O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Pretprosle jeseni sam ja imala grozne bolove u leđima, isto mi udaralo u nogu...snimila kraljeznicu, nista posebno. Rekli mi samo da su mi misici u donjem dijelu leda slabi... ja sam morala ici na bazen i to u onaj s toplom vodom, da se otkocim, nisam se mogla uopce sagnuti, ujutro bih se jedva spremila za posao, znala bih plakat od muke dok bi oblacila carape, uzas. Nitijedna tableta nije pomagala.
Ja sam mazala mascu od vrazje kandze, nasla na youtubeu vjezbe za donji dio leda i zdjelicu, i nekako me proslo. Ne ponovilo se.
Morala bih se zapravo opet narucit fizijatru/reumatologu na kontrolu, ali posto mi je bolje, nikako da se natjeram
Ja sam mazala mascu od vrazje kandze, nasla na youtubeu vjezbe za donji dio leda i zdjelicu, i nekako me proslo. Ne ponovilo se.
Morala bih se zapravo opet narucit fizijatru/reumatologu na kontrolu, ali posto mi je bolje, nikako da se natjeram
somehow I manage
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2674 times
- Been thanked: 4688 times
Ma mislim u smislu, da nije puko il' nešto takoRootBig wrote: 23 Jan 2020, 14:37 pa pršljen i pritisne živac noro ,naravno da je vezano za pršljen![]()
al mlade ste obje otidjite na vrijeme ovo vam govori neko ko nije bio kod doktora 25 god samo prespavaj bol kakva god da je bila ,ruka rame ledja fuck it ja sam supermen ...
a znam da će mi doći na naplatu sad u starosti![]()
Toga me strah zbog "historije" moje
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
Hajde ti, Noro, doktoru kako si naumila.Mozemo mi svi svoja iskustva pisati, ali nit smo ljekari nit obavili dijagnosticke postupke.Sretno i da bude neka sitnica 
Eh kad se meni uklijestio zivac, rebra, a 8. mjesec trudnoce.Kakva agonija desetak dana.Svaki pokret skoro s placom radila
Eh kad se meni uklijestio zivac, rebra, a 8. mjesec trudnoce.Kakva agonija desetak dana.Svaki pokret skoro s placom radila
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Mogu se sagnuti, ali svako mjenjanje položaja je užasno bolno.gospođa Brams wrote: 23 Jan 2020, 14:39 Pretprosle jeseni sam ja imala grozne bolove u leđima, isto mi udaralo u nogu...snimila kraljeznicu, nista posebno. Rekli mi samo da su mi misici u donjem dijelu leda slabi... ja sam morala ici na bazen i to u onaj s toplom vodom, da se otkocim, nisam se mogla uopce sagnuti, ujutro bih se jedva spremila za posao, znala bih plakat od muke dok bi oblacila carape, uzas. Nitijedna tableta nije pomagala.
Legla sinoć na stomak i zaspala, jutros morala zvat brata da me digne, nisam se mogla podić
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Idi kod doktora da ti daju injekciju. Nemoj vjezbe radit na svoju ruku da ne napravis jos vecu stetuNora Ibsenova wrote: 23 Jan 2020, 14:44Mogu se sagnuti, ali svako mjenjanje položaja je užasno bolno.gospođa Brams wrote: 23 Jan 2020, 14:39 Pretprosle jeseni sam ja imala grozne bolove u leđima, isto mi udaralo u nogu...snimila kraljeznicu, nista posebno. Rekli mi samo da su mi misici u donjem dijelu leda slabi... ja sam morala ici na bazen i to u onaj s toplom vodom, da se otkocim, nisam se mogla uopce sagnuti, ujutro bih se jedva spremila za posao, znala bih plakat od muke dok bi oblacila carape, uzas. Nitijedna tableta nije pomagala.
Legla sinoć na stomak i zaspala, jutros morala zvat brata da me digne, nisam se mogla podić![]()
somehow I manage
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Ma hodam na poslu doslovno 8 sati, možda na pauzi što sjednem.gospođa Brams wrote: 23 Jan 2020, 14:48Idi kod doktora da ti daju injekciju. Nemoj vjezbe radit na svoju ruku da ne napravis jos vecu stetuNora Ibsenova wrote: 23 Jan 2020, 14:44
Mogu se sagnuti, ali svako mjenjanje položaja je užasno bolno.
Legla sinoć na stomak i zaspala, jutros morala zvat brata da me digne, nisam se mogla podić![]()
ako puno sjedis, mozda ti je od toga. Ja imam opcenito sjebane zglobove i leda, ali za tu epizodu krivim dugotrajno sjedenje na poslu na stvarno uzasnoj stolici na kojoj nitko ne bi trebao sjedit ni 10 min, a kamoli 8 sati.
A i kući mi je dobra stolica.
Evo odoh doktoru sad pa ćemo vidjet.
