I kad si već pri odgovoru, kako je ovo moje različito od "Mute, idi lezi".
Ili ko već kome sve govori da ide leci.
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I kad si već pri odgovoru, kako je ovo moje različito od "Mute, idi lezi".

Previse si agresivan.Socrates wrote: 25 Jan 2020, 13:31Šta je tu vrijedjanje, što je neko dosadan? Što već 30 postova govori besmislice? Pa onda malo sa brigom udri po još više besmislica? Što se prvo pravda da nije uvrijedio leilu a onda kaže da je miješanje storma njegova pobjeda?![]()
Ako ti stvarno ovo moje uporedjujes sa "histerična si zato što imaš matericu", onda stvarno ne znam kakve kriterije koristiš.![]()
Matericu, naime, nema samo leila.
Al' eto, de ti objasni kako to mjeris.![]()

Poredjenje ti je wow.
Ja vala nisam štitio žene, nego normalno raspravljao. A vala ga i nisam uvrijedio da možeš ikako dovoditi u vezu njegovu uvredu sa mojom.Maja wrote: 25 Jan 2020, 13:42Previse si agresivan.Socrates wrote: 25 Jan 2020, 13:31
Šta je tu vrijedjanje, što je neko dosadan? Što već 30 postova govori besmislice? Pa onda malo sa brigom udri po još više besmislica? Što se prvo pravda da nije uvrijedio leilu a onda kaže da je miješanje storma njegova pobjeda?![]()
Ako ti stvarno ovo moje uporedjujes sa "histerična si zato što imaš matericu", onda stvarno ne znam kakve kriterije koristiš.![]()
Matericu, naime, nema samo leila.
Al' eto, de ti objasni kako to mjeris.![]()
Vala sam sita vas viteza, zastitnika zena (zbog vlastite koristi) koji vrijedjate gdje stignete a strefi vas mozdani kad vidite da neko drugi vrijedja, pogotovo zensko.
Ono tipa, "sta je vrijedjas je*em ti mater, razbicu ti nos, glavu, ruke, noge, banovacu te, sovinisto, glupane, dosadnjakovicu".
Eto, to nije vrijedjanje. To je branjenje zene.
A kad se vama zene krenu vozati po zivcima, onda zaboravljate da je ruzno vrijedjati zensko.
Druga stvar, posto vec tvrdite da su zene ravnopravne, pustite ih da same igraju svoje bitke. U ovom slucaju, da reaguju na "uvredu".
Branjenjem, uskakanjem i trazenjem pravde, samo radite gore za zene. Porucujete da su nesposobne da se odbrane i izbore za svoje stavove.

Ne moram te ja ponižavati...Dorian wrote: 25 Jan 2020, 13:34 Opet ti.
Jesi završio?
A da si bezobrazan, malo je reći.
Neće me iznenaditi da me banuješ, ali da prije toga napišeš nešto uvredljivo i ponižavajuće pa me banom sprečiš da ti na to odgovorim.
Pa, bujrum.
P. S. Mogu li modovi biti na ignore?

Mene lejla opasno loži kad ovako udara. Sva mi je sesi..arzuhal wrote: 25 Jan 2020, 13:50 Šta su se ovi društveni sexualni objekti raspojasali na temi, štaevo vako...![]()

Ili možda ko staje u nepotrebnu pljuvačinu i iz kojih pobuda
Zašto bi iko na forumu "branio" bilo koju ženu?Nora Ibsenova wrote: 25 Jan 2020, 14:02 Da li sve žene zaslužuju da ih se jednako brani ili ne brani u situaciji u kojima se procjeni da im treba pomoć?

ti si lejlu uvrijedio, jer si podcjenio njenu rijec i podvukao kako je stomrova rijec slie efetivnijaSocrates wrote: 25 Jan 2020, 12:37E pa to ti je klasičan seksizam. Postuje samo silu, i pocne onda supljirati.Venera wrote: 25 Jan 2020, 12:32
ne vrijedja on lejlumo, jer Doran mozda ne zna , a mozda se pravi luckast
i delje, ne vidim, zasto je stormova rijec "jace" djelovala na Doriana, jer lejlamo je sve odlicno obrazlozila u svakom postu![]()
A to da ne vrijedja leilu, samo zato što je ovdje od zena najjasnije izložila čitavu problematiku, tu šuplju ostavi nekom drugom.

nisam ni rekla da si je vridjeao, to je Socratov stavDorian wrote: 25 Jan 2020, 12:41Nisam ja vrijeđao lejlumo ono o histeriji je bilo korištenje sterotipa, pitajte lejlu samu da li je to shvatila kao uvredu. Kolik oja poznajme lejlumo na forumu, mislim da je dobro sve skontala, ali da drži svoju matricu i morala je odgovoriti kako jeste. Meni se čini, ako ne grješim, , ako je ozbiljno to shvatila, da je prije shvatila da sam šovinista i zatucan itd nego da nju lično vrijeđam. Eto, neka sama kaže.Venera wrote: 25 Jan 2020, 12:32
ne vrijedja on lejlumo, jer Doran mozda ne zna , a mozda se pravi luckast
i delje, ne vidim, zasto je stormova rijec "jace" djelovala na Doriana, jer lejlamo je sve odlicno obrazlozila u svakom postu![]()
Storm je nastupio sa pozicije sile. "Pričaj kako ti ja kažem ili ću te banovati".
Nije koristio snagu argumenta nego argumant sile.
Nje ta riječ jače djelovala zbog argumenta, nego zaprijetiš da ćeš silu koristiti prozivoljno, ne zbog kršenja pravila nego zbog lične preferencije prema napisanom, to je problem.
Nije to prvi put, jedna ranija rasprava sa Zagorkom je imala isti rezultat.
Da li je razlog za to diskrimnacija novih forumaša u odnosu na stare, lična poznantva i/ili naklonost prema nekim forumašiima u odnosu na druge ili naprosto nesporazum, to ne znam.

Lejla sigurno nije nesposobna da se odbrani.Laser wrote: 25 Jan 2020, 14:06Zašto bi iko na forumu "branio" bilo koju ženu?Nora Ibsenova wrote: 25 Jan 2020, 14:02 Da li sve žene zaslužuju da ih se jednako brani ili ne brani u situaciji u kojima se procjeni da im treba pomoć?
Jesu li to žene možda nesposobne?
Ne bih rekao.

meni stormova primmjena sile uopce nije nesto pozitivno, mogao je uraditi znatno boljeSocrates wrote: 25 Jan 2020, 12:47 Storm je nastupio sa pozicije sile jer si uvrijedio leilu, a i sve žene, a njegova dužnost je da primjeni silu da spriječi takve uvrede.
That's very simple.

Moze i tako.Nora Ibsenova wrote: 25 Jan 2020, 14:05Ili možda ko staje u nepotrebnu pljuvačinu i iz kojih pobuda![]()

U opasnosti da.. U ovakvim slucajevima ispadas samo dupelizac i plus tu istu zenu vise vrijedjas nego sto je branis. Pravis od zene debila..Nora Ibsenova wrote: 25 Jan 2020, 14:02 Da li sve žene zaslužuju da ih se jednako brani ili ne brani u situaciji u kojima se procjeni da im treba pomoć?