Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
storm wrote: 25 Jan 2020, 14:11
Da vam na trenutak prekinem razmišljanja...
Staje se u obranu nakon prijave posta.
Ako je nekima okej da budu nazvane svakako, ili nekima, I meni je u redu.
Ostalo vam spada u miješanje, u rad moderacije, pa vam je bolje da se vratite temi.
storm wrote: 25 Jan 2020, 14:11
Da vam na trenutak prekinem razmišljanja...
Staje se u obranu nakon prijave posta.
Ako je nekima okej da budu nazvane svakako, ili nekima, I meni je u redu.
Ostalo vam spada u miješanje, u rad moderacije, pa vam je bolje da se vratite temi.
Od sad, ko god ti salje prijave, banuj to.
Sam te bezze bihuzure.
Šta je tu vrijedjanje, što je neko dosadan? Što već 30 postova govori besmislice? Pa onda malo sa brigom udri po još više besmislica? Što se prvo pravda da nije uvrijedio leilu a onda kaže da je miješanje storma njegova pobjeda?
Ako ti stvarno ovo moje uporedjujes sa "histerična si zato što imaš matericu", onda stvarno ne znam kakve kriterije koristiš.
Matericu, naime, nema samo leila.
Al' eto, de ti objasni kako to mjeris.
Previse si agresivan.
Vala sam sita vas viteza, zastitnika zena (zbog vlastite koristi) koji vrijedjate gdje stignete a strefi vas mozdani kad vidite da neko drugi vrijedja, pogotovo zensko.
Ono tipa, "sta je vrijedjas je*em ti mater, razbicu ti nos, glavu, ruke, noge, banovacu te, sovinisto, glupane, dosadnjakovicu".
Eto, to nije vrijedjanje. To je branjenje zene.
A kad se vama zene krenu vozati po zivcima, onda zaboravljate da je ruzno vrijedjati zensko.
Druga stvar, posto vec tvrdite da su zene ravnopravne, pustite ih da same igraju svoje bitke. U ovom slucaju, da reaguju na "uvredu".
Branjenjem, uskakanjem i trazenjem pravde, samo radite gore za zene. Porucujete da su nesposobne da se odbrane i izbore za svoje stavove.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
onome ko je pratio temu i čitao s razumijevanjem, jasno je da mi nije bila potrebna nikakva odbrana, a ni zaštita.
u komunikaciji je sasvim dovoljna argumentacija.
ono što je bilo potrebno je sankcionisanje primjene neprimjerenog vokabulara i to je urađeno od strane moderacije, jer je ovo javni prostor na kojem perfidne upadice i uvrede ne trebaju prolaziti ispod radara.
to što su i neke druge osobe, učesnici na temi, takođe osjetili potrebu da odreaguju na bljuvotine je, valjda, normalna ljudska reakcija, a ne nekakvo ponižavanje mene kao žene ili uzimanje u zaštitu, odbranu i sl.
Last edited by lejlamo on 25 Jan 2020, 14:56, edited 3 times in total.
lejlamo wrote: 25 Jan 2020, 14:53
ode ovo u....honduras.
onome ko je pratio temu i čitao s razumijevanjem, jasno je da mi nije bila potrebna nikakva odbrana, a ni zaštita.
u komunikaciji je sasvim dovoljna argumentacija.
ono što je bilo potrebno je sankcionisanje primjene neprimjerenog vokabulara i to je urađeno od strane moderacije, jer je ovo javni prostor na kojem perfidne upadice i uvrede ne trebaju prolaziti ispod radara.
to što su i neke druge osobe, učesnici na temi, takođe osjetili potrebu da odreaguju na bljuvotine je, valjda, normalna ljudska reakcija, a ne nikakvo ponižavanje mene kao žene ili uzimanje u zaštitu, odbrana i sl.
Socratov post jest bio ponizavajuci , a stomorva reakkcija je bila nepravilna , iako su obojica poksuala odregirati pravilno, ipak su malo zabrljali
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"