Ja sam davno dobila vjezbe od fizioterapeuta za ledja ali nisam radila redovno. Ja sjedim u stolici 8 sati dnevno, 5 dana u sedmici, ustanem povremeno. Mozda bi trebala opet otici snimiti ledja da vidim kakvo je stanje sadgospođa Brams wrote: 23 Jan 2020, 14:48Idi kod doktora da ti daju injekciju. Nemoj vjezbe radit na svoju ruku da ne napravis jos vecu stetuNora Ibsenova wrote: 23 Jan 2020, 14:44
Mogu se sagnuti, ali svako mjenjanje položaja je užasno bolno.
ako puno sjedis, mozda ti je od toga. Ja imam opcenito sjebane zglobove i leda, ali za tu epizodu krivim dugotrajno sjedenje na poslu na stvarno uzasnoj stolici na kojoj nitko ne bi trebao sjedit ni 10 min, a kamoli 8 sati.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
@Nora Moze bit i obrnuto, od previse pokreta, nepravilnih, ako imas neke repetitivne radnje, stalno se saginjes ili si u neispravnom polozaju
Nek te piknu ili nek te nakljukaju s nekim dobrim painkillerom
Nek te piknu ili nek te nakljukaju s nekim dobrim painkillerom
somehow I manage
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Ja sam dugo radila skroz sjedilacki posao...sad mi je malo bolje, pola smjene sjedim a pola sam na nogamaSnowie wrote: 23 Jan 2020, 14:51Ja sam davno dobila vjezbe od fizioterapeuta za ledja ali nisam radila redovno. Ja sjedim u stolici 8 sati dnevno, 5 dana u sedmici, ustanem povremeno. Mozda bi trebala opet otici snimiti ledja da vidim kakvo je stanje sadgospođa Brams wrote: 23 Jan 2020, 14:48
Idi kod doktora da ti daju injekciju. Nemoj vjezbe radit na svoju ruku da ne napravis jos vecu stetuako puno sjedis, mozda ti je od toga. Ja imam opcenito sjebane zglobove i leda, ali za tu epizodu krivim dugotrajno sjedenje na poslu na stvarno uzasnoj stolici na kojoj nitko ne bi trebao sjedit ni 10 min, a kamoli 8 sati.
![]()
Svi ti sjedilacki poslovi su smrt za leda, trebalo bi neke vjezbe raditi
Trebale bi sve tri doktoru
somehow I manage
Kad smo kod bolova haj da podjelim neš, proljetos se ja nahladim ,mokraćni kanali > bubreg probudi me ujutro bol pulsirajuća, znam jednom davno davno sam imo slično ali relativno kratko, al ovo ne pušta par sati haj reko nisam više mlad prevalim i odem do hitne ,
nisam bio 25 godina u zdravstvenoj ustanovi
..elem da skratim> idem ja da primim injekciju ,
ja na onom krevetu šta li liježem potrbuške svlačim bokserice kad u tom trenutku napuni se prostorija 15tak cura koje mi gledaju u guzicu
(praksa)
ja na onom krevetu šta li liježem potrbuške svlačim bokserice kad u tom trenutku napuni se prostorija 15tak cura koje mi gledaju u guzicu
(praksa)
Take a walk on the wild side,
the animal side...
the animal side...

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
meni je tako ušlo njih 15 kada sam radio kolonoskopijuRootBig wrote: 23 Jan 2020, 14:54 Kad smo kod bolova haj da podjelim neš, proljetos se ja nahladim ,mokraćni kanali > bubreg probudi me ujutro bol pulsirajuća, znam jednom davno davno sam imo slično ali relativno kratko, al ovo ne pušta par sati haj reko nisam više mlad prevalim i odem do hitne ,
ja na onom krevetu šta li liježem potrbuške svlačim bokserice kad u tom trenutku napuni se prostorija 15tak cura koje mi gledaju u guzicu![]()
(praksa)
....
bez anestezije
ima negdje na forumu i detaljni opis situacije...
"ignorance is bliss"
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
E a kad ti dođu studenti a ti na ginekoloskom pregledu 
somehow I manage
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Sad si razmisljam kako se nisam narucila ginekologu, trebala sam 
Prokletstvo imanja maternice
Prokletstvo imanja maternice
somehow I manage
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
meni dali peškirić nakav da pokrijem stidno mjesto....
na kraju kolonoskopije ne znam ni gdje je taj isti završio...
"ignorance is bliss"
Ja ne sjecam kad sam zadnji put isla u hitnu, doduse jesam kad sam imala nizak pritisak pa padala u nesvijest par puta u istom danu...davno to bilo, prije 5 godina negdje. Eto 5 godina nisam isla u hitnuRootBig wrote: 23 Jan 2020, 14:54 Kad smo kod bolova haj da podjelim neš, proljetos se ja nahladim ,mokraćni kanali > bubreg probudi me ujutro bol pulsirajuća, znam jednom davno davno sam imo slično ali relativno kratko, al ovo ne pušta par sati haj reko nisam više mlad prevalim i odem do hitne ,
ja na onom krevetu šta li liježem potrbuške svlačim bokserice kad u tom trenutku napuni se prostorija 15tak cura koje mi gledaju u guzicu![]()
(praksa)
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
Meni je tako bilo na porodu, a i poslije, svako jutro u viziti.Sjati ih se 5-6
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times