I ti isto tako mozes sama birati, i izaci, i druziti se.
Rekoh ti, upisi se na neki kurs, sport, idi setaj sa cukama gdje i ostali vlasnici pasa, ne samo u dvoristu.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Never give up. Moraš i dalje pokušavati i pokušvati... Na forumima ćeš teško naći svoju sreću.

Zavidna zašto neko nešto ima a ti nemaš?Snowie wrote: 26 Jan 2020, 21:42Facebook i instagram sam izbrisala jer sam bila previse zavidna ljudima i kako vode zivot i imaju ono sto ja nemam a toliko bi voljela da imam□I□ wrote: 26 Jan 2020, 21:39
Never give up. Moraš i dalje pokušavati i pokušvati... Na forumima ćeš teško naći svoju sreću.
Maloprije si rekla da nemaš društvenih mreža. Napravi bar facebook ili instagram pa pokušaj tamo jer je lakše. Vidiš izgleda osobe i otprilike šta voli i kakav stil života fura.
Forum su već nickovi i svi se krijemo iza nickova i ne mora značiti da smo na forumu kakvi smo u stvarnom životu.
Mislila sam da govoriš o materijalnim stvarima i sl.
Žao mi je, onda je do tebe. Potraži stručnu pomoć i ne kukaj po forumu jer nećeš ništa promjeniti, samo ćeš svojim kukanjem rastjerati ljude oko sebe.Snowie wrote: 26 Jan 2020, 21:49Ali zato imas prijatelje. Ja ni to nemam..□I□ wrote: 26 Jan 2020, 21:48
Mislila sam da govoriš o materijalnim stvarima i sl.
Nemam ni ja momka, ni muža, a ni djecu. Šta sad? Da se ubijem? Ne pada mi na pamet, sve će doći kada treba da dođe. Samo neće jer se moram potruditi da bi dobila ono što želim.
A doći će kad tad 100%. Sve u svoje vrijeme, ni prije a ni poslije.

Snowie wrote: 26 Jan 2020, 21:42Facebook i instagram sam izbrisala jer sam bila previse zavidna ljudima i kako vode zivot i imaju ono sto ja nemam a toliko bi voljela da imam□I□ wrote: 26 Jan 2020, 21:39
Maloprije si rekla da nemaš društvenih mreža. Napravi bar facebook ili instagram pa pokušaj tamo jer je lakše. Vidiš izgleda osobe i otprilike šta voli i kakav stil života fura.
Forum su već nickovi i svi se krijemo iza nickova i ne mora značiti da smo na forumu kakvi smo u stvarnom životu.
Nemaš potrebe da mi se izvinjavaš, sretno ti bilo.Snowie wrote: 26 Jan 2020, 21:54Dobro izvini necu vise.□I□ wrote: 26 Jan 2020, 21:53
Žao mi je, onda je do tebe. Potraži stručnu pomoć i ne kukaj po forumu jer nećeš ništa promjeniti, samo ćeš svojim kukanjem rastjerati ljude oko sebe.
Nemoj se ljutiti ali svi mi imamo svojih problema u životu. Forum bar meni dođe kao mjesto za opuštanje i razbibrigu, a ne za kukanje i slušanje svakakvih likova koji sjede za računarom i dođu soliti pamet drugim forumašima. A primjetila sam da ima takvih i ovdje. Bljak

Sine dragi, najbolji lijek za to sto tebe muci je umor.