Kako se osjećate trenutno?
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55002 times
- Been thanked: 9805 times
Re: Kako se osjećate trenutno?
Nista to, to mi ne smeta duze vrijeme i nece mi ograniciti sposobnosti cackanja na elektronicivrhbosnica wrote: 21 Jan 2020, 19:14Dosta je prenemaganja i kukanja, ne prolazi to kod mene... hajmo trk u dm po niveuElTriconi wrote: 21 Jan 2020, 19:10
Kontam uzet one rukavice pamucne ili kakve vec da ih stavim kad namazem jer bih sve umastio za par noci![]()
![]()
Sta bi da zalijepim jednu vosak trakicu i povucem...eeee...
Mozda bi bilo dobro depilirat bradu, onim ziletom se sav isjecem pa kad stavljam ono poslije brijanja (onaj alkohol) bude pravo veselo. Tu je to negdje
Gledo nivea kremu ne pise nista a na ovoj sto sam uzo pise hydration, e to meni treba
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
A kad struja poskupi bice pali/rusi vladu

Kakav ce tu racun za vodu da izadje
Cist kao rijeka a tajnovit kao nebo
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
pa sta uradi od sebe sine triconi... hem zanoktice, hem isjeceni obrazi... raspad sistemaElTriconi wrote: 21 Jan 2020, 20:45Nista to, to mi ne smeta duze vrijeme i nece mi ograniciti sposobnosti cackanja na elektronicivrhbosnica wrote: 21 Jan 2020, 19:14
Dosta je prenemaganja i kukanja, ne prolazi to kod mene... hajmo trk u dm po niveu![]()
Sta bi da zalijepim jednu vosak trakicu i povucem...eeee...
Mozda bi bilo dobro depilirat bradu, onim ziletom se sav isjecem pa kad stavljam ono poslije brijanja (onaj alkohol) bude pravo veselo. Tu je to negdje![]()
Gledo nivea kremu ne pise nista a na ovoj sto sam uzo pise hydration, e to meni treba![]()
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Imam i za to kremu poslije brijanja ali na ne mogu trpiti taj osjecaj, odjednom mi pocnu ruke na lice, ko da je aman jarabivrhbosnica wrote: 21 Jan 2020, 20:50 pa sta uradi od sebe sine triconi... hem zanoktice, hem isjeceni obrazi... raspad sistema![]()
Nisam naucio

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
de de..be a manElTriconi wrote: 21 Jan 2020, 20:52Imam i za to kremu poslije brijanja ali na ne mogu trpiti taj osjecaj, odjednom mi pocnu ruke na lice, ko da je aman jarabivrhbosnica wrote: 21 Jan 2020, 20:50 pa sta uradi od sebe sine triconi... hem zanoktice, hem isjeceni obrazi... raspad sistema![]()
![]()
Nisam naucio![]()
ili pusti bradu..to je sad in
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Ma bona to ti je ovakovrhbosnica wrote: 21 Jan 2020, 20:57de de..be a manElTriconi wrote: 21 Jan 2020, 20:52
Imam i za to kremu poslije brijanja ali na ne mogu trpiti taj osjecaj, odjednom mi pocnu ruke na lice, ko da je aman jarabi![]()
Nisam naucio![]()
pecne sekundu i prodje...
ili pusti bradu..to je sad in

Treba vremena da se navikne

Napredno 
Njemacki mi je sve bolji. Skontala sam najbolju vjezbu a to je da razmisljam na njemackom i tako sklapam recenice sama sa sobom. Pogotovo na poslu kada sam to mi pomaze jer onda lakse odgovaram kolegama i bolje ih razumjem od kad koristim ovu tehniku
A danas na kursu pripremamo se za ispit i trebalo nesto slusati i onda odgovarati na neka pitanja. I dobili dvije stranice. Na jednoj upute sta treba raditi na drugoj zadaci. I meni je svo vrijeme proslo dok sam procitala tu prvu stranicu s uputama.
Nisam mogla vjerovati da je cijela jedna stranica samo objasnjenje kako uraditi zadatak. I dok sam se ja iscudjavala ovaj lik vec zavrsio pricu, a ja nista cula nisam jer sam citala glupi zadatak.
A na drugoj stranici u jednoj recenici iznad zadatka napisano sta treba uraditi. Mislim stvarnoo sto je debilno debilno je, samo zbunjuju ljude
Njemacki mi je sve bolji. Skontala sam najbolju vjezbu a to je da razmisljam na njemackom i tako sklapam recenice sama sa sobom. Pogotovo na poslu kada sam to mi pomaze jer onda lakse odgovaram kolegama i bolje ih razumjem od kad koristim ovu tehniku
A danas na kursu pripremamo se za ispit i trebalo nesto slusati i onda odgovarati na neka pitanja. I dobili dvije stranice. Na jednoj upute sta treba raditi na drugoj zadaci. I meni je svo vrijeme proslo dok sam procitala tu prvu stranicu s uputama.
A na drugoj stranici u jednoj recenici iznad zadatka napisano sta treba uraditi. Mislim stvarnoo sto je debilno debilno je, samo zbunjuju ljude
I jos cim bacis pogled na sami zadatak vidis sta treba uraditi.. Ali ne ja citaam uputstvo kao debil
kao da cu na Mars objasnjenje i korak svaki napisan 
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
I svaki dan će ti biti sve lakše i bolje.Merlin246 wrote: 21 Jan 2020, 23:11 Napredno
A danas na kursu pripremamo se za ispit i trebalo nesto slusati i onda odgovarati na neka pitanja. I dobili dvije stranice. Na jednoj upute sta treba raditi na drugoj zadaci. I meni je svo vrijeme proslo dok sam procitala tu prvu stranicu s uputama.Nisam mogla vjerovati da je cijela jedna stranica samo objasnjenje kako uraditi zadatak. I dok sam se ja iscudjavala ovaj lik vec zavrsio pricu, a ja nista cula nisam jer sam citala glupi zadatak.
A na drugoj stranici u jednoj recenici iznad zadatka napisano sta treba uraditi. Mislim stvarnoo sto je debilno debilno je, samo zbunjuju ljude![]()
Samo naprijed i vjeruj u sebe.
Možeš ti to!
:-)
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
11/11/22
- greeneyes
- Hadžija

Imam osjecaj da mi naka voda hlida u stomaku. Bezbeli sam nahladio mokracni mjehur. Ruzan osjecaj, bgm. Ko da sam trudan
Samo sabura
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5297 times
- Been thanked: 6781 times
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9921 times
- Been thanked: 8569 times
Popij čaj od vrijeska, dobar je kod bilo koje prehlade.greeneyes wrote: 24 Jan 2020, 08:27 Imam osjecaj da mi naka voda hlida u stomaku. Bezbeli sam nahladio mokracni mjehur. Ruzan osjecaj, bgm. Ko da sam trudan
- greeneyes
- Hadžija

- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9921 times
- Been thanked: 8569 times
Čaj, možeš ga kupiti u biljnim apotekama.
Dobar je i med od vrijeska.
Energično :bubica
Sjetila se Userovog savjeta. :bubica
Sjetila se Userovog savjeta. :bubica
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6402 times
- Been thanked: 5827 times
Do 12 bila sam super pa mi se onda dan sjebao od do. Nesto sam uspjela rijesit, nesto nisam. Malo suza, malo smijeha. Napravila sebi pitu, da mi bude bolje. I tako.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times