Bosanac Majo, Bosanac;)Maja wrote:De boooni. Koji bi bio smisao teme da svi glasate za jugosloven.
Mali, vala bas, nas u vas zooloski ne primaju

Moderator: Krokodil Behko
Bosanac Majo, Bosanac;)Maja wrote:De boooni. Koji bi bio smisao teme da svi glasate za jugosloven.
Jes' samo je fazon što ostah bez mora. Osim ako mi neko sa foruma ne bi dao vikendicu na korištenje.Maja wrote: Hrvatice vise vole Srbe, mozes biti komotno Srbin.
E onda da sam crnogorski Srb, tako bi moglo.Sheval wrote: Nisi bio u Budvi onda.Budva je srpsko more.Cijela beogradska elita je tu.A s elitom su usko povezane koke.Jes da su im usta ko papuča,ali haj bogati...
Krokodil Behko wrote: 21 May 2014, 09:12 Pretpostavljam, da će ovo biti anketa, sa poprilično malim brojem glasova.
mog dedu kad su tjerali da bira izmedju to dvoje, on rekao da je cigan...Dorian wrote: 20 Jan 2020, 22:47 Moju mamu prije skoro 70 godina pitao profesor da se izjasni. Ona nije htjela. On navaljivao. I pita ona njega šta je on. Srbin. E, kaže mama, onda sam Hrvatica. Njemu u inat.
Ne, ni ona ni ja nemamo putovnicu... Jebiga...
Katastrofa traje par stoljeća...Socrates wrote: 21 Jan 2020, 03:55 Hvala dragom Bogu da se nikad nisam morao izjašnjavati. To je izgleda pitanje od kojeg zavisi mnogo toga u BIH.
Ali, da moram, opet nijedna od opcija ne bi bila validna za mene.
Šta to znači?
Katastrofa na Balkanu krajem jednog i početkom drugog vijeka.
storm wrote: 21 Jan 2020, 12:31Katastrofa traje par stoljeća...Socrates wrote: 21 Jan 2020, 03:55 Hvala dragom Bogu da se nikad nisam morao izjašnjavati. To je izgleda pitanje od kojeg zavisi mnogo toga u BIH.
Ali, da moram, opet nijedna od opcija ne bi bila validna za mene.
Šta to znači?
Katastrofa na Balkanu krajem jednog i početkom drugog vijeka.
Jedni smo od posljednjih, ako ne i posljednji u razvijenom svijetu, koji ratuju zbog nacije i vjere...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests