420KM?! I sta s tim mjesec dana...Kako? StrasnoMutevelija wrote: 01 Jan 2020, 18:45 Ne znam ja mislim da to njemu biro da, znam da legne mescini 420 na banku ali opet cu vidjeti![]()

Moderator: Krokodil Behko
420KM?! I sta s tim mjesec dana...Kako? StrasnoMutevelija wrote: 01 Jan 2020, 18:45 Ne znam ja mislim da to njemu biro da, znam da legne mescini 420 na banku ali opet cu vidjeti![]()
Pa nauči se Dori .... i ja sam tu sa Mutevelijom u 20-30 marki ....Dori wrote: 21 Jan 2020, 13:25420KM?! I sta s tim mjesec dana...Kako? StrasnoMutevelija wrote: 01 Jan 2020, 18:45 Ne znam ja mislim da to njemu biro da, znam da legne mescini 420 na banku ali opet cu vidjeti![]()
![]()
Tako je to Nuro, kad dobiješ to što dobiješ, barem ja tako radim, poplaćaš režije i račune a onda olovčicu i papir, i kupuj prvo da imaš šta jest mjesec dana, sve ostalo manje više ..... jednostavno naučiš da nemaš nikakvih želja i to je to. Budeš zadovoljan kad kupiš sebi tene ili majicu kakvu, na rate naravno ...
Vjerujem da se nauči, pogotovo ko zna lijepo iskalkulisat.edo_79 wrote: 21 Jan 2020, 13:33Tako je to Nuro, kad dobiješ to što dobiješ, barem ja tako radim, poplaćaš režije i račune a onda olovčicu i papir, i kupuj prvo da imaš šta jest mjesec dana, sve ostalo manje više ..... jednostavno naučiš da nemaš nikakvih želja i to je to. Budeš zadovoljan kad kupiš sebi tene ili majicu kakvu, na rate naravno ...
Nažalost
Za Nobelovu nagradu...svaka cast...Ne znam sta da kazem...edo_79 wrote: 21 Jan 2020, 13:33Tako je to Nuro, kad dobiješ to što dobiješ, barem ja tako radim, poplaćaš režije i račune a onda olovčicu i papir, i kupuj prvo da imaš šta jest mjesec dana, sve ostalo manje više ..... jednostavno naučiš da nemaš nikakvih želja i to je to. Budeš zadovoljan kad kupiš sebi tene ili majicu kakvu, na rate naravno ...
Promijeniti firmu .... koja to firma daje pristojne plate?Krokodil Behko wrote: 21 Jan 2020, 17:52edo_79 wrote: 21 Jan 2020, 13:30
Pa nauči se Dori .... i ja sam tu sa Mutevelijom u 20-30 marki ....
Promijeni firmu.
Ili se trudi malo više.
Ako ne može ni jedno ni drugo, onda je problem do vas.
Trpim jer trenutno nemam druge opcije.
Ma kakva nagrada. To je kod većine ovdje način života.Dori wrote: 21 Jan 2020, 13:44Za Nobelovu nagradu...svaka cast...Ne znam sta da kazem...edo_79 wrote: 21 Jan 2020, 13:33 Tako je to Nuro, kad dobiješ to što dobiješ, barem ja tako radim, poplaćaš režije i račune a onda olovčicu i papir, i kupuj prvo da imaš šta jest mjesec dana, sve ostalo manje više ..... jednostavno naučiš da nemaš nikakvih želja i to je to. Budeš zadovoljan kad kupiš sebi tene ili majicu kakvu, na rate naravno ...![]()
Dodas troskove zivota u Sarajevu, i skoro si isti.prog321 wrote: 23 Jan 2020, 14:08 nije tacno da je kod vecine.
evo ja ne znam u Sa nikoga ko radi ispod 1200. (ili mene lazu ? )
Vecina se drzi oko dvojke.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests