Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nako obucenu, baš bi me dojmila i
Reko bih ti selam alejk sestro, jel vakat za jaciju.. Hocemol klanjat
Šta fali onom outfitu?
Haljina nije pripijena, dužina jeste kraća ali čizme su iznad koljena. Ispada da sam bila kao prostitutka obučena i pozivala na sex....
Neću vișe na ovu temu s tobom. Ne mogu vjerovati da bi se tako ponio prema meni. Ne mogu vjeerovati.
Halali. Ali mi je to previșe ponižavajuće.
Ne fali Outfitu nista. Outfit je ko grom. Isto sto si i ti ko grom zgodna.. Al fali sto od gospodina, koji ti je udijelio Kompliment, pravis kretena..
Sa svakom, koja izgleda tako kao ti i obuce se onako sexy kao na onom Outfitu, probao bih otici u krevet. Shvati kao uvredu, zaboli me.. A vjeruj, Kompliment ti je ovo Golem
ne, nije smao meni, vec svakome, ali to vecna nece priznati , sto je ziasta cudno
ako ja kazem da je proprocionalnost najbolja, to ne znaci automatski da sma iskompleksirana , da ne prihvatam svoje tijelo, jer je manje proprocionaln , kuzis
Ograničena si, nije svakome bitna, meni prvoj nije
Šta ću od proporcionalnosti tijela, ako je to jedino što mi neko nudi, a sretala sam i takvih...ništa, dosadno
Čudno mi je da se ti čudiš što si dobila komentar za izgled.
Izgledaš odlično i privlačno, i naravno da će ti prilaziti različiti ljudi (ne naglašavam namjerno muškarci, mogla ti je prići i neka žena i pohvaliti izgled).
E, sad, nemaju svi stila u načinu prilaska i komplimentiranju.
Jednostavno navikni se ili nigdje ne izlazi
gdje je to izasla
Ne znam tačno gdje, uglavnom večernji izlazak s društvom.
Šta fali onom outfitu?
Haljina nije pripijena, dužina jeste kraća ali čizme su iznad koljena. Ispada da sam bila kao prostitutka obučena i pozivala na sex....
Neću vișe na ovu temu s tobom. Ne mogu vjerovati da bi se tako ponio prema meni. Ne mogu vjeerovati.
Ne fali Outfitu nista. Outfit je ko grom. Isto sto si i ti ko grom zgodna.. Al fali sto od gospodina, koji ti je udijelio Kompliment, pravis kretena..
Sa svakom, koja izgleda tako kao ti i obuce se onako sexy kao na onom Outfitu, probao bih otici u krevet. Shvati kao uvredu, zaboli me.. A vjeruj, Kompliment ti je ovo Golem
ne, nije smao meni, vec svakome, ali to vecna nece priznati , sto je ziasta cudno
ako ja kazem da je proprocionalnost najbolja, to ne znaci automatski da sma iskompleksirana , da ne prihvatam svoje tijelo, jer je manje proprocionaln , kuzis
Ograničena si, nije svakome bitna, meni prvoj nije
Šta ću od proporcionalnosti tijela, ako je to jedino što mi neko nudi, a sretala sam i takvih...ništa, dosadno
a tko kaze da mora i da jeste uvijek nesto sto se iskljucivo nudi
meni je sve bitno ali nisma iskljuciva , ato je tebi i drugima tesko utuviti u glavu
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Duminjo wrote: 27 Jan 2020, 18:09
ovo cijenimm kod tebe Duminjo ( iako mi ponekad dignes zivce sa losim nacinom davanja komplmenata)
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Šta fali onom outfitu?