi taj jednostavan odgovor ne bi prošao bez da dotična osoba shvati to ko ličnu uvredu i napad na svoje samopouzdanje i izvrne situaciju totalno...
the animal side...
the animal side...

Znam da se ne radi o tebi. Ne moras jos pet puta to naglasiti smiri se.RootBig wrote: 19 Jan 2020, 23:14To je bilo davno davnoo ne moram spelovati valjda napisao sam zaljubljeni tinejdžerMerlin246 wrote: 19 Jan 2020, 23:04
Pa sta je problem ako ti nije privlacna dok ima menstruaciju? Ako kazes ne zelim sex tim danima jer ne volim krv i nije mi privlacno?![]()
,čisto jer sam se sjetio primjera koji je bio suprotan ovome što se ovde navodi
a da odgovorim i tebi taj jednostavan odgovor ne bi prošao bez da dotična osoba shvati to ko ličnu uvredu i napad na svoje samopouzdanje i izvrne situaciju totalno...
Al mislim ako ti moras imati sex koji ne zelis imati (koji ti se zapravo gadi) da ne bi nju povrijedio i njeno samopouzdanje pa onda bolje se sto prije maknuti iz takvog odnosa. Ako ti se nesto gadi ne radis to, a ne da radis reda radi zato sto ona to voli i zeli a tebe ko pita
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa to je super za tinejdzera. Mozes probati kako je to “u nju” 
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ne radi se o meni ali se Radilo (past tense) prošlo vrijemeMerlin246 wrote: 19 Jan 2020, 23:18
Znam da se ne radi o tebi. Ne moras jos pet puta to naglasiti smiri se.![]()
Al mislim ako ti moras imati sex koji ne zelis imati (koji ti se zapravo gadi) da ne bi nju povrijedio i njeno samopouzdanje pa onda bolje se sto prije maknuti iz takvog odnosa. Ako ti se nesto gadi ne radis to, a ne da radis reda radi zato sto ona to voli i zeli a tebe ko pita![]()
čisto da pokažem da nije sve tako crno-bijelo
the animal side...
the animal side...

- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Trebo si stisnuti zube i odradit je.
Nije kulturno odbiti damu nebitno koliko gadljiva
Nije kulturno odbiti damu nebitno koliko gadljiva
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
prog321 wrote: 19 Jan 2020, 23:33 Trebo si stisnuti zube i odradit je.
Nije kulturno odbiti damu nebitno koliko gadljiva![]()
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14403 times
- Been thanked: 24163 times
- Status: Online
Cuj sta?RootBig wrote: 19 Jan 2020, 22:40 Vidim ovdje samo jedna perspektiva aka on kobajagi inzistira šta recimo ako je obrnuto?
Ja pitanja.
Udaris se nogom u guzicu i dotrcis ko metak.
Ja kad sam bio u tim godinama, digne mi se kad joj vidim golo rame, a kamo li da mi rekne haj vamo, prijebalo mi se.
Eto me.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Nije reko da nijeprog321 wrote: 19 Jan 2020, 23:33 Trebo si stisnuti zube i odradit je.
Nije kulturno odbiti damu nebitno koliko gadljiva![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans