Ne poznajemo ni drugu stranu price od te vecere. Znamo da si ti rekla kakva si bila i kakav je on Bio a ne znamo sta on Ima za Reci kakva si ti bila i kakav je on Bio. Zato, svako podilaženje ti je, ustvari, laganje i ono cisto reda radi tepanje, da se bolje osjecas.. Eto on je kreten iako znamo samo da je stranac i da je koristio Google translate da se razumijete.. Bolje Reci da je kreten nego se Bar Malo staviti u njegov polozaj i fino ljudski rečii da ti takvi Kompliment ne prijaju.
Vidio Sam ti Maloprije taj Outfit i 99% NORMALNIH muškaraca bi probali na neki nacin, tu noc, zavrsiti s tobom u krevetu. Prvi ja a ti to nazovi kako hoces.
Zasto je Problem zeni, preko Komplimenta, dati Do znanja da nesto zeli Sa njom, da mu se svidja? Godinama nazad stalno skusamo kako su pravi muskarci nestali. Gdje su oni muskarci konkretno koji prilaze, koji znaju sta hoce.. Bla Bla Bla.. I kad se pojavi tako neko ko uz pomoc prevodioca pokusa nesto, eno ga odmah konj i kreten..
I Mi isto nismo normalni jer ti ista odgovaramo. Napisi fino sta zelis procitati pa cemo kopirati.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)