a nisi primjetila da mnogi vole vise dobru straznjicuMerlin246 wrote: 26 Jan 2020, 19:52Venera wrote: 26 Jan 2020, 19:28
draga Merlinka ja nemam vleike grude, ali nisu ni velicine zrna, ali su jako lijepe, ali forumasice sa lijepim grudima jeste lijepo vidjeti , ja uzivam vidjeti nesto lijepo na svakoj osobi, zena, muskrac
odes u Rim, i nagledas se golotinje , naravno, pisemo o umjetnickim skulpturama
Davifovo tijelo je lijepo, ali meni je vise privklo paznju umjtnikova preciznost u postavlljanje detalja, npr. vene na Davidovim rukama, i mozes mmisliti , osim poluobrzanog umanjenog Davidovog penisa, oduseile su me i njegove lijepe ruke![]()
vjerovatno su Rodin i njegova supruga bili optreceni erotikom i ljepotom tijela, e , a zasto ne, jednsotavno i Bog voli da uzivamo u lijepom![]()
![]()
seksulna obketivizacija je postavljanje outfita, vec tvoj komentar o grudima forumasica na outfitu, znaci, ti upravo sudjelujes u seksulanoj objketivizaciji , a istovremeno si kontradiktorna, jer sebe ne posmtaras seksulano objekitviziranom sa svojim izbacenim grudima ili minjakom , malo si rstresenih stavova![]()
Brigo od svega ovoga vjeruj mi muskarcima je ostalo u glavi samo ovo podebljano, nista drugo![]()

uostlaom, ne vidim problem da im se doapdaju grudi razlicith velicina

i mi zene gledamo muskracima straznjicu, i koemntarisemo je javno
mejdunozje im obavezno gledamo, lete oci , ne pravimo se da nismo dio prirode , imamo potrebe