Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Meni je gadna....ko ono dođider vamo....odmah mi izazove reakciju nemoj ti meni naređivati nabiću te nogom....
Zoveš me očima, nježnim, seksi pokretima a ne sjedneš i hajde mala vamo isto da sam konobarica u Donjoj zgužvanoj a on maše stojom pa misli da je glavni....
Zagorka, ovo je dio scene, a sto bi bilo prije toga i tokom iste scene je nemoguce analizirati na osnovu jednog gif
Julia-Klara wrote: 25 Jan 2020, 18:14
Jay Harrington
Ovi crno bijeli muskarci su
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
haj kad sam poceo da ispricam i ovo. danas nadjem par u cetvrtoj engleskoj ligi, bilerikaj-tonbridz, vidi se da su u saradnji, zadnjih 4-5 godina igraju pobjeda za pobjedu i obavezno bude prelaz. odigram ja danas prelaz i normalno ne bude, 3-3 zavrsilo
Doduse prije bi rekla da su mi od stresa krenule sjede
a i meni je od stresa, jucer imo hrvate na svakom listicu 2 i oni odigraju x a imali napad za pobjedu koji ko da su namjerno prokockali ocm
Prije prve kafe mi burazov mali nešto slično drobi, trebalo mi je 10 minuta da se kroz polusan dohavizam.....a to o rukometu pričaš?...dijete moje znaš da tetka nema pojma šta pričaš.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.