Iskra wrote: 25 Jan 2020, 15:24Joj Venero udavit ću te.
![]()
Sad došao i onim jogurtom po stolu...
Ja sam zeno božja slovenac! Slo ve nac!
E sad ćeš ti slovenac piti Milkos! Točka!
tako Isrice, smao ostro
Moderator: Krokodil Behko

Iskra wrote: 25 Jan 2020, 15:24Joj Venero udavit ću te.
![]()
Sad došao i onim jogurtom po stolu...
Ja sam zeno božja slovenac! Slo ve nac!
E sad ćeš ti slovenac piti Milkos! Točka!

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ali Socrates jeste malo zabrljaoHeidi wrote: 25 Jan 2020, 15:20lejlamo wrote: 25 Jan 2020, 14:53 ode ovo u....honduras.
onome ko je pratio temu i čitao s razumijevanjem, jasno je da mi nije bila potrebna nikakva odbrana, a ni zaštita.
u komunikaciji je sasvim dovoljna argumentacija.
ono što je bilo potrebno je sankcionisanje primjene neprimjerenog vokabulara i to je urađeno od strane moderacije, jer je ovo javni prostor na kojem perfidne upadice i uvrede ne trebaju prolaziti ispod radara.
to što su i neke druge osobe, učesnici na temi, takođe osjetili potrebu da odreaguju na bljuvotine je, valjda, normalna ljudska reakcija, a ne nekakvo ponižavanje mene kao žene ili uzimanje u zaštitu, odbranu i sl.
Jos jednom, svaka tebi cast.
Napisala sam I ja post I obrisem.
Ja, nazalost, nisam jaka u ovakvim raspravama na nasem jeziku I rado citam kad neko tako lijepo I kulturno pise ono sto I ja mislim.![]()
Izdrzljiva lafica![]()

Ne zanimamaju me samci u braku.

I ne treba da te zanimaju.

E svaka čast.lejlamo wrote: 25 Jan 2020, 14:53 ode ovo u....honduras.
onome ko je pratio temu i čitao s razumijevanjem, jasno je da mi nije bila potrebna nikakva odbrana, a ni zaštita.
u komunikaciji je sasvim dovoljna argumentacija.
ono što je bilo potrebno je sankcionisanje primjene neprimjerenog vokabulara i to je urađeno od strane moderacije, jer je ovo javni prostor na kojem perfidne upadice i uvrede ne trebaju prolaziti ispod radara.
to što su i neke druge osobe, učesnici na temi, takođe osjetili potrebu da odreaguju na bljuvotine je, valjda, normalna ljudska reakcija, a ne nekakvo ponižavanje mene kao žene ili uzimanje u zaštitu, odbranu i sl.

Kuba se ne uvlači već fučkaDuminjo wrote: 25 Jan 2020, 15:45 Mozel Lula Mira?
I jebla te Kuba.. Bogu dusu, bog je nece a ni pola popusio nisam

Nije toliko stvar do toga da li može, već da li želi.lejlamo wrote: 25 Jan 2020, 13:28Opet ne razumijem, zašto bih ja inicijativu ili odlučivanje za bilo koju aktivnost koja se tiče mene prepustila nekome drugom, a sama imam ideju ili stav? Ukoliko nemam rješenje, ne vidim problem da neko drugi predloži, uradi, štagod.Čarobni wrote: 25 Jan 2020, 12:46
Ogleda se u mnogočemu, ali, uopšteno, u dobrovoljnom(da ne kažem poželjnom) prepuštanju određene inicijative onom drugom.
U konkretnom slučaju(prilasci), teško mi je povjerovati da ženama, uopšteno, smeta to što je inicijativa na muškarcima.
Što se tiče "prilazaka", takođe..
ako mi se dopada osoba, pa reći ću joj.
Inicirala sam sastanak sa muškarcem. Zašto bi bilo neprirodno?
Ne smeta mi ni muška inicijativa, ako je prvi nešto osjetio i vidio...
uopšte na to ne gledam kroz rodnu prizmu i ne dajem prednost nijednom spolu.
Jel' ti to meni?Duminjo wrote: 25 Jan 2020, 15:45 Mozel Lula Mira?
I jebla te Kuba.. Bogu dusu, bog je nece a ni pola popusio nisam

'vako cemo ja i Duska ako se udam